Legg til datoer
Ting å gjøre

Los Angeles

Gå bak kulissene til favorittfilmene dine, og topp det hele av med utendørseventyr på kuperte åser og gylne strender.

Flere reisetips for Los Angeles

Vil du vite mer om aktiviteter i Los Angeles? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Los Angeles

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 9 146 vurderinger

Fantastisk opplevelse og stor overraskelse! Vi var store fans av Friends, og det var det som gjorde at vi valgte det studioet fremfor de andre, og vi angret ikke! Turen er flott, og det er veldig imponerende å se alle disse utendørs og innendørs settene. Barna våre elsket det også (de så flaggermus-mobilen og syklet på flaggermus-sykkelen!), og de oppdaget venner. Vi brukte omtrent 3-4 timer totalt (inkludert lunsj i Central Perk).

Å fordype deg i settene til favoritt-TV-serien din er fantastisk. Forelsket i Gilmore Girls var jeg i stand til å se byen Stard Hollow og deretter den berømte lenestolen foran Friends-fontenen og se en reproduksjon av Big Bang Theory-settet !! Det er en flott jobb bak hver serie og film, og for å sette pris på innsatsen til hver enkelt person må du gå bak kulissene !! Rådgi!!

Virkelig bra tur! Jeg elsket å kunne besøke de utvendige settene til mine favorittprogrammer og -filmer. Guiden var så hyggelig og vi er i små grupper så veldig hyggelig. Etter en time kommer du til en utstilling. Jeg elsket lyddesignaktiviteten. Kan ikke anbefale nok! FYI parkering er 15$ der

Fi fikk reise med egen minibuss. Vår guide, Paul, ga god informasjon, og var veldig flink. Gjennom personlige historier om seg selv og sin families liv i LA ga han oss et godt innblikk i LA's hverdagsliv og historie.

Utmerket tur til Hollywood og nærliggende områder.