Legg til datoer

Ting å gjøre i
Lugano

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Lugano

Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt båtcruise

1. Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt båtcruise

Fordyp deg i det beste av sveitsisk og italiensk kultur på denne heldagsturen. Avreise fra Milano, nyt en informativ kommentar om de historiske landemerkene og det spektakulære landskapet underveis. Nå den sveitsiske byen Lugano hvor du vil ha litt fritid til å besøke sentrum og smake på sveitsisk sjokolade. Dra til den lille landsbyen Cadenabbia, hvor både dronning Victoria av England og Zar Nicholas av Russland var hyppige besøkende, og deretter vil gruppen nå landsbyen Tremezzo. Derfra begynner vårt eksklusive cruise ombord på en privat båt for å nå Bellagio, også kjent som "Perlen fra Comosjøen". Under dette cruiset har du sjansen til å se denne Comosjøen fra et annet perspektiv, ta deg tid til å se deg rundt og se harmonien mellom natur og arkitektur. Gli forbi villaer med sine vakre hager og blant uberørt natur En gang i Bellagio kan du nyte litt fritid til å nyte den avslappede atmosfæren på dette idylliske og avslappende stedet og spise lunsj, før du cruiser tilbake til Tremezzo Ditt siste stopp vil være den pittoreske og stadig populære byen Como. Nyt en spasertur i byen og nå den gotiske katedralen, ledsaget av en profesjonell turleder som vil hjelpe deg å oppdage kunsten og historien til denne sjarmerende byen.

Swiss Travel Pass: Ubegrenset reise med tog, buss og båt

2. Swiss Travel Pass: Ubegrenset reise med tog, buss og båt

Swiss Travel Pass er et must for alle reisende til Sveits. Du kan nyte ubegrenset tilgang med offentlig tog, buss og båt til over 90 byer og tettsteder, og dra nytte av gratis inngang til 500+ museer, rabatterte byturer og tilgang til private og naturskjønne tog med en forutsatt setereservasjon. Det er to brede typer Swiss Travel Pass: Continuous og Flexi, med mulighet for å velge mellom 3, 4, 8 og 15 dager. Bortsett fra at det er et "alt-i-ett"-pass som lar en reisende få tilgang til alle offentlige transportmåter i landet, tilbyr det også en rekke andre fordeler på fjellutfluktene. Turer opp til Stoos, Brunni, Klewenalp, Stanserhorn og Rigi er inkludert i passet. En reduksjon på 50 % tilbys på de fleste andre fjell- og taubaner (Gornergrat, Titlis, osv.). Nyt gratis inngang til museer som FIFA World Football Museum i Zürich, National History Museum of Bern, Paul Klee Center i Bern og Natural History Museum i Genève. Utforsk med tilgang til det olympiske museet i Lausanne, Château de Chillon og Ballenberg Swiss Open-Air Museum. Så det være seg den eventyrlystne, den ivrige eller fritidsreisende, vil du ha sjansen til å få mest mulig ut av Sveits Travel Pass.

Fra Milano: Dagstur til Comosjøen, Bellagio og Lugano med cruise

3. Fra Milano: Dagstur til Comosjøen, Bellagio og Lugano med cruise

Unnslipp Milanos kjas og mas og dra på en avslappende rundtur på landsbygda i Nord-Italia og Sør-Sveits i komfortabelt klimaanlegg. Slapp av mens du nyter utsikten over Alpene og ser fantastiske innsjøer og villaer. På mindre enn en time passerer du den italienske grensen og er fremme i Sveits, der du kan ta en naturskjønn kjøretur til foten av Alpene. Første reisemål er Lugano, som byr på fantastisk panoramautsikt og gode shoppingmuligheter. Hvis du har lyst på kunstnerisk kultur, kan du ta en avslappende spasertur gjennom byen til kirken Chiesa di Santa Maria di Loreto. Hvis du vil ha litt shoppingterapi, kan du ta turen til det vakre shoppingområdet i sentrum, som bugner av innbydende butikker, rikholdig sveitsisk sjokolade og fine luksusvarer. Deretter går turen til den berømte byen Bellagio, "Comosjøens perle". I Bellagio har du tid på egen hånd til å utforske byen og shoppe, eller slappe av og spise lokal mat i de mest nostalgiske barene og restaurantene. Etter at du har tatt noen bilder og nydt byens sjarmerende atmosfære, fortsetter du til Comosjøen med buss. Ved ankomst kan du nyte et cruise langs innsjøen og få en unik mulighet til å beundre det fantastiske landskapet og se villaene til de rike og berømte. Comosjøen er et kjent feriemål for stjerner og kjendiser. I løpet av cruiset vil guiden vise deg George Clooneys villa og villaer som en gang har huset filmsett for Star Wars og James Bond. Deretter kjører bussen deg tilbake til sentrum av Milano i tide til middag.

Fra Como: Lugano og Bellagio med eksklusivt båtcruise

4. Fra Como: Lugano og Bellagio med eksklusivt båtcruise

Utforsk de vakre innsjøene og landsbyene i Sveits og Italia fra Como med en turleder. Beundre den lille landsbyen Cadenabbia, nyt et cruise fra Bellagio og nyt panoramautsikten over Comosjøen på en heldagstur. Etter avgang fra Como kan du reise i en komfortabel buss til den sveitsiske byen Lugano hvor du vil ha litt fritid til å besøke det pittoreske sentrum og smake på sveitsisk sjokolade. Neste stopp blir den lille landsbyen Cadenabbia, hvor både dronning Victoria av England og Zar Nicholas av Russland var hyppige besøkende, og deretter kommer gruppen til landsbyen Tremezzo. Derfra begynner vårt eksklusive cruise ombord på en privat båt for å nå Bellagio, også kjent som "Perlen fra Comosjøen". Under dette cruiset har du sjansen til å se denne Comosjøen fra et annet perspektiv, ta deg tid til å se deg rundt og se harmonien mellom natur og arkitektur. Gli forbi villaer med sine vakre hager og blant uberørt natur En gang i Bellagio kan du nyte litt fritid til å nyte den avslappede atmosfæren på dette idylliske og avslappende stedet og spise lunsj, før du cruiser tilbake til Tremezzo. Deretter kommer du til Como ved å ta en naturskjønn busstur ved bredden av innsjøen.

Fra Como: Dagstur til Lugano og Bellagio med privat båtcruise

5. Fra Como: Dagstur til Lugano og Bellagio med privat båtcruise

La deg fortrylle av et fantastisk panorama når du besøker to land og to innsjøer på denne dagsturen fra Como til Lugano, Cadenabbia og Bellagio. Nyt informative kommentarer og et cruise på Comosjøen. Ta buss fra Como, og etter ca. 1 times kjøring er du fremme i Lugano. Her har du tid på egen hånd til å besøke det hyggelige sentrum og ta en romantisk spasertur langs innsjøens bredder. Buss videre til Cadenabbia, en liten landsby ved Comosjøen som har vært et populært feriemål for aristokrater som dronning Victoria av England og Zar Nikolaj av Russland. Fra Cadenabbia går du om bord på et cruise til Bellagio, også kjent som "Comosjøens perle". Tilbring litt fritid i denne pittoreske landsbyen. Senere kan du beundre det fantastiske landskapet fra vannet på en ny båttur på innsjøen. På vei tilbake til Como kan du beundre de fascinerende villaene med sine flotte hager.

Fra Milano: Dagstur til Lugano og Bellagio med båtcruise på innsjøen

6. Fra Milano: Dagstur til Lugano og Bellagio med båtcruise på innsjøen

Nyt en heldagstur til Comosjøen, Lugano og Bellagio. Oppdag det beste av Italia og Sveits på denne guidede turen. Oppdag to land på én dag på en naturskjønn dagstur fra Milano. Beundre panoramautsikten over Comosjøen og rusle rundt i middelaldergatene. Ta en båttur for å utforske de sjarmerende butikkene i Bellagio, og besøk den vakre byen Lugano i Sveits. Hopp om bord i en buss i Milano og kjør mot Comosjøen. Vandre rundt i middelalderske smug på en guidet spasertur og se de gamle villaene. Oppdag områdets kunst, historie og lokale tradisjoner før du ser den imponerende gotiske katedralen. Etter pausen begynner kjøreturen til den lille landsbyen Cadenabbia. Kjør over innsjøen til Bellagio, der du kan utforske og shoppe i ditt eget tempo. Etter å ha besøkt Bellagio kjører du tilbake til Cadenabbia og hopper på bussen for å reise videre til Sveits. Du kan beundre den imponerende utsikten over Alpene og den vakre Luganosjøen mens du kjører forbi, og deretter kan du nyte fritiden i Lugano til å gå rundt og utforske. Etter en fantastisk dag i to forskjellige land tar du bussen tilbake til Milano.

Fra Milano: Comosjøen, de sveitsiske alpene og Lugano gruppedagstur

7. Fra Milano: Comosjøen, de sveitsiske alpene og Lugano gruppedagstur

Hopp på Swiss Express-toget i Milano og oppdag den magiske atmosfæren til Comosjøen, de sveitsiske alpene og Luganosjøen på bare én dag uten å bekymre deg for trafikkork. Din erfarne, engelsktalende guide vil dele sin omfattende kunnskap om områdene du besøker. Oppdag hvorfor skuespillere og kjendiser besøker Comosjøen om sommeren. Se de berømte Como-villaene fra filmen "Ocean's Twelve" og luksuriøse bryllupssteder som tiltrekker seg verdens superstjerner. Lær om historien til Como Lake-regionen som dateres tilbake til Romerriket fra en erfaren, engelsktalende guide. Se monumenter dedikert til historiske kjendiser fra Como. Beundre den majestetiske skjønnheten til de sveitsiske alpene. Nyt den pittoreske byen Lugano, som ligger på den sveitsiske rivieraen, med sin vakre innsjø og sjarmerende sveitsiske atmosfære. Prøv smaken av verdens beste sjokolade fra Sveits.

Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio med privat innsjøcruise

8. Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio med privat innsjøcruise

Når du starter ved Comosjøen i Italia, vil du oppleve innsjøens fantastiske skjønnhet og de pittoreske byene. Bellagio, kjent som "Comosjøens perle", byr på sjarmerende gater, flotte villaer og vakre hager. Et perfekt sted å vandre og nyte den rolige atmosfæren. Vi møtes kl. 8.16 på Piazza Repubblica og kjører med buss kl. 8.30 mot Como. Etter ca. 1 times kjøring er vi fremme ved vårt første mål. Her venter en spasertur gjennom Como by, blant de flotte torgene, de historiske smugene og innsjøen, der vi beundrer katedralen, antikvitetene og selve innsjøen. Deretter setter vi kursen mot Tremezzo, der en privat båt venter på oss for et cruise gjennom den sentrale delen av innsjøen, der vi beundrer det fantastiske landskapet og de historiske villaene som Carlotta, Balbianello, Cassinella og Melfi. Vi går i land i Bellagio, hvor vi har ca. 1 time og 45 minutter til lunsj, til å beundre de spesielle smugene i landsbyen og til å utforske panoramautsikten. Etter Bellagio er neste stopp Cadenabbia di Griante. I Cadenabbia går vi om bord i bussen og setter kursen mot Lugano. I denne sveitsiske byen får du tid på egen hånd til å utforske det historiske sentrum, spesielt Via Nassa, handlegaten, strandpromenaden ved innsjøen, Santa Maria degli Angioli-kirken og de herlige sjokoladebutikkene. Derfra avslutter vi reisen og setter kursen mot Milano.

Fra Milano: Dagstur til Comosjøen og Lugano

9. Fra Milano: Dagstur til Comosjøen og Lugano

Oppdag de vakre byene Como og Lugano, ved bredden av de respektive innsjøene, på denne dagsturen fra Milano. Reis komfortabelt i en romslig buss og få litt tid på egen hånd til å utforske begge byene.  På vei fra Milano til Como, reiser du over fjell med en herlig utsikt. Besøk det historiske sentrum i Como på en guidet spasertur og nyt litt tid på egen hånd til å utforske og handle.  Cruise over Comosjøens krystallklare vann, på et 1 time langt sightseeingcruise. Beundre villaene ved innsjøen og det majestetiske fjellandskapet før du går ombord på bussen og krysser grensen til Sveits. Ankom Lugano og bli med en guidet spasertur til de mest elegante og populære stedene i byens fotgjengersone. Spaser nedover den sofistikerte handlegaten Nassa, kvinnene i byen før i tiden vevde garn for fiskerne. Besøk Casinò Lugano og nyt utsikten til Alpene, grønne enger og glitrende blått vann. Deretter starter du på returreisen til Milano. 

Swiss Travel Pass Flex: Alt-i-ett-reisepass for tog, buss og båt

10. Swiss Travel Pass Flex: Alt-i-ett-reisepass for tog, buss og båt

Utforsk skjønnheten i Sveits med et Swiss Travel Pass Flex tilgjengelig for 3, 4, 6, 8 og 15 fleksible dager innen 1 måned. De fritt valgbare reisedagene kan aktiveres og endres på www.activateyourpass.com når som helst. Du vil motta påloggingsinformasjonen på e-post etter kjøpet. Passet tilbyr problemfrie og ubegrensede reiser i hele Sveits på det sveitsiske reisesystemet, busser og offentlige båter, samt ubegrenset offentlig transport i byer, rabatter på mange fjellutflukter og gratis inngang til over 500 museer over hele landet på de validerte dagene . Du kan bruke passet på panoramarutene, men setereservasjon er obligatorisk. Barn under 6 år reiser gratis. Barn i alderen 6 og under 16 år når de er ledsaget av minst én forelder (som har Swiss Travel Pass) reiser gratis med Swiss Family-kortet.

Alle aktiviteter

49 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Lugano

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Lugano?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Lugano?

De beste dagsturene og utfluktene fra Lugano er:

Como

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Lugano med barn?

Hva er de beste rimelige omvisningene i Lugano?

Flere reisetips for Lugano

Vil du vite mer om aktiviteter i Lugano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lugano

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 130 vurderinger

Jevn, godt organisert reise i en komfortabel buss med klimaanlegg. Klar veibeskrivelse til hentestedet - sørg for at du tar GYG-bestillingen til den hvite hytta for å hente innsjekkingsklistremerkene dine, og gå deretter til bussen (tydelig merket). Det var en solid mengde tid ved både Rhein Falls (90 minutter) og landsbyen Stein am Rhein (også 90 minutter), og kjøreturene mellom var alle fine og jevne. Vi kjøpte billetter til båten ut til fossen på bussen (10 CFH per person) og følte at det var vel verdt utsikten som var fantastisk. Hvis du har lyst på en sen lunsj rundt kl 16, så har Stein am Rhein et nydelig utvalg av steder i hovedgaten. Alt i alt en godt anbefalt tur med tydelige engelske/tyske guider.

Brakte 6-dagerspasset, tok Bernina Express panoramatog fra Italia til Sveits, og brukte deretter de neste 5 dagene på å se forskjellige byer, byer, fjell, innsjøer, fosser. Reiser hver dag fra Zürich. Ville ha kostet oss mye mer å kjøpe hvert tog, trikk, buss, taubane, gondol, tannhjul, taubane etc for hver reise eller til full pris. Utrolig verdi og trengte ikke å bekymre deg for å få bestemte tidsbestemte tog eller ruter osv., noen ganger endret planene seg og vi så mer enn vi hadde planlagt.

Å kjøpe det sveitsiske reisepasset var det beste jeg noen gang kunne ha gjort! Det var min første gang i Sveits, og det å ha muligheten til å hoppe inn og ut av offentlig transport uten å måtte bekymre meg for hvor eller hvordan jeg skulle betale, eller hvis jeg ble forvirret over hvilket stopp jeg måtte gå ned, reduserte virkelig stresset med turen MYE! Dessuten var jeg også i stand til å gå inn og besøke noen fantastiske steder mye billigere eller til og med gratis bare ved å ha det!

Å ha dette passet gjør mobiliteten enklere, du trenger ikke å lete etter billetten din på alle stasjonene, du setter deg bare på toget eller bussen eller båten og det er det, du trenger ikke vente lenge med å reise.

STP var flott. Jeg er skuffet over at den har gått så mye opp i pris det siste året, men du bare takle det og fortsette.