Louvre-pyramiden

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Louvre-pyramiden

Vil du vite mer om aktiviteter i Louvre-pyramiden? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Louvre-pyramiden

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 27 011 vurderinger

Utrolig praktisk!

Vi møtte opp ca. 30 min før vi hadde inngang, men fikk komme inn med en gang. Det var lang kø for de som ikke hadde billett, mens køen for oss som hadde forhåndsbooket gikk raskt og greit å komme igjennom. Om man skal se Mona Lisa må man uansett beregne køtid (tror det tok ca 1t i Mona Lisa-køen), så det var godt å slippe lang ventetid i inngangen og. Utrolig praktisk å kunne forhåndsbooke billetter via denne appen, så den kommer nok til å brukes igjen. Et stort minus dog var at det var ikke opplyst at barn under 18 år ikke trenger billett, så jeg kjøpte to voksenbilletter (kunne jo ikke risikere at vi ikke kom inn på tiden fordi 11-åringen ikke hadde billett). Dette burde vært opplyst tydelig da man skulle booke billettene.

Veldig bra måte å få oppleve høydepunkter på i ett så stort museum som Louvre. Historien om Louvre var veldig fint å få med før vi begynte på de mest kjente verkene som guiden plukket ut for oss. Ines var meget dyktig så vi lærte mye. 2 timers guidet tur var akkurat passelig. Veldig kjekt å komme forbi køene også. Kan virkelig anbefale denne guidet turen og Ines gjorde en fantastisk god jobb.

A little bit irritating to use the audioguide in the beginning but bretter after gjetting to know the buttons and switches. Easy to hear about the art you choose an a good way to see the museum.

Hopp over linjen er uvurderlig! Audioguiden inkluderte de beste maleriene fra samlingene, og var veldig nyttig for et kort besøk!

Very good service in the office where We got our tickets in Paris, in Rue de Rivili, pyramides