Legg til datoer

LondonOmvisninger

Våre mest anbefalte London Omvisninger

London: Før-Hours National Gallery Tour med kunstverksted

1. London: Før-Hours National Gallery Tour med kunstverksted

Oppdag Londons nasjonalgalleri på en omvisning før timer og reis gjennom kunsthistorien mens du utforsker en av de mest imponerende kunstsamlingene i verden. Avdekk betydningen bak mesterverkene med historikerguiden din, og skisser dine egne kreasjoner inne i galleriet. Møt guiden din på Nasjonalgalleriet og begi deg ut på en omvisning for gruppen din alene . Vandre gjennom de enorme salene uten de vanlige folkemengdene og beundre kjente kunstverk som viser frem utviklingen av kunst gjennom historien. Oppdag den dypere betydningen av maleriene med detaljerte forklaringer fra kunsthistorikerguiden din. Deretter kan du delta i et eksklusivt skisseverksted inne i det tomme galleriet. Lær det grunnleggende om skisser og perspektiv fra guiden din, og la det omkringliggende kunstverket gi næring til kreativiteten din. Lag din egen unike suvenir for å ta med deg hjem etter en enestående opplevelse på dette ikoniske stedet. GetYourGuide samarbeider med National Gallery i London for å bringe du en virkelig unik opplevelse med en av de største kunstsamlingene i verden. Se verdensberømte malerier på en eksklusiv omvisning før timer og få dine egne ideer til live med et skisseverksted.

London: Karibisk-britisk stek med original flava

2. London: Karibisk-britisk stek med original flava

Unn deg en appetittvekkende 2-retters britisk stek i karibisk stil med en av grunnleggerne av Original Flava. Se når enten Craig eller Shaun lager sin spesielle jerk marinade mens de forklarer historien bak denne fusjonsretten Ankom Original Flava Residency i hjertet av Brixton og møt verten din, Craig eller Shaun fra Original Flava. Deretter kan du se en live demonstrasjon av hvordan du forbereder den ikoniske jerk-marinade og krydre ingrediensene dine til den karibisk-britiske steken. Når du ser på demonstrasjonen, kan du dykke ned i historien bak dette fusjonskjøkkenet. Oppdag hvordan karibisk-britisk mat har utviklet seg og hvordan disse kulturene smeltet sammen og påvirket hverandre. Etter livedemonstrasjonen kan du slå deg til ro for en appetittvekkende to-retters middag. Smak din karibisk-britiske stekemiddag og nyt kjære elementer fra begge kulturer, fra Yorkshire pudding til jerk chicken, sammen med brun lapskaus kylling, stekt lam, stekte dumplings, saus, stekte poteter og mer. Det er også et kjøttfritt alternativ for vegetariske gjester og veganske gjester. Sett inn den varme atmosfæren i rommet mens du deler historier med verten og andre matelskere. På slutten av opplevelsen kan du ta med deg en krukke med jerk marinade, en ny forståelse av karibisk-britisk mat og noen tips for å berike hjemmelaget ditt. Sør-London-fødte og baserte brødre Craig og Shaun bringer kjærligheten til karibisk mat til et vanlig publikum gjennom sosiale medier og kokebøker. Bli med Original Flava for en eksklusiv kulturell opplevelse i London mens du oppdager det beste fra både britisk og karibisk mat.

Fra London: Harry Potter-omvisning på Warner Bros Studio

3. Fra London: Harry Potter-omvisning på Warner Bros Studio

For de som er store Harry Potter-fans byr denne Warner Bros. Studio-omvisning i London gir en unik mulighet til å utforske magien i Harry Potter-filmene – den mest suksessrike filmserien gjennom tidene. Gå bak kulissene, hvor du kan utforske en rekke fantastiske filmsett, kostymer og rekvisitter. Lær om noen godt beskyttede hemmeligheter, inkludert fakta om spesialeffekter og animatronikk som gjorde disse Harry Potter-filmene så uendelig populære over hele verden. Gå i den berømte Diagonalallmenningen, og se butikkvinduene til Ollivanders tryllestavbutikk, Snirckel og Blæk og Wiltersens Wærste. Se de ikoniske rekvisittene fra filmene, inkludert Harrys Nimbus 2000 og Hagrids motorsykkel. Gjenoppdag andre minneverdige sett fra filmserien, inkludert fellesrommet i Gryffindor, guttenes sovesal, Hagrids hytte og rommet med trylledrikker. Besøk plattform 9 ¾ og kjør med Galtvort-ekspressen! Utforsk en perfekt kopi av plattformen og toget, og gjenopplev magien fra Harry Potters turer til Galtvort. Poser med en bagasjevogn rett før den forsvinner inn i veggen, og gå gjennom togvognen. Lær om hvordan de ikoniske togscenene ble filmet, og se gjennom bagasjen til din favorittkarakter! Topp Galtvort-eventyret ditt med et besøk i suvenirbutikken og ta med deg suvenirer fra den Harry Potter-filmen som er din favoritt. For første gang noensinne kan du komme inn på filmsettet til Trollmannsbanken Flirgott. Gå gjennom Trollmannsbanken Flirgott, Lestranges hvelv, et galleri med gnomer og mye mer. Beundre de imponerende marmorsøylene og oppdag kostymene og protesene som tilhører Grofnok, Klotak og mange andre av gnomene i banken. Gå så inn i dypet av Lestranges hvelv, som brukes til å lagre skattene til Bellatrix DeMons, og omgi deg selv med skatter. Du har rundt 4 timer til å oppleve magien i Harry Potter-studioet. På grunn av mye trafikk på travle tider av året, kan dette besøket bli kortere, men du tilbringer minst 4 timer i studioet. Inkludert bussreisen varer omvisningen rundt 7-7,5 timer totalt, avhengig av trafikk og adgangstider. Oppdag Galtvort: 2. mai - 4. september 2023: For første gang siden innspillingen vil over 400 flytende lys pryde det fortryllede taket i den store salen, og gi besøkende en sjanse til å gå inn i settet akkurat slik rollebesetningen ville ha sett det under Harry Potter og De vises stein.

London: Besøk Warner Bros. Studio inkludert transport

4. London: Besøk Warner Bros. Studio inkludert transport

Dra av sted på en eventyrlig reise til Harry Potters verden og Warner Brothers Studio. Gå på bussen i sentrale London og reis til en verden med lynkiler, sjokoladefrosker og polyksir-drikker. Se de magiske kulissene, de mest ikoniske rekvisittene og kostymene som ble brukt av trioen Harry, Ronny og Hermine på nært hold. Oppdag noen av Galtvorts best bevarte hemmeligheter, inkludert morsomme fakta og trivia om spesialeffekter og animatronics. Etter å ha ankommet studioet kan du utforske alle settene, rekvisittene og studiogavebutikken i 4 timer. Få bildet ditt tatt på filmsettene du liker best slik som den imponerende Storsalen, Humlesnurrs kontor og Griffings fellesrom.  Gå ned den brostensbelagte Diagonallmenningen og se de lokale heksene og trollmennene mens du passerer tryllestavbutikken Ollivander, Snirckel og Blæk, og Blingsau Uglestormarked. Besøk Plattform 9¾ og kjør med Galtvort-ekspressen. Utforsk en perfekt gjenskapelse av den magiske perrongen og toget. Gjenopplev magien fra Harrys turer til Galtvort, ved å posere med en bagasjevogn rett før den forsvinner gjennom veggen. Topp eventyret ditt på Galtvort-ekspress med et besøk i suvenirbutikken og ta med deg hjem minner fra din favoritt Harry Potter-film. Etter at du har smakt på skummende Smørterøl, og har prøvd deg på å fly en sopelime, er det på tide å gå om bord i bussen tilbake til London. Besøk studiobutikken for å finne noen suvenirer før du drar tilbake til Gompenes verden.

Warner Bros. Studio London: Omvisning med busstransport

5. Warner Bros. Studio London: Omvisning med busstransport

Dette 7-timers programmet (inkludert 4 timer i studioene) gir deg muligheten til å utforske magien fra de verdenskjente Harry Potter-filmene hos Warner Bros. Studio London, inkludert den forbudte skogen. Ta en titt bak kulissene til et stort utvalg av vakre filmsett, kostymer og rekvisitter. Se noen nøye bevoktede hemmeligheter, inkludert fakta om spesialeffektene og den fantastiske animatronikken som gjorde disse filmene så enormt populære rundt om i verden. Forsyn deg med forfriskninger i Studio Café, inkludert nylagde varme supper og snacks, salater, smørbrød og andre godbiter. Andre snacks kan kjøpes på 2 steder i løpet av omvisningen. Utforsk Studio Shop fylt med et bredt utvalg av gaver og suvenirer som et minne fra dagen du tilbrakte i Warner Brothers Studios og «The Making of Harry Potter»-omvisningen. I 2022 åpnet glassdørene til Professor Sprouts drivhus for aller første gang. Akkurat som en Galtvort-elev, gå inn i drivhuset med mange eksotiske og magiske planter, og stopp for å trekke ut en alrune, som en del av en interaktiv skjerm. Basert på scenen i «Harry Potter og mysteriekammeret», gjenkjenn den giftige tentakelen som henger fra taket mens du går gjennom.

London: Omvisning på Wembley stadion

6. London: Omvisning på Wembley stadion

Følg i forballlegendens fotspor. Omvisningen på Wembley stadion lar deg utforske bak kulissene til Storbritannias største sports- og musikkarena. Denne prisvinnende omvisningen tar deg med dypt inn i hjertet av stadion, og inkluderer omkledningsrommene, pressekonferanserommet, spillertunnelen, banen og den ikoniske kongelige losjen. Omvisningen gir deg sjansen til å gjenoppleve stadions største øyeblikk, fra Englands strålende verdenscupseier i 1966, UEFA Champions League-triumfer, den pågående tradisjonen med Emirates FA Cup-finale, utallige utsolgte konserter og mer. Crossbar-utstillingen og The Walk of Legends viser høydepunkter fra Wembley-arkivene. Du får vite om stadions opprinnelse, dets rike historie og arv, så langt tilbake som The British Empire Exhibition fra 1924. Du kan laste ned en guideapp ved ankomst til stadion. Ved hjelp av QR-koder får du tilgang til det digitale innholdet på telefonen din. Det er gratis WiFi-tilgang for de som ikke kan bruke mobildataene sine.

London: Warner Bros. Studio-tur med returtransport

7. London: Warner Bros. Studio-tur med returtransport

Møtepunkt: 38-51 Bedford Way, Bloomsbury, London WC1H 0DG (på Bedford Way, like utenfor hotellets gårdsplass, ved Bedford Way bussholdeplass) 08.00 AVGANG FOR INNKOMST KL. 09:30: 08.00 - Møt og hilse av vår representant på møtepunktet. Avreise med buss til Warner Bros. Studio Tour London. 09.15 - 09.30 - Vår representant henter billettene på billettkontoret og leverer dem til kundene for inngang kl. 09.30. 13.30 - Avreise med buss til Royal National Hotel. Vær oppmerksom på at treneren kan bli funnet i samme område der du ble satt av. 10.00 AVGANG FOR INNKOMST KL. 11:30: 10.00 - Møt og hilse av vår representant på møtepunktet. Avreise med buss til Warner Bros. Studio Tour London. 11.15 - 11.30 - Vår representant henter billettene på billettkontoret og leverer dem til kundene for inngang kl. 11.30. 15.30 - Avreise med buss til Royal National Hotel. Vær oppmerksom på at treneren kan bli funnet i samme område der du ble satt av. 12.00 AVGANG FOR INNKOMST KL. 13:30: 12.00- Møt og hilse av vår representant på møtepunktet. Avreise med buss til Warner Bros. Studio Tour London. 13.15 -13.30 - Vår representant henter billettene på billettkontoret og leverer dem til kundene for innkjøring kl. 13.30. 17.30 - Avreise med buss til Royal National Hotel. Vær oppmerksom på at treneren kan bli funnet i samme område der du ble satt av. 14.00 AVGANG FOR INNKOMST KL. 15.30: 14.00 - Møt og hilse av vår representant på møtepunktet. Avreise med buss til Warner Bros. Studio Tour London. 15.15 -15.30 - Vår representant henter billettene på billettkontoret og leverer dem til kundene for inngang kl. 15.30. 19.30 - Avreise med buss til Royal National Hotel. Vær oppmerksom på at treneren kan bli funnet i samme område der du ble satt av. 16.00 AVGANG FOR INNKOMST KL. 17.30: 16.00 - Møt og hilse av vår representant på møtepunktet. Avreise med buss til Warner Bros. Studio Tour London. 17.15 -17.30 - Vår representant henter billettene på billettkontoret og leverer dem til kundene for inngang kl. 17.30. 21.30 - Avreise med buss til Royal National Hotel. Vær oppmerksom på at treneren kan bli funnet i samme område der du ble satt av.

London: Chelsea Football Club Stadion og museum

8. London: Chelsea Football Club Stadion og museum

Om du er en fotballfan bør du ikke gå glipp av et besøk på Stamford Bridge, hjemmebanen til Chelsea Football Club. Denne morsomme og informative 1 time lange omvisningen inkluderer et besøk på stadion og i museet. Din kunnskapsrike guide tar deg med bak kulissene i en av de største fotballklubbene i verden, og gir deg tilgang til områder som normalt er reservert for spillere og funksjonærer. Tenk deg hvordan det ville vært å møte pressen mens du sitter bak skrivebordet i presserommet. Sug til deg atmosfæren i den spektakulære hjemme-garderoben, og se så for deg spenningen når du går gjennom tunnelen til banen, med jubelen fra publikum ringende i ørene dine. Stadionomvisninger og museumsåpningstider er avhengig av tilgjengelighet, kansellering og endringer på kort varsel på grunn av omstendigehetens art, og aktivitetsleverandøren beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre. 

London: Cruise på Themsen fra Westminster til Greenwich

9. London: Cruise på Themsen fra Westminster til Greenwich

Beundre utsikten til Londons mest ikoniske severdigheter under et cruise på Themsen. Cruise til Greenwich for å se Londons historiske severdigheter fra Themsen. Reis forbi ikoniske severdigheter som Houses of Parliament, Tower Bridge og Tate Modern. Velg mellom enten enveis- eller tur-retur-cruise, med forbi-køen-adgang slik at du kan gå rett på båten og unngå køene ved billettkontoret. Lytt til den nedlastbare lydkommentaren på smarttelefonen din mens du nyter komforten til et moderne, men tradisjonelt fartøy. Beundre pyramidestrukturen The Shard, og se andre severdigheter fra Londons historiske vannvei. Gå opp på det åpne dekket for en panoramautsikt over Londons landemerker. Stopp ved Embankment Pier, Festival Pier og Tower Bridge Quay før du ankommer Greenwich Pier. Utforsk den sjarmerende Greenwich på dine egne premisser, og se severdigheter som Greenwich Market, Cutty Sark, National Maritime Museum, Greenwich Park og Royal Observatory, alt i gangavstand fra kaien.

London: Dagstur til Windsor, Stonehenge, Bath og romerbadene

10. London: Dagstur til Windsor, Stonehenge, Bath og romerbadene

Utforsk flere av de beste høydepunktene rundt London på denne dagsturen med buss fra London. Opplev elegansen til Windsor Castle, lås opp mysteriene til Stonehenge, og beundre den georgiske arkitekturen i byen Bath. Besøk et godt bevart romersk badehus. Windsor Castle Windsor Castle står stolt på en frodig skogkledd ås med utsikt over Themsen. Slottet dateres tilbake til normanniske tider, med vidstrakte hageanlegg og det runde tårnet, så det er lett å se hvorfor det er kongens favoritt helgebolig i Royal Windsor. Nyt en fascinerende titt gjennom nøkkelhullet på de overdådige statsleilighetene, som er hjem til uvurderlige kunstverk av Rembrandt og Leonardo da Vinci. Besøk også St. Georges kapell, det atmosfæriske siste hvilestedet for tidligere monarker, inkludert Henry VIII. Videre får du også se dronning Marys dukkehus, en utrolig konstruksjon komplett med fungerende heiser, innlagt vann, strøm og ekte vinflasker, alt i miniatyr. Mystiske Stonehenge Vandre rundt stedet som er på UNESCOs verdensarvliste og bli betatt av den unike stenformasjonen. Stedet befinner seg på Salisbury Plain, med 40 tonns steiner som har stått siden deres ankomst for 5000 år siden. En overflod av teorier omgir Stonehenge. Alt fra et religiøst tempel til en astronomisk klokke, og selv et gravfelt fra bronsealderen. Bestem deg for hva du selv skal mene, idet du oppdager historien til dette mystiske monumentet. Bath Bath ligger vakkert til ved bredden av elven Avon og var den første byen i England som kom på UNESCOs verdensarvliste. Beundre det nydelige Bath Abbey fra 1400-tallet, den fantastiske georgianske arkitekturen og den romantiske Pulteney Bridge. Romerske bad Bath er kjent for sine romerske bad og her finner vi de best bevarte romerske spaene fra antikken. Dykk ned i dybden av historien til dette magiske monumentet, som var mirakuløst skjult helt frem til 1870-tallet, og beundre dens arkitektoniske prakt.  Ankomst tilbake i London rundt kl. 20:00.

808 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 51

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 22 767 vurderinger

Utrolig! Det var helt verdt det, en veldig god og ganske imponerende opplevelse. Cruisepersonalet var ganske vennlig og de gir deg en guidet tur. Det var godt å vite fra tidligere anmeldelser at cruiset bare dekker ett etappe, så vi tok cruiset til London Eye og ventet på reservasjonstiden vår der. Når London Eye-sløyfen var over (utrolig btw) satte vi oss på bussen rundt 15.00 og brukte bussen til 17.00 da rutene gikk tom, og stod fortsatt opp tidlig og fortsatte å bruke bussen neste dag. (Bussen varer i 24 timer, så vi besøkte flere steder med tiden vi hadde igjen.) Jeg anbefaler på det sterkeste å laste ned Big bus-appen for å kunne se rutene og bussene i sanntid. Utrolig opplevelse, vi var 4 personer

Det ville være nødvendig å legge igjen et skilt på holdeplassene om at denne bussen passerer. Det ville være greit å sende et kart over de mottatt når turen er avtalt for å kunne organisere før start. De ba oss gå på bussen, men på siden din satte de noen stopp, men det var umulig for meg å se de samlet inn. Veldig hyggelige sjåfører

The guide, Billie, was very passionat and had great knowlage. Loved that we also got a good history lesson. Would absolutely recomend this.

Veldig interessant tur. Visste veldig lite om Jack the ripper på forhånd. Men lærte veldig mye.

Amazing. Good food, nice staff and spectacular places. Who’d do it again.