Kombinasjonspakke

London: Billett til Madame Tussauds, London Eye og SEA LIFE

London: Billett til Madame Tussauds, London Eye og SEA LIFE

Aktivitetsleverandør: Madame Tussauds London - MEG

Fra NOK 719 per person

Opplev 3 av Londons mest ikoniske attraksjoner med et enkelt pass. Spar over 40 % med denne kombibilletten til London Eye, Madame Tussauds og Sea Life.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Bestill nå og betal senere
Reserver nå og betal senere for å bestille plass uten kostnader i dag. Lære mer
Gyldig 3 måneder
fra første aktivering
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Nyt 360 ° bevegelig utsikt i hjertet av byen på London Eye
 • Opplev underverkene og glamouren på Madame Tussauds
 • Beundre den magiske undervannsverdenen ved Sea Life
 • Spar over 40% med denne billetten til 3 attraksjoner
Beskrivelse
Start ved det ikoniske Madame Tussauds og gå opp den røde løperen for å se alle favorittstjernene dine. Kom tett på A-liste kjendiser, sportslegender, politiske tungvektere og historiske ikoner, i tillegg til kongefamilien på den kongelige balkongen. Bli med på den ultimate festen, og meng deg med Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Deretter kan du besøke London Eye og komme nær Big Ben, Houses of Parliament og Buckingham Palace; Du kan til og med se så langt som til Windsor Castle på en klar dag. Opplev London fra en annen vinkel på verdens høyeste observasjonshjul, 135 meter over byen. Nyt den gradvise roteringen der du kan stå stille og se utover det livige bylivet i London under deg, den vakre solnedgangen, eller byens tusenvis av glitrende lys etter at mørket har falt på. The Sea Life London er hjemmet til ett av Europas største mangfold av maritimt liv. Reis gjennom 14 temasoner lagt ut over 3 etasjer, og oppdag tusenvis av undervannsvesener, fra grønne skilpadder til haier. Møt skapningene fra regnskogen og fordyp deg i en verden av skumle krypdyr.
Inkludert
 • Inngang til London Eye, Madame Tussauds og SEA LIFE
 • Transport
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind
 • Du vil få en obligatorisk temperaturkontroll

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Viktig informasjon

Godt å vite

 • Tidsluken som er bestilt, er for inngang til Madame Tussauds Instruksjoner for hvordan du bestiller en tidsluke til de andre attraksjonene vil bli gitt på bekreftelseskupongen din
 • Alle billetter er gyldige i 90 dager fra første aktivering
 • Tidsluker for alle attraksjoner avhenger av tilgjengelighet
 • London Eye er stengt for vedlikehold frem til 24. januar 2022
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,6 /5

basert på 344 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  4,5/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Det var virkelig en fin opplevelse, klarte å besøke 3 attraksjoner på en dag. Det eneste jeg syntes var litt vanskelig var å bestille separate avtaletider for sea life og London eye. Linken som ble oppgitt fungerte ikke. Jeg viste billetten som ble levert og måtte forholde meg til situasjonen i de andre attraksjonene. Heldigvis forsto de og slapp oss inn. Verdt å kjøpe billetter. Vennligst bestill time for andre attraksjoner på forhånd, den som er oppgitt er kun for Madame Tussauds.

Les mer

3. juni 2022

Jeg var litt bekymret fordi når du bestiller combo, får du enkeltpost med timing for Madame Tussauds, og deretter ber appen deg om å bestille tid separat for London Eye og Sea Life. Og min bekymring var hva om folk sjekker sin eneste tid til Madame Tussauds og ikke tillater andre steder, eller hva om denne enkelt QR-koden bare er for ett sted. Men jeg innså at dette ikke er en bekymring for oss reisende. GetYourGuide har klart det så bra med alle disse partnerne at alt fungerer sømløst. Du trenger bare å vise QR-koden din, de skanner den og du er i gang. Og denne kombinasjonspakken anbefales absolutt, og den sparte meg for mange kroner. Dette er første gang jeg prøvde GetYourGuide, og jeg kommer definitivt til å fortsette å bruke den på mine fremtidige reiser. Og til slutt, deres støtte er veldig nyttig og rask til å svare. Alt i alt, takk GetYourGuide-teamet for å gjøre turen min morsom og enkel!

Les mer

10. mai 2022

Stor verdi for pengene! Ikoniske turistattraksjoner! Tenåringsdøtrene mine elsket spesielt Madam Tussauds med sine veldig realistiske voksfigurer og attraksjonen med drosjetur gjennom de forskjellige delene av britisk historie ved Tussauds. God tid til å komme til alle 3 attraksjonene og tid til lunsj i mellom.(M Tussauds, The Ldn eye & Sea world) Tenåringsdøtrene mine planlegger allerede vårt neste besøk til London om sommeren!

Les mer

7. april 2022

Produkt-ID: 375381