London Stansted lufthavn

  • Skytteltransport
  • Andre opplevelser
  • Dagsturer
9 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for London Stansted lufthavn

Vil du vite mer om aktiviteter i London Stansted lufthavn? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London Stansted lufthavn

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 4 066 vurderinger

Vi (3 voksne, 2 tenåringer) bestilte National Express som flyplasstransport, da Stansted Express var i streik dagen vi ankom (august). Transaksjonen gikk greit og relativt raskt til tross for det store antallet turister. Det var National Express-ansatte på stedet som instruerte oss. Selve bussen var veldig komfortabel, godt luftkondisjonert og vi var på Victoria Station på i underkant av 1,5 time. På grunn av trafikkaos hadde vi en forsinkelse på rundt en halvtime på returoverføringen, som var enda større fordi det også var stor trafikk på motorveien. Til tross for de hektiske henvendelsene, beholdt bussjåføren seg rolig og høflig og fikk oss til Stansted flyplass i tide. Når du booket billetten, rådet National Express-agenten oss forsiktig til å være på flyplassen 3 timer før avgang. Så vi hadde ikke noe stress til tross for trafikkaoset. Når som helst!

Ekstremt lett å komme seg fra flyplassen til London sentrum. Vi løste inn kupongene våre ved skranken på flyplassen og gikk ombord på en buss 15 minutter senere. De hadde også gitt oss returbillettene samtidig, så vi var sikret plass på bussen. Det eneste vi hadde problemer med var å finne bussholdeplassen vår for retur til flyplassen. Vi brukte ganske mye tid på det.

Så optimalt! Følger du skiltene på flyplassen er det utrolig enkelt å finne oppsamlingsstedet. Da vi skulle hjem brukte vi litt tid på å finne riktig hentested, men da det gikk opp for oss at det var Victoria busstasjon og ikke bare sentralstasjonen, var det greit. Skikkelig lett, fin buss og hyggelig kjøretur.

To ting hadde vært nyttig å vite på forhånd; 1) du kjøper en kupong og må bytte den til en billett ved den nasjonale ekspressskranken utenfor Stansted (nær bussene) og 2) du må også angi fra hvilket stoppested du ønsker å returnere.

Alt fungerte veldig bra. Du måtte få overført QR-kupongen til en billett i National Express billettsenter på stasjonen og gikk derfor glipp av en buss, men siden det kom en ny hvert 15.-30. minutt var det ikke så ille.