Legg til datoer

Louvre

Verdens mest besøkte museum kan skilte med utallige gjenstander og mesterverk fra forhistorisk- til moderne tid.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Kombinasjonspakker
124 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 8

Flere reisetips for Louvre

Vil du vite mer om aktiviteter i Louvre? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Louvre

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 75 190 vurderinger

Jeg bestilte på denne måten siden billetter kunne kanselleres, mens bestilling direkte med Louve må du bare miste billettene hvis du er syk. Billetten fungerte bra. Et døgn før fikk jeg varsler både på WhatsApp og på e-post med informasjon om inngang, og selve digitalbilletten. Det var enkelt, å gå tidlig til Louvre er en god idé. Det var travelt allerede kl. 10.00, men vanvittig travelt kl. 11.30. Så mange mennesker. Folkemengdene er litt mye, og dette var midten av oktober (tyske skoleferier). Båtturen var lett å finne. Det var godt drevet. Litt kjedelig massetur, men Seinen er vakker og det var deilig å sette ned farten og hvile de slitne føttene. Kommentaren var på 4 forskjellige språk, så bare noen få opplysninger på noen få steder.

Det er lurt å forhåndsbestille besøket til Louvre og cruiset på Seinen. Alt perfekt bortsett fra hvordan de håndterer linjene foran Louvre: det burde være tydeligere hvor de starter og hvilken du tilhører. Jeg takker også de "veldig hyggelige" ansatte som styrer inngangene til Louvre: pass på å ikke bli fordømt hvis du spør dem hvor de skal gå i kø.

Jeg anbefaler på det sterkeste Museum Pass. det sparte oss for mye tid i kø (noen steder må du stå i kortere kø til røntgen, men det kan ikke sammenlignes med den lange køen for å kjøpe billetter). Det er veldig praktisk. Jeg gjorde ikke en detaljert regnskap, men for antall steder vi dro tror jeg at det økonomisk også var verdt det.

Easy too book the activity with the app. Easy to form our time lane on the museum and the waitingtime was short.

REMEMBER TO BRING PROOF OF AGE IF YOU TRAVEL WITH CHILDREN UNDER 18 !