London Victoria Station

Enter your dates to find available activities

Hva folk sier om London Victoria Station

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

basert på 16 355 vurderinger

Selve omvisningen inne hos Warner bros var veldig bra, jeg har nå vert der 2 ganger og det var bedre denne gang. MEN busssen ut var forsinket da flere ikke hadde forstått denne med billettene, det var dårlig informert at turen totalt kun tar 7 timer som gjelder FRA du tar bussen, selv om den er forsinket, til du er tilbake igjen på startstedet. vi trodde de 7 timene var det vi hadde inne i studioet. Det var negativt, vi kunne ha nådd bussen men den gikk som avtalt fra WB tilbake, den plusset ikke på de 15 min den var forsinket fra start ergo vi nådde ikke bussen. Men en hyggelig mann der hjalp oss på neste buss Hilsen Lise Rønneberg

Helt fantastisk å besøke Warner Bros studio, Harry Potter tour. jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok turen dit, og opplevelsen var amazing. Det var mye fint å se på fra settene til Harry Potter innspillingene, og særlig starten, inngangen, var meget bra. Hit blir jeg å dra flere ganger. Skulle bare ønske at vi hadde 5 timer tilgjengelig der, istede for bare 4 timer, det var nesten litt for lite. Men touren anbefaler på det sterkeste for alle Harry Potter fans!

Knirkefritt opplegg med henting på hotellet, og vi ble også kjørt til døra da vi skulle hjem igjen. Selve studiotouren var proppfull av alt en Harry Potterfan kan ønske seg, og man må faktisk holde litt tempo for å få med seg alt. Begynnelsen av turen ble litt stressende med mye folk, noe som roet seg etterhvert.

Fin tur til Harry Potter studioet. Eneste jeg kan sette fingeren på, er at det var litt dårlig info angående busser og oppmøtested når touren var ferdig. Men ellers alt bra

Det var en helt topp opplevelse, tror det er morro om man ikke er fan engang, men selvfølgelig ekstra gøy om man som meg er meget glad i Harry Potter!