London
Natteliv og barer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om London Natteliv og barer

Hva er andre ting å gjøre enn Natteliv og barer som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 53 vurderinger

Fra start til slutt var denne turen strålende organisert og utført. Mye moro, full av veldig interessant informasjon, alt i alt en fornøyelig ettermiddag. Jeg anbefaler denne turen på det sterkeste. Jeg vil absolutt se etter å arrangere andre turer med dette selskapet når det er mulig. Guiden vår Dave var strålende, veldig kunnskapsrik og karismatisk og veldig glad for å svare på eventuelle tilleggsspørsmål som dukket opp underveis. Takk til Dave for å gjøre vår guidede tur så gøy.

Just great!!!

Vi var en gruppe på 8 personer fra Norge som deltok på denne historiske pubvandringen. Trasket rundt i over 4 timer i gamle trange smau og gater, og fikk se og oppleve steder vi aldri ellers hadde funnet. Og i tillegg fikk vi masse historie fortalt av en kunnskapsrik guide. Og det handlet ikke bare om puber og øl. Takker Mark (not Mike) for en strålende fredag. Kan anbefales på det sterkeste og var verd hver eneste krone.

Flott historisk tur til London-puber med venner. Jeg besøkte venner som nylig flyttet til London, og vi bestemte oss for at dette ville være den perfekte aktiviteten på søndag ettermiddag. Vi lærte litt historie, nøt noen halvlitere og sosialiserte oss med reiselederen og andre andre turister. Det var en herlig ettermiddag!

Det var kjempebra. Spesielt hvis du er en fremmed, flott å møte andre mennesker. Vi hadde det gøy. Takk til Hanna og Matt. Det ble lagt merke til at du liker jobben mye

Flott reiseleder da han var veldig kunnskapsrik og imøtekommende. Pubene var også flotte! Elsket munken Yoda!