London
Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om London Omvisninger

Hva er andre ting å gjøre enn Omvisninger som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 22 767 vurderinger

Maten var deilig og mettende. Ventepersonalet ville veldig vennlige og hjelpsomme! Jeg likte at reiselederen ble gjort på agnet av mannskapet i stedet for et opptak, var komisk. Vi hadde en flaske Prosecco, og ventepersonalet tok igjen hensyn til når vi trengte påfyll! Været var nydelig, og jeg elsket å sitte på toppen av båten mens folk fortsatt spiste og drakk, det var så fredelig! Også hvis du lider av sjøsyke som vi gjør, er båten helt i orden, vi følte oss ikke syke. Setene var komfortable og toalettene var ulastelig!

Vår guide Tom var veldig entusiastisk. Til tross for den store gruppen, klarte han å involvere alle i Harry Potter-historien. Det var hyggelig at han også hadde alle slags interessante fakta om London. Den korte båtturen var også morsom. Denne turen var virkelig verdt det. Maarten & Jeroen fra Holland

Det var en fin opplevelse, maten og servicen var strålende. Den eneste kritikken jeg har er at du ikke kunne se på forhånd hva som sto på menyen. Men vi ble positivt overrasket. Også lydsystemet var veldig dårlig, og vi kunne ikke høre kommentarene fra kapteinen. Andre kunder sa det samme.

Elvecruise var fabelaktig. Nydelig mat pent tilberedt og godt og varmt. Personalet var strålende, veldig oppmerksomt. Kunne ikke gjøre nok for deg. Vil definitivt gjøre et nytt cruise og anbefale til mine venner og familie.Superb på alle måter. Tusen takk for en fantastisk opplevelse.

Super organisert, kombinasjonen av Oxford og Harry Potter Studios var veldig fin. Alle tider ble oppfylt. De planlagte 3,5 timene er ganske knappe for Harry Potter-fans. Våre barn kunne ha blitt i ytterligere 2 timer.