Legg til datoer

LondonTilpasset rullestol

Våre mest anbefalte London Tilpasset rullestol

London: Før-Hours National Gallery Tour med kunstverksted

1. London: Før-Hours National Gallery Tour med kunstverksted

Oppdag Londons nasjonalgalleri på en omvisning før timer og reis gjennom kunsthistorien mens du utforsker en av de mest imponerende kunstsamlingene i verden. Avdekk betydningen bak mesterverkene med historikerguiden din, og skisser dine egne kreasjoner inne i galleriet. Møt guiden din på Nasjonalgalleriet og begi deg ut på en omvisning for gruppen din alene . Vandre gjennom de enorme salene uten de vanlige folkemengdene og beundre kjente kunstverk som viser frem utviklingen av kunst gjennom historien. Oppdag den dypere betydningen av maleriene med detaljerte forklaringer fra kunsthistorikerguiden din. Deretter kan du delta i et eksklusivt skisseverksted inne i det tomme galleriet. Lær det grunnleggende om skisser og perspektiv fra guiden din, og la det omkringliggende kunstverket gi næring til kreativiteten din. Lag din egen unike suvenir for å ta med deg hjem etter en enestående opplevelse på dette ikoniske stedet. GetYourGuide samarbeider med National Gallery i London for å bringe du en virkelig unik opplevelse med en av de største kunstsamlingene i verden. Se verdensberømte malerier på en eksklusiv omvisning før timer og få dine egne ideer til live med et skisseverksted.

London: Karibisk-britisk stek med original flava

2. London: Karibisk-britisk stek med original flava

Unn deg en appetittvekkende 2-retters britisk stek i karibisk stil med en av grunnleggerne av Original Flava. Se når enten Craig eller Shaun lager sin spesielle jerk marinade mens de forklarer historien bak denne fusjonsretten Ankom Original Flava Residency i hjertet av Brixton og møt verten din, Craig eller Shaun fra Original Flava. Deretter kan du se en live demonstrasjon av hvordan du forbereder den ikoniske jerk-marinade og krydre ingrediensene dine til den karibisk-britiske steken. Når du ser på demonstrasjonen, kan du dykke ned i historien bak dette fusjonskjøkkenet. Oppdag hvordan karibisk-britisk mat har utviklet seg og hvordan disse kulturene smeltet sammen og påvirket hverandre. Etter livedemonstrasjonen kan du slå deg til ro for en appetittvekkende to-retters middag. Smak din karibisk-britiske stekemiddag og nyt kjære elementer fra begge kulturer, fra Yorkshire pudding til jerk chicken, sammen med brun lapskaus kylling, stekt lam, stekte dumplings, saus, stekte poteter og mer. Det er også et kjøttfritt alternativ for vegetariske gjester og veganske gjester. Sett inn den varme atmosfæren i rommet mens du deler historier med verten og andre matelskere. På slutten av opplevelsen kan du ta med deg en krukke med jerk marinade, en ny forståelse av karibisk-britisk mat og noen tips for å berike hjemmelaget ditt. Sør-London-fødte og baserte brødre Craig og Shaun bringer kjærligheten til karibisk mat til et vanlig publikum gjennom sosiale medier og kokebøker. Bli med Original Flava for en eksklusiv kulturell opplevelse i London mens du oppdager det beste fra både britisk og karibisk mat.

London: Adgangsbillett til London Eye

3. London: Adgangsbillett til London Eye

Gå inn i kapselen og opplev spenningen idet du stiger opp over elven, og kommer på høyde med Houses of Parliament og Big Ben. Svev over London i en høyde på opp til 135 meter over bakken, om bord i Europas største pariserhjul.  Du får en fantastisk 360-graders utsikt over byen, som brer seg ut under deg. Se de mest berømte landemerkene som Buckingham Palace, St. Pauls katedral og Tower of London. På en klar dag kan du se Windsor Castle og opptil 40 km rundt deg. Nyt den gradvise rotasjonen og se utover hektiske London under deg, den vakre solnedgangen, eller byens tusenvis av glitrende lys etter at mørket har falt på. 

London: Billett til Tower of London og kronjuvelutstillingen

4. London: Billett til Tower of London og kronjuvelutstillingen

Besøk ikoniske Tower of London – en del av britisk historie helt fra det 11. århundre. Dette stedet på UNESCOs verdensarvliste ble bygget av Vilhelm Erobreren i 1086.  Oppdag Londons middelalderborg – en sikker festning, kongelig palass og beryktet fengsel. Hold utkikk etter ravnene som bor i borgen, og finn ut hvorfor de er kjent som Tower of Londons voktere. Spaser over Tower Green for å se stedet der mange henrettelser fant sted, inkludert henrettelsene av to av Henrik VIIIs koner. Du får også tilgang til innsiden av tårnet. Bli imponert og blendet av Storbritannias kronjuveler. Disse uvurderlige symbolene på den britiske monarkiet utgjør den største samlingen av kronjuveler i verden, som er tilgjengelige for det offentlige. La deg forbløffe av de 23 578 edelstenene, inkludert den glinsende Imperial State Crown. Dette praktstykket alene har 2868 diamanter, 273 perler, 17 safirer, 11 smaragder og 5 rubiner. Få verdifull innsikt i Tower of Londons historie, fra noen av de mest kjente beboerne, Yeomen Warders. Selv om omvisninger er utilgjengelige for øyeblikket, er Yeoman Warders til stede og kan fortelle fascinerende historier om slottet gjennom tidene.

London: Inngangsbillett til Madame Tussauds

5. London: Inngangsbillett til Madame Tussauds

Millioner av mennesker har strømmet inn gjennom dørene til Madame Tussauds i London siden attraksjonen åpnet for mer enn 200 år siden. Sett navnet ditt på listen og spaser opp den røde løperen, for å se alle favorittstjernene dine. Taubarrierene du ofte finner på museer er borte, slik at du kan komme helt innpå superkjendiser, sportslegender, politiske tungvektere og historiske ikoner. Gjenopplev øyeblikkene og begivenhetene som vakte oppsikt verden rundt. Bli med favorittkjendisene dine på den ultimate festen, som inkluderer Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Bli med kongefamilien på den ikoniske balkongen på Buckingham Palace, og ta en selfie med Harry og Meghan, og møt Harry Stiles. Utforsk jungelen i filmen «Kong: Skull Island» sammen med Tom Hiddleston som kaptein James Conrad, eller ta en drosje for en reise gjennom 400 år av Londons historie. Deretter kan du bruke «kraften» for å bli transportert til en galakse langt, langt borte og spille sammen med de store stjernene i Star Wars-universet.

LHR London Heathrow flyplass: Plaza Premium Lounge

6. LHR London Heathrow flyplass: Plaza Premium Lounge

Unngå folkemengdene og kaoset i den offentlige avgangssalongen og slapp av med stil før flyturen fra London Heathrow lufthavn. Velg mellom et 3-timers eller 6-timers opphold, og gjør deg komfortabel i en av premium-loungene som ligger i Terminal 2 (avgang), Terminal 3 (ankomst), Terminal 4 (avgang og ankomst) og Terminal 5 (avgang) . I salongen kan du nyte muligheten til å slappe av før flyturen og slappe av på de komfortable sitteplassene mens du ser på TV, utstyrt med Sky Sports. Du kan også benytte deg av salongenes ubegrensede høyhastighets-Wi-Fi, og spise på en rekke ferske sesongbaserte matvarer samt drikke fra en fullt betjent bar.

London: Omvisning på Wembley stadion

7. London: Omvisning på Wembley stadion

Følg i forballlegendens fotspor. Omvisningen på Wembley stadion lar deg utforske bak kulissene til Storbritannias største sports- og musikkarena. Denne prisvinnende omvisningen tar deg med dypt inn i hjertet av stadion, og inkluderer omkledningsrommene, pressekonferanserommet, spillertunnelen, banen og den ikoniske kongelige losjen. Omvisningen gir deg sjansen til å gjenoppleve stadions største øyeblikk, fra Englands strålende verdenscupseier i 1966, UEFA Champions League-triumfer, den pågående tradisjonen med Emirates FA Cup-finale, utallige utsolgte konserter og mer. Crossbar-utstillingen og The Walk of Legends viser høydepunkter fra Wembley-arkivene. Du får vite om stadions opprinnelse, dets rike historie og arv, så langt tilbake som The British Empire Exhibition fra 1924. Du kan laste ned en guideapp ved ankomst til stadion. Ved hjelp av QR-koder får du tilgang til det digitale innholdet på telefonen din. Det er gratis WiFi-tilgang for de som ikke kan bruke mobildataene sine.

London: Adgangsbillett til The Shard

8. London: Adgangsbillett til The Shard

Se Londons gater bli mindre og mindre, mens du beveger deg opp mot Vest-Europas høyeste utsiktsplattform (View from The Shard) i 72. etasje på The Shard. Med fleksibilletten kan du tilbringe så mye tid du ønsker til å nyte byens panoramautsikt, hvor man kan se så langt som 64 kilometer utover byen. Test dine egne grenser, og gå ut på Vest-Europas høyeste utendørs utsiktsplattform, eller opplev utsikten fra innsiden. Lær mer om Londons historie via multimediaskjermer og utstillinger, eller bare len deg tilbake og nyt utsikten fra champagnebaren.  The Shard omdefinerer Londons silhuett og er snart et dynamisk symbol på byen, gjenkjennelig over hele verden. Beundre den unike arkitektoniske stilen bygget har med sine glassfasetter som bøyer seg innover, men uten å møtes på toppen slik at bygningen får puste naturlig. Ta et blikk oppover på glasspunktene som danner toppen av bygningen, som når en høyde på 310 meter. Avslutt reisen i butikken, hvor du kan kjøpe et suvenirbilde.

Emirates Stadium, London: Inngangsbillett og lydguide

9. Emirates Stadium, London: Inngangsbillett og lydguide

Utforsk bak kulissene på Arsenal Football Club og la en rekke Arsenal-stjerner dele sine kampdagsopplevelser med deg, via en lydguide for Emirates Stadium. Gjør deg klar til å ta plass i garderoben, gå gjennom spillertunnelen og forestill deg brølet fra 60.000 fans. Benytt deg av Arsenal-merkede hodetelefoner for å lytte til lydguiden som følger med. Se spillerstatistikker og høydepunkter over de beste øyeblikkene deres gjennom trøyekameraet, mens omvisningskameraet liver opp opplevelsen din med interaktiv tilgang til bilder som aldri før er vist. Besøk Arsenal Museum som ble grunnlagt i 1886. Arsenal har en fantastisk historie fra tiden på Woolwich, Highbury og Emirates Stadium. Det nyoppussede museet gir besøkende muligheten til å se en rekke spennende utstillinger. Mange av gjenstandene som vises er donert av tidligere spillere. Høydepunkter inkluderer Jens Lehmanns keeperhansker som han brukte for hver ligakamp i den ubeseirede 'Invincibles'-sesongen i 2003/04, Michael Thomas' støvler fra Anfield '89 og Charlie Georges FA-cupfinaleskjorte fra 1971. Museet har også 2 imponerende kinoer og 20 store utstillinger som viser Arsenals stolte historie. Du mottar et sertifikat ved fullført besøk. På utkikk etter et sted å spise etter omvisningen? Hvorfor ikke besøke Chapman's (ligger utenfor Armoury Store). De serverer et bredt utvalg av mat og drikke, inkludert te og kaffe, sandwich, panini, wraps og mer.

London: Chelsea Football Club Stadion og museum

10. London: Chelsea Football Club Stadion og museum

Om du er en fotballfan bør du ikke gå glipp av et besøk på Stamford Bridge, hjemmebanen til Chelsea Football Club. Denne morsomme og informative 1 time lange omvisningen inkluderer et besøk på stadion og i museet. Din kunnskapsrike guide tar deg med bak kulissene i en av de største fotballklubbene i verden, og gir deg tilgang til områder som normalt er reservert for spillere og funksjonærer. Tenk deg hvordan det ville vært å møte pressen mens du sitter bak skrivebordet i presserommet. Sug til deg atmosfæren i den spektakulære hjemme-garderoben, og se så for deg spenningen når du går gjennom tunnelen til banen, med jubelen fra publikum ringende i ørene dine. Stadionomvisninger og museumsåpningstider er avhengig av tilgjengelighet, kansellering og endringer på kort varsel på grunn av omstendigehetens art, og aktivitetsleverandøren beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre. 

372 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 24

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 36 045 vurderinger

Utrolig! Det var helt verdt det, en veldig god og ganske imponerende opplevelse. Cruisepersonalet var ganske vennlig og de gir deg en guidet tur. Det var godt å vite fra tidligere anmeldelser at cruiset bare dekker ett etappe, så vi tok cruiset til London Eye og ventet på reservasjonstiden vår der. Når London Eye-sløyfen var over (utrolig btw) satte vi oss på bussen rundt 15.00 og brukte bussen til 17.00 da rutene gikk tom, og stod fortsatt opp tidlig og fortsatte å bruke bussen neste dag. (Bussen varer i 24 timer, så vi besøkte flere steder med tiden vi hadde igjen.) Jeg anbefaler på det sterkeste å laste ned Big bus-appen for å kunne se rutene og bussene i sanntid. Utrolig opplevelse, vi var 4 personer

Det ville være nødvendig å legge igjen et skilt på holdeplassene om at denne bussen passerer. Det ville være greit å sende et kart over de mottatt når turen er avtalt for å kunne organisere før start. De ba oss gå på bussen, men på siden din satte de noen stopp, men det var umulig for meg å se de samlet inn. Veldig hyggelige sjåfører

Strålende en flott aktivitet å gjøre minst når utsikten over London er fantastisk, vi ankom en time for sent på grunn av streikene og vi kontaktet få guiden din via chatten som svarte oss direkte og tok oss opp i aktiviteten 10 minutter senere, veldig hyperreaktiv og veldig hyggelig anbefaler jeg

Flott. var der tidlig. kom kjapt inn. bygger seg fort kø. kom greit inn på kronjuvelene, men absolutt der der var lengst kø. behjelpelig ansatte. Flott ivaretatt historisk sted

Veldig interessant tur. Visste veldig lite om Jack the ripper på forhånd. Men lærte veldig mye.