Legg til datoer

LondonSightseeing

Våre mest anbefalte London Sightseeing

London: Billett til Tower of London og kronjuvelutstillingen

1. London: Billett til Tower of London og kronjuvelutstillingen

Besøk ikoniske Tower of London – en del av britisk historie helt fra det 11. århundre. Dette stedet på UNESCOs verdensarvliste ble bygget av Vilhelm Erobreren i 1086.  Oppdag Londons middelalderborg – en sikker festning, kongelig palass og beryktet fengsel. Hold utkikk etter ravnene som bor i borgen, og finn ut hvorfor de er kjent som Tower of Londons voktere. Spaser over Tower Green for å se stedet der mange henrettelser fant sted, inkludert henrettelsene av to av Henrik VIIIs koner. Du får også tilgang til innsiden av tårnet. Bli imponert og blendet av Storbritannias kronjuveler. Disse uvurderlige symbolene på den britiske monarkiet utgjør den største samlingen av kronjuveler i verden, som er tilgjengelige for det offentlige. La deg forbløffe av de 23 578 edelstenene, inkludert den glinsende Imperial State Crown. Dette praktstykket alene har 2868 diamanter, 273 perler, 17 safirer, 11 smaragder og 5 rubiner. Få verdifull innsikt i Tower of Londons historie, fra noen av de mest kjente beboerne, Yeomen Warders. Selv om omvisninger er utilgjengelige for øyeblikket, er Yeoman Warders til stede og kan fortelle fascinerende historier om slottet gjennom tidene.

London: Adgangsbillett til London Eye

2. London: Adgangsbillett til London Eye

Gå inn i kapselen og opplev spenningen idet du stiger opp over elven, og kommer på høyde med Houses of Parliament og Big Ben. Svev over London i en høyde på opp til 135 meter over bakken, om bord i Europas største pariserhjul.  Du får en fantastisk 360-graders utsikt over byen, som brer seg ut under deg. Se de mest berømte landemerkene som Buckingham Palace, St. Pauls katedral og Tower of London. På en klar dag kan du se Windsor Castle og opptil 40 km rundt deg. Nyt den gradvise rotasjonen og se utover hektiske London under deg, den vakre solnedgangen, eller byens tusenvis av glitrende lys etter at mørket har falt på. 

London: Inngangsbillett til Madame Tussauds

3. London: Inngangsbillett til Madame Tussauds

Millioner av mennesker har strømmet inn gjennom dørene til Madame Tussauds i London siden attraksjonen åpnet for mer enn 200 år siden. Sett navnet ditt på listen og spaser opp den røde løperen, for å se alle favorittstjernene dine. Taubarrierene du ofte finner på museer er borte, slik at du kan komme helt innpå superkjendiser, sportslegender, politiske tungvektere og historiske ikoner. Gjenopplev øyeblikkene og begivenhetene som vakte oppsikt verden rundt. Bli med favorittkjendisene dine på den ultimate festen, som inkluderer Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Bli med kongefamilien på den ikoniske balkongen på Buckingham Palace, og ta en selfie med Harry og Meghan, og møt Harry Stiles. Utforsk jungelen i filmen «Kong: Skull Island» sammen med Tom Hiddleston som kaptein James Conrad, eller ta en drosje for en reise gjennom 400 år av Londons historie. Deretter kan du bruke «kraften» for å bli transportert til en galakse langt, langt borte og spille sammen med de store stjernene i Star Wars-universet.

Emirates Stadium, London: Inngangsbillett og lydguide

4. Emirates Stadium, London: Inngangsbillett og lydguide

Utforsk bak kulissene på Arsenal Football Club og la en rekke Arsenal-stjerner dele sine kampdagsopplevelser med deg, via en lydguide for Emirates Stadium. Gjør deg klar til å ta plass i garderoben, gå gjennom spillertunnelen og forestill deg brølet fra 60.000 fans. Benytt deg av Arsenal-merkede hodetelefoner for å lytte til lydguiden som følger med. Se spillerstatistikker og høydepunkter over de beste øyeblikkene deres gjennom trøyekameraet, mens omvisningskameraet liver opp opplevelsen din med interaktiv tilgang til bilder som aldri før er vist. Besøk Arsenal Museum som ble grunnlagt i 1886. Arsenal har en fantastisk historie fra tiden på Woolwich, Highbury og Emirates Stadium. Det nyoppussede museet gir besøkende muligheten til å se en rekke spennende utstillinger. Mange av gjenstandene som vises er donert av tidligere spillere. Høydepunkter inkluderer Jens Lehmanns keeperhansker som han brukte for hver ligakamp i den ubeseirede 'Invincibles'-sesongen i 2003/04, Michael Thomas' støvler fra Anfield '89 og Charlie Georges FA-cupfinaleskjorte fra 1971. Museet har også 2 imponerende kinoer og 20 store utstillinger som viser Arsenals stolte historie. Du mottar et sertifikat ved fullført besøk. På utkikk etter et sted å spise etter omvisningen? Hvorfor ikke besøke Chapman's (ligger utenfor Armoury Store). De serverer et bredt utvalg av mat og drikke, inkludert te og kaffe, sandwich, panini, wraps og mer.

London: Tower Bridge inngangsbillett

5. London: Tower Bridge inngangsbillett

En tur til London ville ikke vært komplett uten et besøk til Tower Bridge, et av byens mest kjente landemerker. Et besøk til Tower Bridge tar deg tilbake til viktoriansk tid, og fordyper deg i landemerkehistorien helt fra begynnelsen. Beundre utsikten over byen fra den fantastiske glassgangveien, som ligger 42 meter over Themsen. Med beliggenhet mellom nord- og sørtårnene kan du nyte en imponerende og unik utsikt over byen. Du kan også lese alt om historien og byggingen av Tower Bridge. Ta en tur tilbake i tid og oppdag de imponerende viktorianske maskinrommene som en gang drev Tower Bridge. Se hvor det trengtes mer enn 80 personer for å betjene motorene og heve broen. Maskinrommene vil tenne sansene dine for å få en følelse av hvordan det var tilbake i viktoriansk tid. Se de tidligere arbeiderne ved Tower Bridge for alltid udødeliggjort i den blå linjen som fører fra tårnene til de historiske maskinrommene. Den blå linjen skinner lys på noen av de usungne heltene som holdt det berømte landemerket i bevegelse.

LHR London Heathrow flyplass: Plaza Premium Lounge

6. LHR London Heathrow flyplass: Plaza Premium Lounge

Unngå folkemengdene og kaoset i den offentlige avgangssalongen og slapp av med stil før flyturen fra London Heathrow lufthavn. Velg mellom et 3-timers eller 6-timers opphold, og gjør deg komfortabel i en av premium-loungene som ligger i Terminal 2 (avgang), Terminal 3 (ankomst), Terminal 4 (avgang og ankomst) og Terminal 5 (avgang) . I salongen kan du nyte muligheten til å slappe av før flyturen og slappe av på de komfortable sitteplassene mens du ser på TV, utstyrt med Sky Sports. Du kan også benytte deg av salongenes ubegrensede høyhastighets-Wi-Fi, og spise på en rekke ferske sesongbaserte matvarer samt drikke fra en fullt betjent bar.

London: Inngangsbillett til London Dungeon

7. London: Inngangsbillett til London Dungeon

London Dungeon er en unik og spennende attraksjon, som tar deg med til byens farligste og skumleste fortid. Se, føl, hør og lukt karakterene fra den "skummel fortid", som kommer til live når du minst venter det. Oppgrader opplevelsen din til å inkludere en cocktail i tavernaen. Gå inn i Sweeney Todds beryktede barbersalong på Fleet Street og la han gi deg en potensielt dødelig barbering. Beveg deg deretter forsiktig gjennom gatene i Whitechapel, hvor Jack Ripper kan luske rett rundt hjørnet. Avslutt besøket ditt med å bli dømt for dine forbrytelser og sendt til Newgate Prison Ride for en grusom skjebne. Hvis du overlever alt dette, avrund opplevelsen med et besøk til Dungeon Taverna, hør den siste sladderen og ta en drink med lokalbefolkningen.

Windsor Castle: Inngangsbillett

8. Windsor Castle: Inngangsbillett

Windsor Castle ble oppført i det 11. århundre av Vilhelm Erobreren, og er verdens eldste og største bebodde slott. Det har blitt ombygd av en rekke konger og dronninger, inkludert Henry II, Charles II og George IV. Billetten gir adgang til slottet, inkludert de overdådige statsleilighetene, som er innredet med noen av de flotteste skattene fra den kongelige samlingen. Blant mesterverkene er malerier av Holbein, Rubens og Van Dyck, samt nydelige engelske og franske møbler. I vintermånedene inkluderes de overdådige, private leilighetene som ble opprettet av George IV, kjent som semistatsrommene, i besøksruten. Inngangsbilletten inkluderer adgang til St. George's Chapel (unntatt på søndager). Dette er en av de vakreste kirkebygningene i England, og 10 monarker ligger begravet her, inkludert Henry VIII og Charles I. Det er mye å se og gjøre på Windsor Castle. Beregn derfor god tid for å få mest mulig ut av besøket, som sannsynligvis tar mellom 2,5 og 3 timer. Slottet ligger på toppen av en bratt bakke, og besøksruten dekker lange avstander. Derfor anbefales komfortable sko.

Adgangsbillett til Westminster Abbey i London

9. Adgangsbillett til Westminster Abbey i London

Oppdag historiske Westminster Abbey i ditt eget tempo. Fordyp deg på dette stedet for tilbedelse, feiring og seremoni, hvor mange av Storbritannias mest betydningsfulle øyeblikk i historien har skjedd. Se Coronation Chair, det eldste møbelet i landet som fortsatt brukes til sitt opprinnelige formål. Siden 1066 har klosteret vært vertskap for kroningen av enhver britisk monark inkludert dronning Victoria og Elizabeth II. Lær hvordan klosteret er hvilestedet for mange store monarker, poeter, musikere, vitenskapsmenn og politikere. Utforsk Poets' Corner, som fikk navnet på grunn av de mange poetene og forfatterne som er gravlagt her.

St. Pauls katedral, London: Adgangsbillett

10. St. Pauls katedral, London: Adgangsbillett

Utforsk St. Paul's Cathedral, et arkitektonisk mesterverk og Englands sted for nasjonal feiring. I dag er St. Pauls katedralen både en travel fungerende katedral og samtidig en av Londons ledende turistattraksjoner. Multimediaguide med berøringsskjerm er nå inkludert for turister, lytt og se mens guiden viser deg film, foto, og gir deg detaljerte kommentarer for å gi en rik opplevelse av dette unike landemerket. Velg en mer personlig tilnærming med omvisninger i katedralen og krypten ledet av katedralens guider 4 ganger daglig. Vær med på en gratis 60-minutters spasertur gjennom katedralen og lær om dens kunst, historie og religiøse betydning. Alternativt kan du bli med på en av de mange korte introduksjonene som tilbys hele dagen, for ekstra innsikt. Disse omvisningene og foredragene er tilgjengelig etter førstemann til mølla-prinsippet. Vennligst sjekk tilgjengeligheten på stedet.  Når du går gjennom katedralen vil du legge merke til at den er fylt med naturlig lys, glitrende mosaikk og malerier som pryder kuppelen. Se kapellene i nederste etasje, deretter kan de som er i stand til det, gå de 257 trappetrinnene opp til Whispering Gallery for å teste den unike akustikken. Gå opp de 119 ytterligere trappetrinnene til Stone Gallery og deretter de 152 siste trinnene til Golden Gallery, som begge tilbyr en spektakulær panoramautsikt over byen. Ta deg tid til å besøke krypten for å se de mange gravene og minnesmerkene til verdensberømte briter, inkludert Lord Admiral Nelson og hertugen av Wellington. Merk at Whispering Gallery forblir stengt for publikum inntil videre. Adgang til Golden Gallery er avhengig av tilgjengelighet på grunn av kapasitetskontroller i drift, og det kan være tidsbegrensninger.

462 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 29

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Utrolig! Det var helt verdt det, en veldig god og ganske imponerende opplevelse. Cruisepersonalet var ganske vennlig og de gir deg en guidet tur. Det var godt å vite fra tidligere anmeldelser at cruiset bare dekker ett etappe, så vi tok cruiset til London Eye og ventet på reservasjonstiden vår der. Når London Eye-sløyfen var over (utrolig btw) satte vi oss på bussen rundt 15.00 og brukte bussen til 17.00 da rutene gikk tom, og stod fortsatt opp tidlig og fortsatte å bruke bussen neste dag. (Bussen varer i 24 timer, så vi besøkte flere steder med tiden vi hadde igjen.) Jeg anbefaler på det sterkeste å laste ned Big bus-appen for å kunne se rutene og bussene i sanntid. Utrolig opplevelse, vi var 4 personer

Det ville være nødvendig å legge igjen et skilt på holdeplassene om at denne bussen passerer. Det ville være greit å sende et kart over de mottatt når turen er avtalt for å kunne organisere før start. De ba oss gå på bussen, men på siden din satte de noen stopp, men det var umulig for meg å se de samlet inn. Veldig hyggelige sjåfører

Flott. var der tidlig. kom kjapt inn. bygger seg fort kø. kom greit inn på kronjuvelene, men absolutt der der var lengst kø. behjelpelig ansatte. Flott ivaretatt historisk sted

Veldig interessant tur. Visste veldig lite om Jack the ripper på forhånd. Men lærte veldig mye.

Amazing. Good food, nice staff and spectacular places. Who’d do it again.