Legg til datoer

London Zoo

Flere reisetips for London Zoo

Vil du vite mer om aktiviteter i London Zoo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London Zoo

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 3 095 vurderinger

Bestilt gjennom Get your Guide. Printet billetter av, men lastet ned appen også. Kjøpte et dagspass så regnet ut hva vi kunne gjøre på en dag med passet. Brukte Big Bus Tours. Det tar evigheter å komme seg rundt hele byens sirkel. Vi ble fortalt 2 timer, men det er mer som 2 og 1/2. Savnet å se noen av landemerkene på grunn av stengte veier. Vi dro til Westminster Abbey. Bestilte 15.00 til 15.30 på St Paul's. Gikk ombord på bussen klokken 1.45 og nådde så vidt sporet klokken 15.30. Bussen gikk forbi klosteret 3 eller 4 ganger, noe som var merkelig. Fra St Paul's gjorde vi vår 18.00-bestilling på Shard. Vil anbefale å kjøpe passet og attraksjonene vi besøkte.

Fantastisk liten båttur fra Lille Venezia til Camden, Rueben guiden var veldig informativ og morsom. Virkelig interessant å høre om historien. Jeg vil anbefale å bestille på forhånd siden det er veldig populært og folk som håpet å komme videre uten forhåndsbestilling måtte avvises. Mye for pengene og jeg vil anbefale på det sterkeste!

LP-en er veldig praktisk og velger du plasseringene med omhu sparer den også mye penger. Billettene i London veldig til dels veldig dyre. det anbefales å bestille timelukebilletter så langt som mulig. Utsagnet "Simply show your LP" er ikke passende for enkelte steder; for eksempel hvis du ønsker å være med på en gruppetur.

This is a beautiful trip along the canal that gives you a different feel and impression of what central London look like. Highly recommended!

Med London Pass er alt veldig raskt og enkelt og lar deg se mange ting