Dagstur

Fra London: Harry Potter-omvisning på Warner Bros Studio

Aktivitetsleverandør: Premium Tours

Fra London: Harry Potter-omvisning på Warner Bros Studio

Aktivitetsleverandør: Premium Tours
Snart utsolgt
Snart utsolgt

Fra NOK 1.378 per person

Lær om hemmelighetene bak produksjonen av Harry Potter-serien på et besøk til Warner Bros. Studio. Se de spesielle kulissene, rekvisittene og kostymene brukt i filmene.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Varighet 8 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Forbi billettkøen

Opplev

Turplan
4 timer
 • Victoria busstasjon

 • 2 timer
 • Warner Bros. Studio London

 • 2 timer
 • Victoria busstasjon

Møtested
Hovedstopp
Høydepunkter
 • Se bak kulissene til Harry Potter-filmene, med en omvisning i studioet og se filmsett, rekvisitter og kostymer
 • Utforsk trolldomsbanken til Gringotts og klatre ombord Galtvortekspressen
 • Gå i fotsporene til Harry Potter, mens du vandrer over de berømte brosteinene på Diagonallmenningen
Beskrivelse

Perfekt for de med en forkjærlighet for Harry Potter, denne Warner Bros. Studio-turen i London gir en unik mulighet til å utforske magien til Harry Potter-filmene – tidenes mest suksessrike filmserie. Gå bak kulissene for å oppdage et stort utvalg av fantastiske kulisser, kostymer og rekvisitter. Lær noen nøye bevoktede hemmeligheter, inkludert fakta om spesialeffektene og animatronikken som gjorde Harry Potter-filmene så enormt populære rundt om i verden. Gå inn på de berømte brosteinene i Diagon Alley, med butikkfrontene til Ollivander's Wand Shop, Flourish and Blotts og Weasleys' Wizard Wheezes. Se ikoniske rekvisitter fra filmene, inkludert Harrys Nimbus 2000 og Hagrids motorsykkel. Gjenoppdag andre minneverdige sett fra filmserien, inkludert Gryffindor fellesrom, guttenes sovesal, Hagrids hytte og Potions-klasserommet. Besøk Plattform 9 ¾ og kjør Galtvortekspressen! Utforsk en perfekt gjenskaping av perrongen og selve toget og gjenopplev magien ved Harrys turer til Galtvort ved å posere med en bagasjevogn rett før den forsvinner gjennom veggen og gå gjennom togvognen. Lær hvordan de ikoniske togscenene ble filmet, og bla gjennom favorittkarakterens bagasje! Topp av Galtvort-ekspresseventyret i en suvenirbutikk med togtema og fyll på med godbiter inspirert av dine favoritt Potter-filmer.

For første gang noensinne, gå inn i settet til Gringotts Wizarding Bank!

Gå gjennom trollmannsbanken Gringott's, Lestrange-hvelvet, et galleri med nisser og mye mer. Beundre de imponerende marmorsøylene og oppdag kostymene og protesene som tilhører Bogrod, Griphook og mange andre Golbin-bankfolk. Gå deretter inn i dypet av Lestrange-hvelvet som brukes til å lagre skattene til Bellatrix Lestrange og omgi dere med skatter. Du har omtrent 4 timer på deg til å nyte magien i Harry Potter-studioet. På grunn av stor trafikk på travle tider av året, kan dette være kortere, men minimumstiden til studioet vil være ikke mindre enn 4 timer. Med bussreisen inkludert, er den totale varigheten av turen normalt 7–7,5 timer, avhengig av trafikk og inngangstider.

Magical Mischief: Inntil 1. mai 2022: Helt nytt for 2022, Warner Bros. Studio Tour London skal avsløre filmtrikset bak Harry Potter-filmserien når den setter søkelyset på magiske skøyerstreker og uhell i den nye funksjonen, Magical Mischief. Besøkende på Studio Tour vil lære hvordan deres rampete favorittøyeblikk fra filmene ble brakt til skjermen i denne spennende funksjonen.

Inkludert
 • Busstransport til og fra Warner Bros. Studio London med luksusbuss
 • Inngangsbillett
  Ikke egnet for
  • Rullestolsbrukere
  Covid-19-forholdsregler

  Du må bestille denne aktiviteten på nett, fordi billettkontoret er stengt

  Nåværende sikkerhetstiltak
  • Alt påkrevd beskyttelsesutstyr blir utdelt
  • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
  • Du må holde sosial avstand i kjøretøyene
  • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
  Krav til deltakere
  • Du vil få en obligatorisk temperaturkontroll

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Busser går innenfor Victoria Coach Station, 164 Buckingham Palace Road. Vennligst dobbeltsjekk avgangsnummeret ved ankomst til Victoria Coach Station siden følgende informasjon kan endres. Vær ved porten 15 minutter før avgangstidene. Gatenummeret ditt avhenger av avgangstiden din. 08:15 – Utgang 19 09:15 – Utgang 0 10:15 – Utgang 0 11:15 – Utgang 0 12:15 - Gate 0 13:45 – Utgang 0

  Åpne i Google Maps ⟶
  Viktig informasjon

  Godt å vite

  • Når du bestiller denne omvisningen, vennligst velg starttid for når du ønsker å reise med bussen fra Victoria busstasjon i London. Starttiden refererer ikke til når du ankommer Warner Bros. Studios.
  • Nyt en magisk opplevelse i Harry Potters Warner Bros.Studios. Studio i minst 4 timer. Inkludert bussreisen varer omvisningen rundt 7-7,5 timer totalt, avhengig av trafikk og adgangstider.
  • En liten avgift for barn i alderen 3-4 år tilkommer for transporten, ettersom de trenger et eget sete i bilen. Inngang til Warner Bros. Studio Tour London, er gratis for barn i alderen 4 år og under.
  • Barn på 2 år og yngre trenger en billett, selv om det ikke koster noe.
  • Avgangstid må velges ved bestilling.
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,7 /5

  basert på 7885 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   4/5
  • Verdi for pengene
   4,1/5
  • Service
   4,6/5
  • Organisering
   4,5/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  En veldig spennende og hyggelig dag for alle Harry Potter fantaster fungerte fint med bussen tur og retur, tok bare 1 time. Anbefaler ikke å bruke penger på audio med headset, da man nesten ikke hører hva de sier uansett pga alt lyd rundt en. Og litt uforståelig når man skal lytte til hva. Litt stress å lange køer i starten, men det blir bedre.

  Les mer

  9. april 2022

  Veldig bra opplevelse på selve settet! Skulle gjerne hatt litt mer info om ca bruk av tid i området og kart over site, da vi hadde kun 4 timer til rådighet og sultne etter lang tid for å komme ut hit... Buss turen var ikke noen skryte av, ingen info eller velkommen, dårlig ventilasjon på vei opp, og bilsyk datter etter mye ‘kjør-og-brems’ kjøring. Så også andre busser hvor de viste film av HP underveis, skulle gjerne hatt det....

  Les mer

  7. oktober 2019

  Strålende for barn og voksne fans!

  Vi koste oss gjennom hele besøket. Noen muntlige orienteringer i starten som 8-åringen syns det var litt dumt å ikke forstå, men det gikk fort over når vi kom inn i kjente effekter og settinger fra filmene. Valgte den tidlige turen, og det betalte seg med korte køer og god mulighet til å prøve ut «alt» uten venting.

  2. desember 2017

  Produkt-ID: 31392