Flerdagstur

Fra Los Angeles: 7-dagers reise i USA

Aktivitetsleverandør: Empire Vacations Inc

Fra Los Angeles: 7-dagers reise i USA

Aktivitetsleverandør: Empire Vacations Inc
Snart utsolgt
Snart utsolgt

Fra NOK 13.747 per person

Opplev en 7-dagers tur til San Francisco, Las Vegas, Grand Canyon, Antelope Canyon, Bryce Canyon og Zion Park, med avgang fra Los Angeles.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Bestill nå og betal senere
Reserver nå og betal senere for å bestille plass uten kostnader i dag. Lære mer
Varighet 7 dager
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Forbi billettkøen
Guide
Spansk, Kinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Hebraisk, Italiensk, Japansk, Portugisisk

Opplev

Høydepunkter
 • Delta på et heldagsbesøk til den vakre byen San Francisco
 • Se majestetiske Grand Canyon, et eventyrsted for geologer
 • Legg ut på et minicruise på Lake Powell og se hundrevis av private viker og berømte saltsøyler
 • Utforks "the Strip" i Las Vegas tidlig på kvelden
Beskrivelse

Dag 1: Los Angeles - Santa Barbara - 17 Mile Drive/Carmel eller Solvang/San Francisco

Avreise nordover fra Los Angeles opp den spektakulære California-kysten til det første stoppet i Santa Barbara. Besøk en spansk misjon og lær hvordan disse religiøse utpostene var nøkkelen i utviklingen av hele regionen.

Sommer:

Gå nordover til den verdensberømte 17 mils kjøreturen (del av rute #1), hvor du vil få se den spektakulære California-kysten på nært hold. Etter besøket kan du ta turen til byen Carmel, hjemmet til skuespilleren Clint Eastwood. Nyt litt fritid til å spasere gjennom byen før du drar til Silicon Valley for en overnatting. Overnatting: SpringHill Suites by Marriott Oakland Airport

Vinter:

Fortsett til Solvang, et sjarmerende dansk samfunn for å ta en titt i de lokale butikkene. Nyt arkitekturen i dansk stil mens du besøker de lokale butikkene og restaurantene. Etter lunsjpausen drar vi nordover gjennom Silicon Valley før vi drar for å nå hotellet for overnatting. Overnatting: SpringHill Suites by Marriott Oakland Airport   

Dag 2: San Francisco - Bay Cruise - Golden Gate Bridge - Chinatown

I dag, forstå hvorfor San Francisco er en av de vakreste byene i verden. Start turen ved Fisherman's Wharf med et cruise i den verdensberømte bukten under Golden Gate Bridge og rundt den beryktede Alcatraz-øya. Gå tilbake til Pier 39 for en rolig lunsj før en ettermiddagstur som vil ta inn alle byens berømte landemerker, inkludert Golden Gate Bridge, Union Square, Chinatown og Nob Hill. Turen din avsluttes med en nattutsikt over byen fra Bay Bridge. Overnatting: Modesto – Best Western Palm Court Inn.  

Dag 3: Modesto - Yosemite

Sommerrute: Gå østover gjennom jordbrukslandene i Joaquin-dalen til Yosemite nasjonalpark. Dette 1200 kvadratkilometer store eventyrlandet med skoger, innsjøer og fosser ligger i Sierra Nevada. Stopp ved El Capitan, Bridal-Veil Falls og Half Dome for å gå en tur fra Yosemite Visitor Center for å nå en av de høyeste fossene i Nord-Amerika (730 meter) Yosemite Falls. Vinterrute: Start dagen med en omvisning i Monterrey for å inkludere bryggen og Cannery Row. Etter turen kan du dra sørover for et besøk til det verdensberømte Hearst Castle. Bygget av avisbaronen William Randolph Hearst, besøk det berømte huset fylt med antikviteter og se hvorfor slottet fungerte som en lekeplass for de rike og berømte i første halvdel av 1900-tallet. Om kvelden kjører du sørover mot Las Vegas. Overnatting på Comfort Suites Stevenson Ranch.

Dag 4: Stevenson Ranch - Las Vegas

Dagens rute går østover gjennom desserten og Death Valley for å komme til verdens gamblinghovedstad: Las Vegas. Stopp for lunsj på utsalgssenteret i Barstow, som er fylt med alle de kjente merkenavnene som Levi's, Nike, Reebok, Timberland, Ralph Lauren og mer. Om kvelden kan du ta en omvisning på stripen for å se noen av de virkelig fantastiske hotellene og fantasiene som er bygget midt i ørkenen som Caesar's Palace, Luxor, Mirage, Paris, Venetian, Bellagio, New York New York, Treasure Øy og mer. Avslutt kvelden på en av de mange showene eller prøv deg frem på et av de mange kasinoene – hvem vet, kanskje damen flaks smiler til deg i kveld. Overnatting: Linq Hotel.

Dag 5: Las Vegas - Grand Canyon - Lake Powell

Start dagen med å reise sørøstover gjennom ørkenen og gjennom Navajo-indianerreservatet før du kommer til sørbredden av et av verdens syv underverk - Grand Canyon. Ta en tur langs sørbredden og lær hvordan Colorado-elven gjennom årene skar seg ned til havet og skapte et eventyrland for geologer. Etter lunsj, fortsett langs canyonen østover og stopper ved noen av de mange indiske markedsplassene for å bla gjennom håndlaget kunst og håndverk. Overnatting – Quality Inn utsikt over Lake Powell.  

Dag 6: Antelope Canyon - Bryce Canyon

Etter frokost drar du til Lower Antelope Canyon og besøker de spektakulære sanddynene skapt av vind, vann og sand. Gå deretter vestover til Bryce Canyon, hjem til de mest fantastiske naturlige skulpturene i verden. Denne turen tar deg med til å se fantastiske stein- og sandskulpturer finslipt til perfeksjon over tusenvis av år med regn, vind og solskinn. Opplev den unike endringen av fargene under solnedgangen fra et av utsiktspunktene i parken (kan endre seg på grunn av skiftende solnedgangstider). Etter besøket går du mot byen Kanab. Overnatting: Days Inn. På visse avganger vil turen fortsette til Cedar City for en overnatting på Comfort Inn, Cedar City.

Dag 7: Zion Park - Las Vegas

Etter frokost går du inn i Zion Park. Denne parken har fått navnet sitt fra mormonene som slo seg ned i området. De ga den dette navnet etter å ha hevdet at å besøke parken er som en religiøs opplevelse, majesteten til fjellene og stillheten i villmarken gjør at du føler at du har blitt fraktet til et annet sted. Besøk parken og nyt en kort tursti langs Virgin River som renner gjennom parken, før du forlater dette fantastiske området for en tidlig kveldsankomst i Las Vegas. Mulighet for en sen kveld retur til Los Angeles.  

Inkludert
 • 6 netter hotellovernatting inkludert skatt og kontinental frokost
 • Luftkondisjonert buss eller varebil
 • Profesjonell reiseleder
 • Baycruise i San Francisco
 • Adgang til Yosemite nasjonalpark
 • Sightseeing i Santa Barbara, Carmel og San Francisco, 'The Strip' i Las Vegas
 • Inngang til Grand Canyon, Antelope Canyon, Bryce Canyon og Zion Park
 • Mat og tips
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alt påkrevd beskyttelsesutstyr blir utdelt
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Du må holde sosial avstand i kjøretøyene
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Du må ta med egne hodetelefoner
 • Du vil få en obligatorisk temperaturkontroll

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Starbucks Coffee Shop Farmers Market, på hjørnet av Fairfax Blvd og 3rd Street kl. 06.30 eller Four Points Sheraton Culver City- 5990 Green Valley Circle, Culver City i hotellobbyen 07.00.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Vær oppmerksom på at du kan velge mellom to møteplasser for denne omvisningen. Enten:
 • Starbucks Coffee Shop Farmers Market, på hjørnet av Fairfax Blvd og 3rd Street 6333 W 3rd St, Los Angeles, CA 90036 kl. 6:30
 • eller Four Points Sheraton Culver City, 5990 Green Valley Circle, Culver City i hotellobbyen kl. 7:00.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,3 /5

basert på 9 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  4,5/5
 • Transport
  5/5
 • Verdi for pengene
  4,5/5
 • Sikkerhet
  4,8/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Godt organisert tur, raskt tempo, men mange ting å se

Turen var hyggelig til tross for de mange timene brukt med buss, takk fremfor alt til reisefølgene. Det jeg ærlig vil endre i reiseruten er: - tidspunktet / valget av noen steder (f.eks. Vil jeg ekskludere termometeret i Dead Valley som etter min mening ikke gir noen mening til fordel for mer tid i Sausalito der vi har vært for lite) - Litt mer tid i Las Vegas (etter fest i vice-byen var avgangen neste dag planlagt klokka 6 om morgenen ... for tidlig).

Les mer

22. august 2018

It was well organised and great experience. Would have preferred longer time in Vegas since we stayed there for about half day. Also the last day we just had one hour in Zion which is not ideal, would have appreciated if it’s Antelope instead of Zion.

14. juli 2021

Oversett

Produkt-ID: 100164