Lucca
Day Trips

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Lucca Dagsturer

Hva er andre ting å gjøre enn Dagsturer som er verdt å besøke i Lucca?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Lucca er:

Flere reisetips for Lucca

Vil du vite mer om aktiviteter i Lucca? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lucca

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 149 vurderinger

Strålende opplevelse og anbefaler til alle!

Jeg bestilte denne ballongflyvningen til mamma og stefar som en overraskende bryllupsgave, og de hadde en fantastisk tid! Tjenesten de fikk var strålende og alle var så høflige og hjelpsomme. Champagnefrokosten de mottok etter flyturen sa de var en perfekt avslutning på flyopplevelsen. Den eneste gripe som jeg ville ha var at jeg hadde bestilt flyet fra Lucca som det var her de hadde ønsket å tilbringe dagen, men det endte opp med å være fra nær Firenze som var i den andre retningen, men været kan ikke hjelpes! Alt i alt vil definitivt bestille gjennom denne nettsiden igjen!

Et magisk øyeblikk på en spesiell dag

Sted og tid endret dagen før, men utmerket kommunikasjon fra piloten vår. De kunne ikke vært mer hjelpsomme. Tok av klokken 06:20 da solen kom opp over Chianti. En veldig rolig dag og perfekt vær på en 40-års dag - Fantastisk. Landet og hadde en italiensk Champagne (Prosecco) frokost med forskjellige kjøtt og ost sammen med litt lokalt brød og frukt - fantastisk. Takk skal du ha

Kan umulig tenke meg en mer perfekt måte å starte dagen i Toscana på!

Guido og teamet var utmerket. Vi gikk oss vill på vei til møtepunktet og Guido holdt kontakten for å gi oss veibeskrivelse. Vi kom dit akkurat i tide. En stor takk! Piloten vår var fantastisk utsikten var spektakulær! Vil absolutt anbefale dette til alle som har muligheten til å ta denne flyturen.

Molto bene!!!!

Veldig fin flytur med interessant informasjon fra vår guide Roberto! Vi følte oss veldig komfortable og alltid trygge! Når som helst!!! Grazie mille Roberto og team!!!!!

Inspirerende ballongflyvning over Toscana

Å se solen komme opp over Firenze, er en opplevelse å lyse opp Duomo. Også mønsteret til Toscanas landsbygd fra luften. En herlig opplevelse