Legg til datoer

London Transport Museum

Flere reisetips for London Transport Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i London Transport Museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London Transport Museum

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 1 974 vurderinger

Et veldig interessant alternativ, du kan spare noen få zloty. Den har ikke tilgang til alle attraksjonene i London (f.eks. for øyeblikket uten London Eye eller Sea Life), men det er i det minste noen få interessante - The Shard, London Bridge, Tower of London, alle typer cruise på Themsen, busstur , Hard Rock Cafe, etc. Totalt sett anbefaler jeg det.

Veldig praktisk og sparer penger og tid. Tilgangen til attraksjonene fungerte uten problemer og som annonsert uten kø. !!! Vær forsiktig med attraksjonene, noen er kun for voksne, f.eks minigolf ??? Angivelig fordi det tilbys alkohol. Vi syntes det var rart og fant dessverre ikke ut av det før vi sto foran inngangen. Ungene var skuffet.

Interessant og artig museum for alle aldere Vi brukte ca 2 timer (32 & 28 år gamle) - og er kun kanskje rett under middels interessert i museumer og historie.

4 aktiviteter: besøk til Tower of London, besøk til London med buss, guidet omvisning i Harry Potter London og hard rock kafémåltid.

Super pålitelig og trygg!! Jeg brukte Londra med 4 attraksjoner for å gi meg grunnlaget for en veldig bred liste. Vakker!