Legg til datoer
London

Natur og eventyr

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
12 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om London Natur og eventyr

Hva er andre ting å gjøre enn Natur og eventyr som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Hvilken London Natur og eventyr tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 058 vurderinger

En flott opplevelse. Fast track er verdt det fordi det sparer mye tid når du står i kø. Hastigheten ved London Eye er gigantisk, men den jevne prosessen før du går ombord på gondolen og den fantastiske utsikten veier opp for den korte ventetiden. Vår første frykt ved synet av London Eye var borte så snart vi gikk inn i gondolen. Ingen vingling, selv når gondolen stoppet kort. Alt gjør et veldig trygt inntrykk. Vi anbefaler!

Alt er flott. Med BigBus ser du alt viktig i London, med forklaringer fra lydguiden på språket du foretrekker. I løpet av en dag kan du gå ned og opp så mange ganger du vil. Fra cruiset er det veldig god utsikt og gode bilder. Forklaringen til guiden er på engelsk. Bestill en tidsluke for London Eye med lenken de gir deg når du gjør reservasjonen, slik at du kan ha den før den dagen.

veldig praktisk, faktisk disse hopp over kø-billettene! litt dyrere enn grunnbilletten (allerede dyr), men det slipper timer med kø! Veldig fin 360° utsikt over London, knapt merkbar bevegelse som lar deg ta bilder... Jeg tror det er mer lønnsomt å gjøre denne turen etter å ha allerede besøkt London litt for å kunne gjenkjenne monumentene/distriktene på toppen .

En fantastisk opplevelse! En drøy busstur hver vei, men det er jo lite å få gjort noe med! Og en fabelaktig morsom bussjåfør gjorde turen til en lek! Takk, bussjåfør Ben! Selve Stonehenge var veldig bra, godt organisert, og på tross av mange mennesker, gikk alt veldig fint! Anbefales!

Ingen kø, lett å finne, anbefales på det varmeste! Den vanlige køen var laaaaaaaaaang…