Det lange markedet

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Det lange markedet

Vil du vite mer om aktiviteter i Det lange markedet? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Det lange markedet

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 167 vurderinger

Storslått introduksjon til Tri-City-området

Guiden vår Michał var lett å kommunisere med før, under og etter vår tur på hele dagen med ham. Han var punktlig, vennlig og veldig grei; fantastisk lett å snakke med. Takket være hans verdslighet og uutømmelige kunnskap om Gdańsk og omgivelsene, ble oppholdet i området beriket overordnet. Og i stedet for bare å fortelle oss ting om Gdańsk som kan finnes i en gitt kopi av Lonely Planet, hjalp han oss med å oppdage fantastiske historier og steder som andre kanskje aldri vet.

Stor tur for alle aldre.

Til tross for snø, vind og kulde, bød byguiden vår på en spennende og underholdende tur. Mye interessant informasjon ga oss god innsikt i historien til Gdansk, og noen få små tips førte oss til flotte butikker og en flott bryggerestaurant. Vi var en gruppe fra 1 til 37 år gamle - alle var begeistret. Det kan ikke være enklere å bestille på forhånd. Takk.

Fantastisk

Veldig kjekt tur med ei fantastisk guide, Helena. Alle 23 personen var veldig fornøgd med guide og fottur. Tusen takk og lykke til videre.

Vår guide Olga var meget kunnskapsrik. Hennes norsk var helt utmerket, så dette ble en veldig flott opplevelse i en flott by