London Lydguider

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Andre opplevelser
  • Dagsturer
49 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Ofte stilte spørsmål om London

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve London?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra London?

De beste dagsturene og utfluktene fra London er:

Stonehenge

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 18 283 vurderinger

Veldig informativ cruise nedover Themsen. Guiden var både kunnskapsrik og morsom. Likte det grundig og ville ikke nøle med å bestille det igjen. Cruiset gikk fra Westminster brygge kl. 13.00 og tok 2 passasjersamlinger på ruten ned til Greenwich. Vi ankom Greenwich ca kl. 14:05 og bestemte oss for å bli ombord for returen tilbake til Westminster Pier, som gikk kl. 14:10. Vi bestemte oss for å hoppe av ved St Katherine's Dock, ved siden av Tower Bridge for å se på yachter og ta en drink på Dickens Inn. Jeg vil anbefale på det sterkeste! Et nydelig lite avslappende sted. Ingen hodetelefoner var nødvendig på cruiset, til tross for hva bestillingen sier. Ankom 20-30 minutter før avgang hvis du vil garantere en plass på det åpne toppdekket.

Flott aktivitet for å gjøre alt på en dag, 3 forskjellige ruter for bussen, lett å finne holdeplassene, nedlastbar og superpraktisk app. Busspersonalet er veldig tilstedeværende og snille. Samme for elvebussen, liten guide på engelsk er ikke gitt, men at et medlem av personalet var snill nok til å gi oss gjennom sin personlige kunnskap om hovedstaden. London Eye, forvent en ventetid sammenlignet med vår bestilte tidsluke, travel, enkel halvtimes ventetid. Til tross for denne gode aktiviteten å gjøre, fin utsikt over London, aircondition og vi er ikke overfylt i observasjonsboblene.

Jeg elsket denne opplevelsen. Bussturen var bedre enn jeg trodde den skulle være. Jeg så for meg en liten skyttelbuss, men det var egentlig en charterbuss. Når du kommer dit, var skyttelbussene til steinene raske og enkle. Lydguiden var hyggelig og informativ og jeg likte at du kunne velge den delen du ville høre på, basert på hvor du var. Stonehenge selv var fantastisk, selvfølgelig. Det eneste er at vi treffer trafikk på vei tilbake (ikke turens eller sjåførens feil), så sørg for å la god tid før neste aktivitet, for sikkerhets skyld.

Vi likte dette cruiset. Mannskapet var veldig enkelt å jobbe med - uformell, avslappet og morsom. Og nyttig: vi fikk noen råd om å reise til vår neste destinasjon som var veldig hjelpsomme. London fra elven var en annerledes måte å se byen på, og verdt det.

Fin tur, mn aller best når det sol. Flinke folk på båten