Legg til datoer

London Tilbud og rabatter

17 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om London

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve London?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra London?

De beste dagsturene og utfluktene fra London er:

Warner Bros. Studio London

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

3.8 / 5

basert på 547 vurderinger

Fin busstur, fra det åpne taket kan du se alt godt. Praktisk kart inkludert (tilgjengelig om bord) slik at du vet hvor bussholdeplassene er og hvor du kan gå av og på for severdigheter. Du får også ørepropper slik at du kan følge forklaringen eller hvis de ikke sier noe på en stund, kan du høre på musikk. Vi hadde et cruise som anbefales på det sterkeste! Veldig hyggelig å gå litt på Themsen. Med en hyggelig reiseleder fortalte vi noe om bygningene vi ser underveis. Du får valuta for pengene!

Mange stasjoner å gå av og på, hyggelige guider på stasjonene og mange inntrykk på reisen gjennom London. In-ear-hodetelefoner gratis og på kanal 5 den tyskspråklige forklaringen av de enkelte bygningene eller severdighetene. Thames tur fra London Hill til Westminster, ca 30 minutter med en engelsktalende guide, veldig morsomt Absolutt verdt det

Strålende tur av guiden vår Michael som var ekstremt kunnskapsrik og vittig. Kjente alle de beste stedene å stå og se på. Vi har sett Changing of the Guard på Buckingham Palace, men dette var så mye mer, å gå til mange forskjellige steder. Sterkt anbefalt.

Long and excellent tour - several original sets from the film (as the dining room at Hogwarts)

Richard var utmerket - mye historie, kunnskapsrik... hyggelig