Denne aktiviteten er automatisk oversatt. Trykk her for å se originalversjonen på engelsk.
Privat omvisning

London: Central, Whitehall og Westminster Walking Tour

Aktivitetsleverandør: Tours of the UK

London: Central, Whitehall og Westminster Walking Tour

Aktivitetsleverandør: Tours of the UK

Fra NOK 1.734 Per gruppe opp til 15 personer

Utforsk London sentrum, se The Changing of The Guard, besøk noen av Londons mest prestisjefylte butikker, og hør historien til Westminster og Whitehall på en guidet spasertur.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere. Lære mer
Varighet 3 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Engelsk
Privat gruppe

Opplev

Høydepunkter
 • Utforsk London sentrum
 • Se vaktskiftet
 • Besøk noen av de eldste og mest interessante butikkene i London
 • Ta bildet ditt utenfor Buckingham Palace
 • Besøk Londons eldste bokhandel
Beskrivelse
Vi elsker London sentrum, spesielt Westminster og Whitehall med sine unike og historiske butikker, kongelige palasser og offentlige bygninger. Denne turen starter utenfor Criterion Theatre, og slanger seg gjennom London sentrum, gjennom Westminster og Whitehall, før den avsluttes utenfor parlamentet. Underveis vil du ha tid til å utforske Londons eldste bokhandel, grunnlagt i 1797, sigarbutikken der Churchill kjøpte sine sigarer og vinhandleren som forsyner Buckingham Palace med sin vin. Hvert av disse stedene har en unik og fargerik historie, som din lidenskapelige og kunnskapsrike guide vil avsløre for deg. Som en del av omvisningen vil vi stoppe for å se The Changing of the Guard-seremonien (når tilgjengelig) og se opptoget av Queen's Guards som marsjerer med bandet deres - et syn du ikke bør gå glipp av som selv vi blir begeistret for! Mens du venter på at vaktene skal skifte, vil guiden din forklare historien til regimentene som deltar i denne historiske og storslåtte seremonien, hva som er unikt med uniformene deres, og hvorfor seremonien er like viktig i dag som den noen gang har vært. Etter å ha stoppet for å se The Changing of the Guard, vil guiden din ta deg ned kjøpesenteret, forbi monumenter til tidligere konger og dronninger av Storbritannia, og forklare hvordan noen av disse figurene er mye mer interessante (og slemme) enn de først ser ut! Til slutt vil guiden din lede deg nedover Whitehall, hvor den britiske regjeringen blir drevet fra og hvor du aldri vet hvem du kommer til å se - ettersom tidligere turer har stoppet for å chatte med parlamentsmedlemmer, Lords, og til og med den merkelige seniorsoldaten! Mens du spaserer nedover Whitehall, vil guiden peke ut noen av de mest historiske og viktige bygningene i området, inkludert Downing Street - hjemmet til statsministeren og finansministeren - og vil forklare hvorfor de er så viktige for det britiske demokratiet . Turen din avsluttes utenfor parlamentet, hvor du vil høre hvordan denne vakre (og nylig restaurerte bygningen) ble kjent som "Mother of all Parliaments" og hvorfor britisk demokrati regnes som et av de viktigste og mest likestilte demokratiene i verden .
Inkludert
 • Veiledende avgifter
 • Tips
Covid-19-forholdsregler

Du må bestille denne aktiviteten på nett, fordi billettkontoret er stengt

Nåværende sikkerhetstiltak
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind
 • Du må enten vise frem bevis på full vaksinasjon, bevis på en Covid-19-infeksjon innenfor de siste 3 månedene eller en negativ test, som ble utført senest 24 timer før aktiviteten starter
 • Munnbind er påkrevd innendørs

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Vennligst møt guiden din utenfor kriteriet Theatre i Piccadilly Circus. Vennligst kom 15 minutter før starttidspunktet for turen. Se etter noen som enten bærer en Tours of the UK-ryggsekk eller har på seg en Tours of the UK-frakk/hettegenser.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Ikke tillatt

 • Bagasje eller store vesker

Godt å vite

 • Denne turen vil finne sted regn eller solskinn.
 • Vaktskiftet er kun tilgjengelig under godt vær og mandag, onsdag, fredag og søndag mellom august og mai, og er tilgjengelig i godt vær hver dag i juni og juli.

Produkt-ID: 406560