Legg til datoer

LondonUtendørsaktiviteter

Våre mest anbefalte London Utendørsaktiviteter

London: Tower Bridge inngangsbillett

1. London: Tower Bridge inngangsbillett

En tur til London ville ikke vært komplett uten et besøk til Tower Bridge, et av byens mest kjente landemerker. Et besøk til Tower Bridge tar deg tilbake til viktoriansk tid, og fordyper deg i landemerkehistorien helt fra begynnelsen. Beundre utsikten over byen fra den fantastiske glassgangveien, som ligger 42 meter over Themsen. Med beliggenhet mellom nord- og sørtårnene kan du nyte en imponerende og unik utsikt over byen. Du kan også lese alt om historien og byggingen av Tower Bridge. Ta en tur tilbake i tid og oppdag de imponerende viktorianske maskinrommene som en gang drev Tower Bridge. Se hvor det trengtes mer enn 80 personer for å betjene motorene og heve broen. Maskinrommene vil tenne sansene dine for å få en følelse av hvordan det var tilbake i viktoriansk tid. Se de tidligere arbeiderne ved Tower Bridge for alltid udødeliggjort i den blå linjen som fører fra tårnene til de historiske maskinrommene. Den blå linjen skinner lys på noen av de usungne heltene som holdt det berømte landemerket i bevegelse.

London: Cruise på Themsen fra Westminster til Greenwich

2. London: Cruise på Themsen fra Westminster til Greenwich

Beundre utsikten til Londons mest ikoniske severdigheter under et cruise på Themsen. Cruise til Greenwich for å se Londons historiske severdigheter fra Themsen. Reis forbi ikoniske severdigheter som Houses of Parliament, Tower Bridge og Tate Modern. Velg mellom enten enveis- eller tur-retur-cruise, med forbi-køen-adgang slik at du kan gå rett på båten og unngå køene ved billettkontoret. Lytt til den nedlastbare lydkommentaren på smarttelefonen din mens du nyter komforten til et moderne, men tradisjonelt fartøy. Beundre pyramidestrukturen The Shard, og se andre severdigheter fra Londons historiske vannvei. Gå opp på det åpne dekket for en panoramautsikt over Londons landemerker. Stopp ved Embankment Pier, Festival Pier og Tower Bridge Quay før du ankommer Greenwich Pier. Utforsk den sjarmerende Greenwich på dine egne premisser, og se severdigheter som Greenwich Market, Cutty Sark, National Maritime Museum, Greenwich Park og Royal Observatory, alt i gangavstand fra kaien.

Windsor Castle: Inngangsbillett

3. Windsor Castle: Inngangsbillett

Windsor Castle ble oppført i det 11. århundre av Vilhelm Erobreren, og er verdens eldste og største bebodde slott. Det har blitt ombygd av en rekke konger og dronninger, inkludert Henry II, Charles II og George IV. Billetten gir adgang til slottet, inkludert de overdådige statsleilighetene, som er innredet med noen av de flotteste skattene fra den kongelige samlingen. Blant mesterverkene er malerier av Holbein, Rubens og Van Dyck, samt nydelige engelske og franske møbler. I vintermånedene inkluderes de overdådige, private leilighetene som ble opprettet av George IV, kjent som semistatsrommene, i besøksruten. Inngangsbilletten inkluderer adgang til St. George's Chapel (unntatt på søndager). Dette er en av de vakreste kirkebygningene i England, og 10 monarker ligger begravet her, inkludert Henry VIII og Charles I. Det er mye å se og gjøre på Windsor Castle. Beregn derfor god tid for å få mest mulig ut av besøket, som sannsynligvis tar mellom 2,5 og 3 timer. Slottet ligger på toppen av en bratt bakke, og besøksruten dekker lange avstander. Derfor anbefales komfortable sko.

London: Adgangsbillett til Kew Gardens

4. London: Adgangsbillett til Kew Gardens

Nyt en hel dag i Kew Gardens, Londons største UNESCOs verdensarvsted, som kun ligger 30 minutter fra sentrum med t-bane eller tog. Din billett inkluderer adgang til hager på over 53 hektar, 3 kunstgallerier, en høy gangbro over skogen og Kew Palace.  Gå inn i Kew Palace og utforsk det vakre, kongelige tilfluktsstedet, med prinsessenes soverom, en intim spisestue, og det nylige restaurerte, georgianske, kongelige kjøkkenet. Området omfatter store vinterhager som bidrar til et rikt planteliv året rundt. Se de gigantiske liljene i Waterlily House, og opplev deretter en eksotisk regnskog i Palm House. Reis gjennom 10 klimasoner i Princess of Wales Conservatory.  Andre høydepunkter inkluderer Arboretet. Med en høyde på 17 meter og konstruert av 170 000 aluminiumsdeler og 1000 LED-lys, etterligner kubestrukturen både de visuelle og lydeffektene av en faktisk bikube i Kew Gardens. Lær alt om bienes ekstraordinære liv, og den viktige rollen de spiller for planetens helse. Avslutt besøket på en av stedets kafeer og restauranter som serverer varme måltider og klassisk ettermiddagste (ikke inkludert). 

Adgangsbillett til London Zoo

5. Adgangsbillett til London Zoo

Ta med deg dyrehagens største opplevelse, Land of the Lions, for å komme nærmere de mektige asiatiske løvene enn noen gang før – hvorav bare 400 er igjen i naturen. Utforsk gangveier som dekker den 2500 m² indisk-inspirerte utstillingen. Løs inn kupongen din mot en billett i den forhåndsbetalte billettskranken og gå inn i dyrehagen. Kom ansikt til ansikt med et av naturens mest fantastiske rovdyr i Tiger Territory, lær om den naturlige oppførselen til Sumatratigre, og oppdag bevaringsproblemene disse skapningene står overfor i naturen. Deretter kan du oppdage de nye funksjonene som ble lagt til i 2021. Dra til Tiny Giants, en feiring av alt som er lite, men mektig og den noen ganger merkelige, men alltid fantastiske verdenen av virvelløse dyr. Nyt den helt nye korallrevstanken som du ikke kan gå glipp av, og se fiskestimer, inkludert klovnefisk og blå tang. Deretter besøker Giants of the Galápagos, som åpnet i oktober 2021. Nyt Galápagos-klimaet og oppdag tre Galápagos-gigantskilpadder som kan leve i over hundre år. Se for deg hvordan verden kan endre seg i løpet av deres levetid, og lær hvordan vi kan beskytte dem – og planeten vår – i årene som kommer. Gå ned til stranden for å se kolonien Humboldt-pingviner dykke, svømme, boltre seg og spise i Englands største pingvinbasseng, komplett med undervannsvinduer. Gå deretter inn i Afrika for å observere elegansen og ynden til sjiraffene før du går videre til de praktfulle innbyggerne i Gorilla Kingdom.

London: Chelsea Football Club Stadion og museum

6. London: Chelsea Football Club Stadion og museum

Om du er en fotballfan bør du ikke gå glipp av et besøk på Stamford Bridge, hjemmebanen til Chelsea Football Club. Denne morsomme og informative 1 time lange omvisningen inkluderer et besøk på stadion og i museet. Din kunnskapsrike guide tar deg med bak kulissene i en av de største fotballklubbene i verden, og gir deg tilgang til områder som normalt er reservert for spillere og funksjonærer. Tenk deg hvordan det ville vært å møte pressen mens du sitter bak skrivebordet i presserommet. Sug til deg atmosfæren i den spektakulære hjemme-garderoben, og se så for deg spenningen når du går gjennom tunnelen til banen, med jubelen fra publikum ringende i ørene dine. Stadionomvisninger og museumsåpningstider er avhengig av tilgjengelighet, kansellering og endringer på kort varsel på grunn av omstendigehetens art, og aktivitetsleverandøren beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre. 

London: Magisk Harry Potter-omvisning til fots

7. London: Magisk Harry Potter-omvisning til fots

Gå i fotsporene til dine favoritthekser og -trollmenn rundt i gompe-London. Guiden din er en ekte Harry Potter-entusiast, som morer deg med masse rare og spennende filmtrivia.  Etter å ha møtt guiden din, kan du starte eventyret ditt med å finne ut hvilket Galtvorthus du hører hjemme i. Konkurrer mot de andre husene med en interaktivt quiz, mens du ser stedene som inspirerte J.K. Rowling – fra Shakespeare's Globe til de smale London-smugene som inspirerte Spindelsmuget. Høydepunkter inkluderer å passere Den lekke heksekjel, det hemmelige trollmanns-/heksevertshuset. Utforsk den virkelige Diagonallmenningen, der Harry kjøper sin første tryllestav. I tillegg kan du se broen som ødelegges av dødseterne i «Harry Potter og halvblodsprinsen».  Som en del av omvisningen, kan du velge å ta t-banen eller en kort båttur på Themsen. Begge alternativene følger denne ruten:  1. Southwark Cathedral 2. Borough Market 3. The Golden Hinde 4. Winchester Palace 5. The Clink Prison Museum 6. Shakespeare's Globe 7. Millennium Bridge 8. Daniel Radcliffes skole 9. The London Eye 10. Themsen 11. Sherlock Holmes' pub 12. Great Scotland Yard 13. Gringotts Wizarding Bank (Trollmannsbanken) 14. The world's smallest police station (Verdens minste politistasjon) 15. Trafalgar Square 16. Knockturn Alley (Spindelsmuget) 17. Diagon Alley (Diagonallmenningen) 18. Palace Theatre

Fra London: Cotswolds, Blenheim Palace og Downtown Abbey

8. Fra London: Cotswolds, Blenheim Palace og Downtown Abbey

Kryss av noen av Sør-Englands toppattraksjoner på en guidet dagstur med buss fra London til Blenheim Palace og landsbyene Cotswolds, inkludert innspillingsstedet Bampton for TV-serien Downtown Abbey. Hvis du foretrekker å utforske historiske byer fremfor attraksjoner, kan du ha glede av det fleksible turalternativet. Gå om bord på bussen din i London og reis ut av byen og mot det første stoppet ditt ved Blenheim Palace. Bevitne dette mesterverket av engelsk barokkarkitektur som også var fødestedet til Sir Winston Churchill. Besøk de fantastiske statsrommene, fulle av uvurderlige kunstverk og praktfulle billedvev (hvis alternativet er valgt), og beundre de store hagene på 754 hektar, inkludert en utsøkt vannhage. Deretter tar du turen inn i den sjarmerende regionen Cotswolds, for et stopp ved den autentiske landsbyen Bourton-on-the-Water. Utforsk dette pittoreske stedet, komplett med mange flotte broer som krysser den lettflytende elven i sentrum. Fullfør opplevelsen din med en tur til Bampton, innspillingsstedet for mange av de kjente landemerkene som vises i den populære TV-serien Downton Abbey. Se bygningene som spilte rollen som hjemmet til Isobel Crawley, Downton Cottage Hospital, kirken og også stedet for to fiktive lokale puber, The Grantham Arms og The Dog & And.

London: Jack the Ripper-omvisning til fots

9. London: Jack the Ripper-omvisning til fots

Dra ut i gatene i Londons East End, på en Jack the Ripper-omvisning til fots. Dra tilbake til 1888 sammen med din ekspertguide, når du prøver å løse de fremdeles uløste drapene på denne altoppslukende opplevelsen. Vurder fotografiske bevis og hør sanne historier om etterforskningen for å avsløre de mistenkte. Etterforsk de påståtte gjerningsmennene og hør om teoriene om hvem som begikk noen av de mest sjokkerende forbrytelsene i Storbritannias historie. Lær mer om ofrene og hverdagen i Whitechapel, som var et fattig nabolag på den tiden. Guiden din deler noen perler om det viktorianske London, inkludert den kulturelle konteksten for karakterer som Sherlock Holmes.  Var Jack the Ripper noen gang i nærheten av å bli fanget? Hvorfor valgte han Whitechapel? Hvor ble det funnet noen bevis? Finn ut alt dette og mer med din Ripperolog-guide. Stoppene inkluderer:  • Brick Lane  • Christ Church  • Spitalfields Market • Mitre Square • Petticoat Lane • Ten Bells Pub

London: Adgangsbillett til Hampton Court Palace og park

10. London: Adgangsbillett til Hampton Court Palace og park

Hopp på toget fra Londons Waterloo stasjon og dra til Hampton Court Palace. Etter en kort 32-minutters togtur til Hampton Court Station, bruker du inngangsbilletten til det som faktisk er 2 palasser. Besøk det fantastiske Tudorpalasset, utviklet av kardinal Wolsey og senere av Henrik VIII, samt et palass fra barokken som ble bygget av William III og Mary II.  Da Henrik VIII døde i 1547, eide han over 60 hus, men under den siste delen av hans regjeringstid, var ikke noe annet hus viktigere for ham enn Hampton Court Palace. Besøk kongens leiligheter, mens en av hans hoffmenn, iført en Tudor-kappe viser deg ned til de store kjøkkenene, hvor banketter ble forberedt for så mange som 1000 gjester. De storartede leilighetene til William og Mary i barokkpalasset stammer fra deres felles regjeringstid, på slutten av det 17. århundre. Fra leilighetene har du spektakulær utsikt over parkanlegget. Du kan utforske 24 hektar med vakre slottshager som går ned til Themsen. Du vil se glitrende fontener og sesongutstillinger med hundretusener av strålende blomsterknoller.

297 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 19

Ofte stilte spørsmål om London Utendørsaktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Utendørsaktiviteter som er verdt å besøke i London?

Hvilken London Utendørsaktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Utrolig! Det var helt verdt det, en veldig god og ganske imponerende opplevelse. Cruisepersonalet var ganske vennlig og de gir deg en guidet tur. Det var godt å vite fra tidligere anmeldelser at cruiset bare dekker ett etappe, så vi tok cruiset til London Eye og ventet på reservasjonstiden vår der. Når London Eye-sløyfen var over (utrolig btw) satte vi oss på bussen rundt 15.00 og brukte bussen til 17.00 da rutene gikk tom, og stod fortsatt opp tidlig og fortsatte å bruke bussen neste dag. (Bussen varer i 24 timer, så vi besøkte flere steder med tiden vi hadde igjen.) Jeg anbefaler på det sterkeste å laste ned Big bus-appen for å kunne se rutene og bussene i sanntid. Utrolig opplevelse, vi var 4 personer

Det var veldig godt organisert fra bestilling på forhånd til å bli utstyrt og klargjort for opplevelsen. Det startet og avsluttet i tide med god tid på toppen til å se seg rundt, ta bilder og nyte utsikten. Jeg følte meg helt trygg med alle sikkerhetsfunksjonene som video, tydelige instruksjoner og utstyr. Det blåste veldig, men dette var ikke noe problem.

En veldig flott opplevelse- og lærerikt!spennende å høre om de ulike kunstnerne og se deres kunst. Likte også godt å høre om bydelen og dens historie

Very informativ guided experiance, learned alot of the victims. And visited allt of the finding spots

Veldig interessant tur. Visste veldig lite om Jack the ripper på forhånd. Men lærte veldig mye.