Legg til datoer
London

Utsiktspunkter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
23 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 23

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 334 vurderinger

Fantastisk!! Guiden vår Leon var flott! Det er mye å dekke på en dag, men vi klarte å dekke alt! Selv været holder oss denne dagen! 5 stjerner! Det eneste forbedringspunktet er på møtepunktet, de kaller turene etter tall, men det er ingen tall i reservasjonen/bestillingen, så du må være veldig oppmerksom på destinasjonen for hver tur som alle er veldig like og det er også vanskelig å høre på en veldig travel busstasjon.

Jeg likte den generelle organiseringen av turen, noe som betyr at det var nok tid til å se alt. Sjåføren var veldig bra, og guiden vår Amanda ga som ekstra informasjon om nettsteder og fortalte oss historien til dem. Hun var veldig snill og klar til å hjelpe til hver gang.

Det er ikke et must vil jeg si, men det var mitt tredje besøk i LONDON, og så jeg nøt utsikten fra det høye. Vil definitivt anbefale aktiviteten, hvis du ikke allerede har vært på The Shard (gjorde det forrige gang) eller Sky Garden (fortsatt på listen min).

Vi hadde det veldig bra med Zozo og Tyrell! Begge ga verdifull informasjon og var veldig imøtekommende. Vi ville definitivt bestille en ny tur med dem og bare nøt innsikten, historiske detaljer og vandretur på toppen av alle andre ting. Klar anbefaling! ⭐

A fantastic wiew. If you need assistance you get it.