London
Mat og drikke

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om London Mat og drikke

Hva er andre ting å gjøre enn Mat og drikke som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

5.0 / 5

basert på 9 vurderinger

Maten var deilig og mettende. Ventepersonalet ville veldig vennlige og hjelpsomme! Jeg likte at reiselederen ble gjort på agnet av mannskapet i stedet for et opptak, var komisk. Vi hadde en flaske Prosecco, og ventepersonalet tok igjen hensyn til når vi trengte påfyll! Været var nydelig, og jeg elsket å sitte på toppen av båten mens folk fortsatt spiste og drakk, det var så fredelig! Også hvis du lider av sjøsyke som vi gjør, er båten helt i orden, vi følte oss ikke syke. Setene var komfortable og toalettene var ulastelig!

Fra start til slutt var denne turen strålende organisert og utført. Mye moro, full av veldig interessant informasjon, alt i alt en fornøyelig ettermiddag. Jeg anbefaler denne turen på det sterkeste. Jeg vil absolutt se etter å arrangere andre turer med dette selskapet når det er mulig. Guiden vår Dave var strålende, veldig kunnskapsrik og karismatisk og veldig glad for å svare på eventuelle tilleggsspørsmål som dukket opp underveis. Takk til Dave for å gjøre vår guidede tur så gøy.

Flott historisk tur til London-puber med venner. Jeg besøkte venner som nylig flyttet til London, og vi bestemte oss for at dette ville være den perfekte aktiviteten på søndag ettermiddag. Vi lærte litt historie, nøt noen halvlitere og sosialiserte oss med reiselederen og andre andre turister. Det var en herlig ettermiddag!

Elvecruise var fabelaktig. Nydelig mat pent tilberedt og godt og varmt. Personalet var strålende, veldig oppmerksomt. Kunne ikke gjøre nok for deg. Vil definitivt gjøre et nytt cruise og anbefale til mine venner og familie.Superb på alle måter. Tusen takk for en fantastisk opplevelse.

Flott reiseleder da han var veldig kunnskapsrik og imøtekommende. Pubene var også flotte! Elsket munken Yoda!