Madeira

Enter your dates to find available activities

Hva folk sier om Madeira

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 9 272 vurderinger

Denne turen er virkelig verdt pengene ettersom den varer i 8t. I løpet av denne ruten får du oppleve alt på vei til porto Moniz. Jeg anbefaler at dere under oppholdet i porto moniz besøker det offentlige badet der, der du kan bade i naturlige lava pools. I tillegg vil du få muligheten til å se naturen madeira har å by på og bade i et nydelig gjemt lava pool i Seixal. Dette er en opplevelse som bare må oppleves! Guiden vår hadde sjarm og humor og gjorde opplevelsen til noe som jeg aldri vil glemme!

Gå opp pico Ruivo på enklest mulig måte! Denne turen er helt nydelig og passer for de som ønsker den enkleste veien opp toppen av øya. Guiden vår Luis er dyktig og lett å snakke med på vei opp denne ruten. Sammenlignet med andre turer opp som er mye tyngre og lenger velger Luis rute ut ifra at man faktisk skal nyte turen og utsikten. Anbefales sterkt!

Vi valgte Halvdagstur til Nonnenes Dal , sjåføren var guide, helt fantastisk tur ! «Guiden « fortalte litt historie om nonnene og krigen som raste i Europa på den tiden, syns det det akkurat passe stor gruppe 8 stk i en minibuss! Helt topp tur ! Vivian

Kunnskapsrik og engasjert guide som byr på seg selv og gav oss opplevelser vi sent vil glemme. Anbefales!

Cash is good to bring. All sales on the walk and in the end are done the cash sau.