London
Middags- og lunsjcruise

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Other Sightseeing Options in London

Want to discover all there is to do in London? Click here for a full list.

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 1 375 vurderinger

Anbefales som gruppeaktivitet.

Booket denne turen i forbindelse med en jobbtur for 30 personer. det var ulike allergier som måtte hensyn tas, og alt gikk helt plettfritt. Vi ble tatt gått i mot og vi var plassert så samlet vi kunne. Maten var god og de hadde full kontroll på hele gruppen. Vi hadde småregn denne dagen så vi så ikke så mye av utsikten på båttruen, og det var heller ikke noen guide som fortalte hva vi så. Men det gjorde ikke noe heller.

En fantastisk kveld

Dette 3 timers middagscruise var mer enn jeg hadde forventet. Helt fra starten fikk mannskapet deg til å føle deg som hjemme og oppmuntret alle gjestene til å være med på kveldens underholdning. Fireretters måltidet var veldig bra og presentert til perfeksjon. Jeg kunne ikke ha tenkt på en bedre måte å tilbringe vårt 52-årsjubileum og takke personalet (spesielt sangeren) for å gjøre det til en veldig hyggelig kveld.

Vi hadde en flott tid på cruise langs Themsen og båten var veldig behagelig. Vi besøkte Tower of London rundt lunsjdatoen, så det var den perfekte lunsjpausen!

Hvis du setter pris på nattelysene og et godt måltid i en koselig atmosfære, bør du ikke nøle!

Fin opplevelse

Men det må være mulig å vaske vinduene slik at det er mulig å ta bilder underveis