Los Angeles
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Los Angeles

Se alle opplevelser i Los Angeles

Severdigheter i Los Angeles

De ti beste severdighetene og aktivitetene i Los Angeles

Kultur, natteliv, sol og Hollywood Hills; Los Angeles har alt! Som den nest største byen i USA kan det derfor være litt vanskelig å velge ut hva man bør se! Her er en liste med et utvalg av de ti beste attraksjonene i LA.

Universal Studios Hollywood
Foto: prayitnophotography@ Flickr (CC BY 2.0)

Universal Studios Hollywood

Selvfølgelig er det verdensberømte filmstudioet og temaparken på listen. Pass på at du bestiller tur og billetter tidlig så du slipper å bli skuffet!

Griffith Park

Griffith Park

Hvis du trenger en liten pause fra byens bråk kan du dra til den grønne oasen Griffith Park. Dette er en av de største byparkene i Nord-Amerika, og her kan du bruke hele dagen på å gå tur eller bare slappe av.

Venice Beach

Venice Beach

Er man i Los Angeles kan man ikke unngå å ta turen ned på strandpromenaden Venice Beach. Bruk tiden til å slappe av på stranden mens du hører og ser på gatemusikere og artister.

Walt Disney Concert Hall
Foto: Milo & Silvia in the world @Flickr (CC BY-SA 2.0)

Walt Disney Concert Hall

Dette er en av verdens mest spektakulære konserthaller, både på grunn av den fantastiske arkitekturen og akustikken. Det er her du finner Los Angeles Filharmonien.

Hollywoodskiltet
Foto: Lory Jane @Flickr (CC BY 2.0)

Hollywoodskiltet

Ingen tur til LA er komplett uten å se dette kulturelle ikonet. Selvfølgelig tar du et feriebilde med åsen i bakgrunnen, akkurat slik som alle andre!

The Dolby Theatre
Foto: Thomas Ormston @Flickr (CC BY 2.0)

The Dolby Theatre

Dette berømte teateret på Hollywood Boulevard er stedet hvor de fleste arrangementer med rød løper holdes. Teateret er en viktig del av byens kjendiskultur, og et definitivt stopp på enhver sightseeingtur.

California Vitenskapssenter
Foto: fastlizard4 @Flickr (CC BY-SA 2.0)

California Vitenskapssenter

Hvorfor ikke ta en tur til et av de beste vitenskapsmuseene på planeten, og utvid din kunnskap om verden, universet og alt annet?

Park La Brea
Foto: Konrad Summers @Flickr (CC BY-SA 2.0)

Park La Brea

Føler du for å se noen kjendiser? Gå på en tur gjennom Park La Brea. Dette komplekset er hjem til en rekke berømte mennesker, og gir et lite innblikk i hvordan den andre halvdelen av oss lever!

Los Angeles Zoo & Botanical Gardens

Los Angeles Zoo & Botanical Gardens

Om du ønsker å oppleve dyreliv bør du besøke en av verdens mest imponerende dyrehager. En tur gjennom den botaniske hagen anbefales også!

Mulholland Drive

Mulholland Drive

Ta turen hit i skumringen for en spektakulær og inspirerende utsikt over San Fernando Valley. En av Los Angeles beste severdigheter er nemlig utsikten over selve byen!

Los Angeles: Våre reisetips

Når besøker man Los Angeles?

Den aller beste tiden å besøke byen er om sommeren. Fra juni til september er det mye ting å gjøre for turister! Perfekt strandvær og bra temperaturer dagen lang!

Hvordan komme seg rundt?

Noen deler av Los Angeles har bra kollektivtransport, men ikke hele. I de mer turistvennlige områdene kan du reise til severdigheter med buss, trikk og metro. Men om du ønsker å se mer av Los Angeles på egen hånd er det en god idé å leie bil.

Hvor bør jeg bo?

Ser du etter noe som ikke er så dyrt, bør du velge downtown-området. Her finner du mange flotte hoteller med bra forbindelse til byen, men ikke så tett på alle severdighetene. West Hollywood er et annet bra, men dyrere alternativ. Eller kanskje du bør bestille et opphold på stranden i Santa Monica?

Praktisk informasjon

 • Språk
  Engelsk
 • Valuta
  Amerikanske dollar (USD)
 • Tidssone
  UTC (-08:00)
 • Landskode
  +1
 • Beste tiden å dra
  Selv om byen er full av turister, er sommermånedene best for varmt strandvær og utendørsaktiviteter.

Aktiviteter og turer i Los Angeles

De mest populære attraksjonene i Los Angeles

Byer i USA

Flere reisetips for Los Angeles

Vil du vite mer om aktiviteter i Los Angeles? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Los Angeles

Det var veldig greit å kjøpe billetter gjennom Get your guide

Hadde kjøpt first line ticket. Men det var en hyggelig man som spurte om vi ville oppgradere til VIP og det gjorde vi og det var helt topp hadde egen guide hele dagen og gratis mat og drikke. Var kanskje litt dyrt, men du får se hele parken på en dag.

Fi fikk reise med egen minibuss. Vår guide, Paul, ga god informasjon, og var veldig flink. Gjennom personlige historier om seg selv og sin families liv i LA ga han oss et godt innblikk i LA's hverdagsliv og historie.

Lett å finne fram til, tatt imot av hyggelig ansatt, koselig pilot, ble spurt av piloten om vi hadde spesielle ønsker ift hva vi ville se. Anbefales.

Beverly Hills og Hollywood: Helikoptertur Vurdert av Anonym, 06.08.2019

this is a must if u have the time. I had a great time here. the guide had good knowledge.

Omvisning av Warner Bros. Studios Hollywood Vurdert av Frank Roar, 13.09.2019

Vi hadde en super opplevelse. Bra service og en morsom opplevelse. Absolutt å anbefale.

Los Angeles: 2-timers privat surfing leksjon Vurdert av Anonym, 22.07.2019