Legg til datoer
Ting å gjøre

Luxor

Flere reisetips for Luxor

Vil du vite mer om aktiviteter i Luxor? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Luxor

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 705 vurderinger

Vi ble hentet kl 05:30 i Makadi Bay, kjørte til Luxur til Kanak Temple (ankomst ca. 10:20 med pause halvveis i ruten. Turlederen vår Assem var rett og slett fantastisk. Han tok seg ikke bare av deltakerne brydde seg, han hadde også et toppnivå av ekspertise, som han var i stand til å bringe over. Etterpå kunne du enten bli med på en 45 minutters Nilen-tur på den andre siden av Nilen for 11€ per person, eller du tok en 45 minutters busstur til restauranten. Det var buffet, så dro vi til Kongenes dal, derfra til liktempelet i Hatshepsut, så var det et lite stoppested i håndverkerlandsbyen hvor Alabasta-steinen behandles og til slutt et fotostopp ved Colossi of Memnon kjølt vann, som imidlertid rant ut på veien tilbake.I Kongenes dal ved 50 grader i skyggen anbefales ikke turen i august. Ellers et MUST!

Alt var perfekt, den utrolige guiden! Hun fortalte oss anekdoter som ingen annen guide kunne ha fortalt oss fordi hun vokste opp i Kongenes dal! Total kjærlighet til Luxor spesielt takket være dette besøket og andre aktiviteter vi var i stand til å gjøre! Tusen takk ! Byrået er veldig profesjonelt, ansatte i tide og veldig kvalifisert!

På Blue Shadow, meget vennlig personale som ønsker deg hjertelig velkommen og hilser deg hver gang. Alle legger merke til alle detaljer for å gjøre oppholdet ditt så komfortabelt som mulig. Følte meg virkelig hjemme. Vår guide Ahmed er alltid opptatt av å gi detaljert informasjon og svarer på alle spørsmål. Likte det virkelig!

En flott dag i Luxor med alt som hører med! På grunn av det heldige sammentreffet at det ikke var andre bestillinger, hadde vi guide og sjåfør helt for oss selv og kunne ordne hele dagen i vårt eget tempo. Så vi kunne også se sider av Luxor som den vanlige turisten ikke ville se.

Et cruise er virkelig den beste måten å oppleve alle templene langs Nilen på. Båten var veldig fin og guiden entusiast og kunnskapsrik.