Adgangsbillett

The Shard, London: Inngangsbillett

Aktivitetsleverandør: The View from The Shard

The Shard, London: Inngangsbillett

Aktivitetsleverandør: The View from The Shard
Snart utsolgt Bestilt 48 ganger i går

Fra NOK 325 per person

Snart utsolgt Bestilt 48 ganger i går

Beundre den vidstrakte metropolen London fra 72. etasje, i et av byens mest ikoniske landemerker. Nyt en 360-graders panoramautsikt over byen fra innsiden, eller hvis du føler deg modig, våg deg ut på Vest-Europas høyeste utsiktsplattform.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Forbi billettkøen

Opplev

Høydepunkter
 • Gå ut på Vest-Europas høyeste utsiktsplattform i The Shards 72. etasje
 • Nyt en spektakulær 360-graders utsikt over London, 310 meter over bakken
 • Lær om Londons historie gjennom multimedia utstillinger
 • Utforsk The Shard i ditt eget tempo. Billetten er uten tidsbegrensning
Beskrivelse

Se Londons gater bli mindre og mindre, mens du beveger deg opp mot Vest-Europas høyeste utsiktsplattform (View from The Shard) i 72. etasje på The Shard. Med fleksibilletten kan du tilbringe så mye tid du ønsker til å nyte byens panoramautsikt, hvor man kan se så langt som 64 kilometer utover byen. Test dine egne grenser, og gå ut på Vest-Europas høyeste utsiktsplattformen utendørs, alternativt kan du oppleve utsikten fra innsiden. Lær mer om Londons historie via multimediaskjermer og utstillinger, eller bare len deg tilbake og nyt utsikten fra champagnebaren.  The Shard omdefinerer Londons silhuett og er snart et dynamisk symbol på byen, gjenkjennelig over hele verden. Beundre den unike arkitektoniske stilen bygget har med sine glassfasetter som bøyer seg innover, men uten å møtes på toppen slik at bygningen får puste naturlig. Ta et blikk oppover på glasspunktene som danner toppen av bygningen, som når en høyde på 310 meter. Avslutt reisen i butikken, hvor du kan kjøpe et suvenirbilde.

Inkludert
 • Billett til attraksjonen
 • Suvenirbilde (kan kjøpes mot en tilleggskostnad)
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Adresse: London Bridge, London. Inngangen er på Joiner Street, ved siden av London Bridge t-banestasjon.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Fordi denne attraksjonen blir raskt utsolgt på lørdager og søndager, oppfordres du til å veksle inn kupong din tidlig på disse dagene, for å få din foretrukne inngangstid. Hvis ikke kan du risikere ikke å få besøkt The Shard den dagen du ønsker det.
 • Med denne fleksibilletten kan du beundre den fantastiske utsikten fra The Shard så lenge du ønsker, og alltid endre dagen på bestillingen uten ekstra kostnader (avhengig av tilgjengelighet).
 • Inngangstidene kan variere avhengig av sesong.
 • Køene kan være lange, så det anbefales at du ikke bestiller en ny omvisning eller tidssensitiv aktivitet rett etter at du planlegger å besøke The Shard.
 • Småbarn under 3 år trenger ikke billett.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,6 /5

basert på 3534 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  3,9/5
 • Service
  4,6/5
 • Organisering
  4,5/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Turen og opplevelsen i The Shard var veldig bra. De ansatte/sikkerhetsfolkene inne i bygget var hyggelige, men litt stresset. Vi kom raskt opp til toppen når vi entret bygget. utsikten var enestestående og upåklagelig. Det er også to barer med all slags drinker oppe i toppen. Det eneste minuset var at vi trodde Champagne var inkludert i prisen, siden det står evt. champagne i annonsen til Getyourguide. Selve opplevelsen var flott og det var verd pengene.

Les mer

18. mars 2020

Fra start til slutt var dette en fantastisk opplevelse. Ansatte var vennlige og hjelpsomme. Vi prebooked, en no brainer som en rabatt ble tilbudt å gjøre det. Vi ankom tidlig for tidsluke, men fikk lov til det. Det var ikke noe press for å fullføre og være ute raskt, det er opp til hver besøkende hvor lang tid de tar å glede seg over den strålende utsikten og selvfølgelig glasset champagne. En fantastisk bursdagsopplevelse!

Les mer

2. februar 2020

Glatt og enkelt ved inngangen med et vennlig personale som gjør ekstra. Jeg har bestilt en dag før, så jeg forventet at det kommer til å bli dyrt. Imidlertid har jeg funnet tjenesten i toppetasjen litt uvennlig. Ønsket å bruke myntmaskinen, men hadde ingen endringer, så jeg har bedt barpersonalet om å bytte en lapp, som de bare ble enige om å gjøre det hvis jeg kjøper noe fra baren.

Les mer

28. desember 2019

Produkt-ID: 24625