Legg til datoer
Ting å gjøre

Madrid

Fantastisk kunst, vakre bygninger og kulinarisk kultur venter på deg i Spanias livlige hovedstad.

Ofte stilte spørsmål om Madrid

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Madrid?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Madrid er:

Flere reisetips for Madrid

Vil du vite mer om aktiviteter i Madrid? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Madrid

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 39 570 vurderinger

Leire var en flott guide. Hun tilpasset seg spesielt mine forventninger og mine ønsker. Med sterk historisk kunnskap var hun i stand til å forklare meg i godt 2,5 timer utviklingen av Madrid og dens nåværende situasjon (sosial, økonomisk...) ved å besøke det historiske sentrum av denne vakre byen Madrid i mitt eget tempo (som jeg var helt uvitende om). Mens jeg ga meg gode adresser for resten av oppholdet. Jeg spesifiserer at vi alltid tar et besøk på 2/3 timer når vi drar til et nytt sted, og jeg tror sterkt at det er den beste av guidene jeg kunne møte. Takk Leira.

Lite teater, men stort show. Vi bestilte billetten til dette showet hjemmefra, og det var en veldig god idé. Gent Your Guide informerte oss "trinn for trinn" om hva vi skal gjøre frem til teater. Umiddelbar oppføring jevnt. Spennende show, før du starter er det muligheten til å bestille drinker i den lille baren, prisene er gode, en kopp god sangria € 5, en god fersk vin 6 €. Showet varer en time, gode dansere, god organisering.

Vi satte virkelig pris på guiden vår Abdul som fikk oss til å besøke de historiske stedene i gamle Madrid ved å blande historie, anekdoter og humor. Alltid tilgjengelig og veldig snill, svarte han gjerne på de ulike spørsmålene uten å se på klokken og gikk langt utover den tildelte tiden. Måtte han beholde alle sine kvaliteter og hans suksess vil være der!!!

Utrolig og umulig å gå glipp av. En time som bokstavelig talt fløy foran et ekstraordinært danse-, sang- og musikkshow. Jeg er ikke i tvil om at det avhenger av gruppen som opptrer og dens kvalitet og erfaring, hvis du kommer over en gruppe som vår er det en ekstraordinær opplevelse! Plasseringen er også vakker, gin og tonic er bra.

Et flott besøk i et staselig palass. Fantastiske rom vi fikk besøke. Tenk å leve slik!