Dagstur

Warner Bros. Studio London: Omvisning med busstransport

Aktivitetsleverandør: Evan Evans Tours

Warner Bros. Studio London: Omvisning med busstransport

Aktivitetsleverandør: Evan Evans Tours
Snart utsolgt
Snart utsolgt

Fra NOK 1.126 per person

Bli med på en omvisning i Warner Bros. Studio London og gå bak kulissene og inn på settene der Harry Potter-filmene ble filmet. Opplev magien og se de faktiske rekvisittene, kostymene og spesialeffektene som ble brukt for å lage filmene.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Varighet 7 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Forbi billettkøen
Vert eller en hilser
Engelsk

Opplev

Høydepunkter
 • Nyt en omvisning i Warner Bros. Studio i London
 • Få en omvisning bak kulissene og se noen av de mest ikoniske filmsettene fra Harry Potter-filmene
 • Se ekte rekvisitter, kostymer og effekter fra Harry Potter-filmene
 • Gå om bord på Galtvortekspressen
 • Nyt komfortabel og praktisk tur-retur transport til studioet fra London på en luksusbuss
Beskrivelse

Dette 7-timers programmet (inkludert 4 timer i studioene) gir muligheten til å utforske magien til den verdenskjente Harry Potter-filmserien i Warner Bros. Studio London, inkludert Forbidden Forest. Ta en titt bak kulissene til et stort utvalg av vakre kulisser, kostymer og rekvisitter. Se noen nøye bevoktede hemmeligheter, inkludert fakta om spesialeffektene og den fantastiske animatronikken som gjorde disse filmene så enormt populære rundt om i verden.

Forsyn deg med forfriskninger i Studio Café, inkludert nylagde varme supper og snacks, salater, smørbrød og ettermiddagsgodbiter. Andre snacks kan kjøpes på 2 steder på Studio Tour.

Utforsk Studio Shop fylt med et bredt utvalg av gaver og suvenirer for å minne deg på dagen du tilbrakte nedsenket i The Making of Harry Potter.

Helt nytt for 2022, Mandrakes and Magical Creatures ankommer Studio Tour for å sette søkelyset på hvordan favorittskapningseffektene dine ble vekket til live på skjermen (1. juli til 12. september 2022). Du vil bli ønsket velkommen inn i Great Hall til Frog Choir-scenen som sett i Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, med kostymet til dirigenten for koret, professor Flitwick, som bæres av Warwick Davis. Husk å være på utkikk etter dine magiske favorittskapninger mens du utforsker Studio Tour. Cornish Pixies, Dumbledores elskede Fawkes og den animatroniske Monster Book of Monsters kan bli oppdaget under besøket ditt.

Lær i tillegg hvordan Thestrals og Mandrakes ble vekket til live ved hjelp av en blanding av skalamodeller og CGI i Creatures Workshop. Som en del av denne spesielle funksjonen åpnes glassdørene til Professor Sprouts drivhus for aller første gang. Akkurat som en Galtvort-elev, gå inn i drivhuset, hjemmet til mange eksotiske og magiske planter, og stopp for å trekke ut en Mandrake i potte som en del av en interaktiv skjerm.

Basert på scenen i Harry Potter and the Chamber of Secrets, gjenkjenne den giftige tentakulaen som henger fra taket mens du går gjennom.

Inkludert
 • Inngangsbillett til Warner Bros. Studio Tour London.
 • Tilgang til ikoniske filmkulisser fra Harry Potter-filmer.
 • Tilgang til Studio Cafe (kjøp for egen regning).
 • Tur-retur transport fra London sentrum.
 • Gratis WiFi.
 • Transport fra og til hotellet.
 • Mat og drikke.
 • Driks/tips.
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Bruk av munnbind er valgfritt, men anbefales sterkt når du er innendørs

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Møtestedet kan avhenge av det alternativet som velges.

Viktig informasjon

Godt å vite

 • Denne turen er uguidet
 • Professor Sprouts drivhus, gårdsfontenen og utsiden av Weasleys' Burrow vil være permanente tillegg til Warner Bros. Studio Tour London fra 1. juli 2022
 • Funksjonen Mandrakes and Magical Creatures vil kjøre fra 1. juli til 12. september 2022
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,6 /5

basert på 2229 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  4,4/5
 • Transport
  4,5/5
 • Verdi for pengene
  4/5
 • Sikkerhet
  4,6/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Jeg elsket det, det er den beste turen jeg noen gang har gjort. Det er flott å ha alt som ble brukt under shooten foran seg. Klærne og settene i er fantastiske. Veldig sterkt anbefalt. Hvis du drar med en organisert tur og du har 4 timer på deg til å se den, ikke bruk for mye tid i den første delen før du stopper for å spise fordi slutten er den mest imponerende og det er verdt å ha tid til å nyte den godt.

Les mer

26. juni 2022

Bare flott!...vi finner alt der: de dekorative elementene og de forskjellige spesialeffektene, kostymene, de forskjellige universene (sovesal, storsal, bank, veikryss, den forbudte skogen, plattform 9 3/4, osv. !)... .vi har et pass å stemple på veien, som er en veldig fin liten suvenir! .... vi kan ta oss selv for ekte trollmenn ved å lage en video og/eller fotomontasje ... og for å fullføre turen en stor butikk med noen produkter som du finner bare der!...på den annen side er det verdt å planlegge et godt budsjett for butikken hvis du lett faller for gjenstander relatert til filmen!...vi brukte 3 timer og 1/2 min der og det var nesten bare inne tiden er det så mange ting å se og gjøre!...en flott opplevelse!Jeg anbefaler på det sterkeste!

Les mer

29. april 2022

Settene var fantastiske. Det er mye å oppdage og til en viss grad kan du fordype deg i verden. Vi hadde nok tid, men vi stoppet ikke ved hvert eneste lille skilt. Jeg kan bare anbefale alle fans å sjekke ut studioene. Ta definitivt med deg litt ekstra penger, for fanartikkelbutikken er enorm og det er også noen godbiter fra filmene å kjøpe.

Les mer

22. april 2022

Produkt-ID: 52391