Dagstur

Warner Bros. Studio London: Omvisning med busstransport

Warner Bros. Studio London: Omvisning med busstransport

Aktivitetsleverandør: Evan Evans Tours
Snart utsolgt
Snart utsolgt

Fra NOK 1.145 per person

Bli med på en omvisning i Warner Bros. Studio London og gå bak kulissene og inn på settene der Harry Potter-filmene ble filmet. Opplev magien og se de faktiske rekvisittene, kostymene og spesialeffektene som ble brukt for å lage filmene.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Varighet 7 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Forbi billettkøen
Vert eller en hilser
Engelsk

Opplev

Høydepunkter
 • Nyt en omvisning i Warner Bros. Studio i London
 • Få en omvisning bak kulissene og se noen av de mest ikoniske filmsettene fra Harry Potter-filmene
 • Se ekte rekvisitter, kostymer og effekter fra Harry Potter-filmene
 • Gå om bord på Galtvortekspressen
 • Nyt komfortabel og praktisk tur-retur transport til studioet fra London på en luksusbuss
Beskrivelse

Dette 7-timers programmet (inkludert 4 timer i studioene) gir deg muligheten til å utforske magien fra de verdenskjente Harry Potter-filmene hos Warner Bros. Studio London, inkludert den forbudte skogen. Ta en titt bak kulissene til et stort utvalg av vakre filmsett, kostymer og rekvisitter. Se noen nøye bevoktede hemmeligheter, inkludert fakta om spesialeffektene og den fantastiske animatronikken som gjorde disse filmene så enormt populære rundt om i verden.

Forsyn deg med forfriskninger i Studio Café, inkludert nylagde varme supper og snacks, salater, smørbrød og andre godbiter. Andre snacks kan kjøpes på 2 steder i løpet av omvisningen.

Utforsk Studio Shop fylt med et bredt utvalg av gaver og suvenirer for å minne deg om dagen du tilbrakte i Warner Brothers Studios og «The Making of Harry Potter»-omvisningen.

Helt nytt for 2022, Mandrakes and Magical Creatures ankommer Studio Tour for å sette søkelyset på hvordan effektene favorittskapningene dine ble vekket til live på skjermen. Du ønskes velkommen til Storsalen og froskekor-scenen fra «Harry Potter og fangen fra Azkaban», med kostymet til dirigenten for koret, professor Flitwick, som bæres av Warwick Davis. Husk å være på utkikk etter dine magiske favorittskapninger, mens du utforsker studioet. I løpet av besøket ditt, kan du også se Feer fra Cornwall, Humlesnurrs elskede Vulcan og Monsterboka om Monstre.

Lær i tillegg hvordan Dystralene og alrunene ble vekket til live, ved hjelp av en blanding av skalamodeller og dataanimasjoner, i Creatures Workshop. Som en del av denne spesielle funksjonen åpnes glassdørene til Professor Snilehorns drivhus for aller første gang. Akkurat som en Galtvort-elev, gå inn i drivhuset med mange eksotiske og magiske planter, og stopp for å trekke ut en alrune, som en del av en interaktiv skjerm.

Basert på scenen i Harry Potter og mysteriekammeret, gjenkjenn den giftige tentakelen som henger fra taket mens du går gjennom.

Inkludert
 • Inngangsbillett til Warner Bros. Studio Tour London.
 • Tilgang til ikoniske filmkulisser fra Harry Potter-filmer.
 • Tilgang til Studio Cafe (kjøp for egen regning).
 • Tur-retur transport fra London sentrum.
 • Gratis WiFi.
 • Transport fra og til hotellet.
 • Mat og drikke.
 • Driks/tips.
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Bruk av munnbind er valgfritt, men anbefales sterkt når du er innendørs

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Møtestedet kan avhenge av det alternativet som velges.

Viktig informasjon

Godt å vite

 • Denne omvisningen foregår uten guide.
 • Professor Snilehorns drivhus, gårdsplassfontenen og utsiden av Wiltersens Wærste er permanente tillegg til Warner Bros. Studio-omvisningen i London fra 1. juli 2022.
 • Attraksjonen med Dystralene og alrunene er igang fra 1. juli til 12. september 2022.
 • Magical Mischief-attraksjonen går fra 22. januar til 20. juni 2022.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,6 /5

basert på 2062 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  4,3/5
 • Transport
  4,5/5
 • Verdi for pengene
  4/5
 • Sikkerhet
  4,6/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Bare flott!...vi finner alt der: de dekorative elementene og de forskjellige spesialeffektene, kostymene, de forskjellige universene (sovesal, storsal, bank, veikryss, den forbudte skogen, plattform 9 3/4, osv. !)... .vi har et pass å stemple på veien, som er en veldig fin liten suvenir! .... vi kan ta oss selv for ekte trollmenn ved å lage en video og/eller fotomontasje ... og for å fullføre turen en stor butikk med noen produkter som du finner bare der!...på den annen side er det verdt å planlegge et godt budsjett for butikken hvis du lett faller for gjenstander relatert til filmen!...vi brukte 3 timer og 1/2 min der og det var nesten bare inne tiden er det så mange ting å se og gjøre!...en flott opplevelse!Jeg anbefaler på det sterkeste!

Les mer

29. april 2022

Settene var fantastiske. Det er mye å oppdage og til en viss grad kan du fordype deg i verden. Vi hadde nok tid, men vi stoppet ikke ved hvert eneste lille skilt. Jeg kan bare anbefale alle fans å sjekke ut studioene. Ta definitivt med deg litt ekstra penger, for fanartikkelbutikken er enorm og det er også noen godbiter fra filmene å kjøpe.

Les mer

22. april 2022

Helt fantastisk å besøke Warner Bros studio, Harry Potter tour. jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok turen dit, og opplevelsen var amazing. Det var mye fint å se på fra settene til Harry Potter innspillingene, og særlig starten, inngangen, var meget bra. Hit blir jeg å dra flere ganger. Skulle bare ønske at vi hadde 5 timer tilgjengelig der, istede for bare 4 timer, det var nesten litt for lite. Men touren anbefaler på det sterkeste for alle Harry Potter fans!

Les mer

18. mars 2020

Produkt-ID: 52391