Legg til datoer
Ting å gjøre

Lucca

Ofte stilte spørsmål om Lucca

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Lucca?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Lucca er:

Flere reisetips for Lucca

Vil du vite mer om aktiviteter i Lucca? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lucca

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 230 vurderinger

fantastisk opplevelse! guiden vår som kjørte oss til vingården var veldig vennlige og kunnskapsrike. Vi hadde 8 personer på turen vår, og det var den perfekte mengden mennesker. vingården var nydelig og vin og mat var flott. Vi endte opp med å kjøpe 6 flasker vin som skulle leveres til oss, og prisene er svært rimelige. så stoppet vi ved en liten by, Vino. det var det søteste stedet jeg noensinne har sett. vi hadde bare 30 minutter å gå rundt. Jeg skulle ønske vi hadde mer tid der!

Dette var en fantastisk opplevelse! Emilia er en flott guide som vet alt du ønsker å vite om vinen og området. Hun er også veldig hyggelig, positiv og omsorgsfull. Vi fikk smake på forskjellige viner fra området og lære om produksjonen. Landskapet er helt fantastisk. Vi anbefaler virkelig denne turen!!

Først var vi litt usikre men så valgte vi å delta på denne aktiviteten og vi valgte bra !! vi hadde en flott tid, guiden vår Marta var fantastisk og forklarte oss mange ting. vi var veldig heldige fordi det var bare to av oss og vi likte det veldig godt. Absolutt anbefalt!!

Fin og overraskende endring av standard tingene du gjør. Å lytte til noen monumenter i stedet for å se på dem. Vakkert presentert i vakre omgivelser.

Flott akustikk i lokalet og særdeles dyktige musikere /operasangere gjorde dette til en flott opplevelse.