London
Spøkelse og vampyrturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om London Spøkelse og vampyrturer

Hva er andre ting å gjøre enn Spøkelse og vampyrturer som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 2 341 vurderinger

Virkelig god kommunikasjon fra agenten, lett å finne sted. Bussen var strålende, veldig skummel og godt lagt opp. Guiden din (Dick Troker) var ekstremt underholdende og fikk alle til å føle seg avslappet og velkommen. Veldig kunnskapsrik og fortalte oss mye om steder i London som jeg ikke ante om, til tross for at jeg besøkte mange ganger før. Dick var så morsom, perfekt guide for turen. Takk til alle involverte vi hadde en flott tid.

Det var morsomt! Og fantastisk! Bortsett fra alle interessante fakta som vi har lært ... Jeg likte mest at turguiden er engelsk! Det var faktisk favorittdelen min. Ingenting høres bedre ut enn engelsk fra en innfødt! Kombinert med hans lidenskap for historiefortelling og talentet hans for skuespill kan jeg bare bruke ordet perfekt, for å beskrive turen. Takk for en fantastisk tid! Det gjør nyttårsdagen min uforglemmelig.

George var en fantastisk guide! Han fortalte oss historie om stedene vi besøkte, morsomme fakta om hver bygning, og bundet det hele sammen med en spøkelseshistorie. Informativ og morsom! Han var også veldig animert og engasjerende og svarte på alle spørsmålene våre. Jeg vil anbefale! Han anbefalte også en pub for oss på slutten av turen. Veldig vennlige og hjelpsomme!

Anbefales! En må-gjøre i London historie. Trodde jeg skulle kjede meg i øyeblikk, men bare fascinerende og spennende hele tiden!!!

Very entertaining guide with impressive knowledge of the case and area.