Loro Parque

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Fugler, landdyr og sjødyr i Spanias Loro Parque

Loro Parque betyr Papegøyeparken og ble nettopp laget for å være et paradis for papegøyer. Siden den åpnet i 1972 har den vært hjemmet til over 4000 papegøyer, av totalt 350 ulike arter. Men hvilke andre dyr bor her?

 • Sjøløver

  1. Sjøløver

  Alle barn vil elske å se på disse morsomme sjøløvene leke, vralte langs bassengkanten og dovne seg i solen.

 • Akvarietunnelen

  2. Akvarietunnelen

  Gå ved siden av haier i denne tunnelen gjennom et akvarium som rommer 1.200.000 liter vann. Vannet kommer direkte fra Atlanterhavet som bare ligger 150 meter unna.

 • Delfiner

  3. Delfiner

  Det er ingen tvil om at disse skapningene er noen av de mest intelligente og lekne dyrene i verden. Her kan du se dem leke og ha det gøy i delfinforestillingen, som vises fire ganger om dagen.

 • Tigere og jaguarer

  4. Tigere og jaguarer

  Ikke gå glipp av sjansen til å møte disse kjempekattene. En av Loros' jaguarer fikk også nylig tvillinger.

 • Nevnte vi papegøyene?

  5. Nevnte vi papegøyene?

  Dyrene som har gitt parken navn fortjener å nevnes igjen. Sjekk ut forestillingen som spilles seks ganger om dagen, der de intelligente fuglene sykler rundt på små sykler, teller og løser gåter.

Planlegg besøket ditt

 • Forestillingene er inkludert i prisen

  Billetter til Loro Parque koster 34 EUR for voksne, men alle forestillinger i parken er inkludert. I tillegg til papegøyene og delfinene, kan du også se forestillinger med spekkhoggere og sjøløver. Vil du ha en pause fra alle utendørsaktivitetene, ta en tur til Nature Vition, en innendørs kino som viser en 20 minutter lang film ni ganger om dagen.

 • Regnskogen

  Hør eksotiske fugler synge mellom tretoppene i Katandra, som er en nøyaktig kopi av en tropisk regnskog. Her er det fullt av fantastiske fuglearter fra Australia og Asia.

 • Orkidéene

  Loro Parque i Spania er også hjemmet til 25.000 ulike typer orkidéer. Først blir du overveldet av lukten, deretter vil du bli overrasket over hvor utrolig mange varianter det finnes av denne estetiske blomsten.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Parken er åpen hver dag fra kl. 08.30 til kl. 18.45.
 • Pris
  En voksenbillett til Loro Parque koster fra 34 EUR og blir noe dyrere om du ønsker å inkludere omvisninger, transport og mat i billetten.
 • Behøver jeg en guide?
  Det er ikke nødvendig å ha guide inne i parken.
 • Hvordan komme seg dit?
  Det går et gratis ekspresstog fra Reyes Católicos hvert 20. minutt. Det er også tilgjengelige bussruter avhengig av hvor du reiser fra.
 • Flere tips

  • Kjøp billetter til Loro Parque på forhånd, så unngår du å stå i den lange køen ved inngangen.

  • Dersom du tar ekspresstoget må du huske å sjekke når siste toget går hjem igjen.

Flere reisetips for Loro Parque

Vil du vite mer om aktiviteter i Loro Parque? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Loro Parque

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 070 vurderinger

Loro parque er en dyrehage uten like. Den der dyr faktisk ser ut til å være fornøyde. Vi bodde i den sørlige delen av Tenerife - costa Adeje og transporten til Puerto de la Cruz hvor Loro Parque ligger tok omtrent en time. Men selve turen var en fin opplevelse - komfortabel buss med panoramavinduer og veldig dyktig sjåfør (vi var imponert gitt de ofte smale gatene og svingete veiene) tillot oss å nyte en fantastisk utsikt. På vei tilbake fikk vi til og med et glimt av Los Gigantes!

Besøkt med familien. Jeg har en 3 år gammel og 6 år gammel sønn. Vi har hatt glede av dagen vår i både Loro Paraque og Siam Park. I Loro Paraque Orca var delfin og Sea Lion-show kjempebra. Var som i Siam Park turer var fantastisk det meste av turen var for 8+ år barn. Du begge to, sønnen min hadde galetid med annen tur og strand.

Parken var flott. Eneste klagen var overføringen. 15 minutter forsinket, ikke selskapet å klandre, men selv på planlagt tid, gir bare tid til å skynde seg rundt for å prøve og se alt, kunne vært en time tidligere. Billetter var billigere enn å kjøpe direkte. Vil definitivt bruke igjen når du reiser bort.

Hentingen var i tide foran Bahia Princess og på rundt 1 time var jeg i loroparken. Parken er fantastisk og spekkhoggershowet er fantastisk og fantastisk. De resterende showene er også så magiske. Derfor anbefaler jeg fullt ut dette stedet å besøke.

Utmerkede steder for barn, jeg har tenåringer og liten gutt