Legg til datoer

Madame Tussauds, Amsterdam

Flere reisetips for Madame Tussauds, Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Madame Tussauds, Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Madame Tussauds, Amsterdam

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 5 922 vurderinger

Amsterdam City Card var definitivt verdt det. Vi brukte trikk og metro for å komme raskere mellom de fjernere destinasjonene. Vi klarte egentlig ikke alle de inkluderte attraksjonene på 5 dager :-) Å bestille tidsluker online uten å kjøpe billetter var litt komplisert for noen museer osv. Vi ville bestille City Card igjen for vårt neste besøk til Amsterdam!

Alltid gøy å gjøre, spesielt med barn. Eneste ulempen var de enorme folkemengdene, som du må ta innover deg. Også merkelig at man, til tross for forhåndsbestilt billett, fortsatt må stå i kø i 30 minutter for å komme inn. Når du kjøper billetten på stedet, er køen (noen ganger) mye kortere. Tilgangen er derfor litt dyrere.

Svært nyttig for den som ønsker å komme over en rekke attraksjoner på kort tid. Behagelig å reise bekymringsløst på offentlige transportmiddel, som er inkludert i kortet. Men for at dette skal være økonomisk lønnsomt må man besøke tilstrekkelig antall severdigheter. Kortet anbefales i så fall og var lettvint å bruke.

Adgang til Madame Tussauds var virkelig verdt det. Det var mange kjente voksfigurer og muligheten til å ta seg tid til å samle vakre minner med disse figurene. små grupper ble gradvis sluppet inn slik at det aldri ble overfylt. Uansett anbefales det at du drar dit om morgenen. Jeg ville bestille det igjen og igjen.

Vi fant madame tussauds veldig bra! Mange forskjellige stjerner/kjendiser. Selvfølgelig kom de beste sist! Også det mest interessante for oss: Marvel-heltene! Dessverre var det over etter mindre enn en time. Det var litt kort for prisen.