Legg til datoer

LondonKveldsturer

Våre mest anbefalte London Kveldsturer

London: Adgangsbillett til London Eye

1. London: Adgangsbillett til London Eye

Gå inn i kapselen og opplev spenningen idet du stiger opp over elven, og kommer på høyde med Houses of Parliament og Big Ben. Svev over London i en høyde på opp til 135 meter over bakken, om bord i Europas største pariserhjul.  Du får en fantastisk 360-graders utsikt over byen, som brer seg ut under deg. Se de mest berømte landemerkene som Buckingham Palace, St. Pauls katedral og Tower of London. På en klar dag kan du se Windsor Castle og opptil 40 km rundt deg. Nyt den gradvise rotasjonen og se utover hektiske London under deg, den vakre solnedgangen, eller byens tusenvis av glitrende lys etter at mørket har falt på. 

LHR London Heathrow flyplass: Plaza Premium Lounge

2. LHR London Heathrow flyplass: Plaza Premium Lounge

Unngå folkemengdene og kaoset i den offentlige avgangssalongen og slapp av med stil før flyturen fra London Heathrow lufthavn. Velg mellom et 3-timers eller 6-timers opphold, og gjør deg komfortabel i en av premium-loungene som ligger i Terminal 2 (avgang), Terminal 3 (ankomst), Terminal 4 (avgang og ankomst) og Terminal 5 (avgang) . I salongen kan du nyte muligheten til å slappe av før flyturen og slappe av på de komfortable sitteplassene mens du ser på TV, utstyrt med Sky Sports. Du kan også benytte deg av salongenes ubegrensede høyhastighets-Wi-Fi, og spise på en rekke ferske sesongbaserte matvarer samt drikke fra en fullt betjent bar.

London: Adgangsbillett til Kew Gardens

3. London: Adgangsbillett til Kew Gardens

Nyt en hel dag i Kew Gardens, Londons største UNESCOs verdensarvsted, som kun ligger 30 minutter fra sentrum med t-bane eller tog. Din billett inkluderer adgang til hager på over 53 hektar, 3 kunstgallerier, en høy gangbro over skogen og Kew Palace.  Gå inn i Kew Palace og utforsk det vakre, kongelige tilfluktsstedet, med prinsessenes soverom, en intim spisestue, og det nylige restaurerte, georgianske, kongelige kjøkkenet. Området omfatter store vinterhager som bidrar til et rikt planteliv året rundt. Se de gigantiske liljene i Waterlily House, og opplev deretter en eksotisk regnskog i Palm House. Reis gjennom 10 klimasoner i Princess of Wales Conservatory.  Andre høydepunkter inkluderer Arboretet. Med en høyde på 17 meter og konstruert av 170 000 aluminiumsdeler og 1000 LED-lys, etterligner kubestrukturen både de visuelle og lydeffektene av en faktisk bikube i Kew Gardens. Lær alt om bienes ekstraordinære liv, og den viktige rollen de spiller for planetens helse. Avslutt besøket på en av stedets kafeer og restauranter som serverer varme måltider og klassisk ettermiddagste (ikke inkludert). 

London: Kombibillett til London Eye og Madame Tussauds

4. London: Kombibillett til London Eye og Madame Tussauds

Denne kombinasjonsbilletten gir deg tilgang til to av Londons mest ikoniske attraksjoner. Se byen som du aldri har gjort før fra The London Eye, før du blander deg med favorittstjernene dine på Madame Tussauds.  Begynn med The London Eye, hvor du får byens beste utsikt over Big Ben, Houses of Parliament og Buckingham Palace. Opplev London fra et annet perspektiv på verdens høyeste pariserhjul, som tar deg 135 meter over byen. Deretter kan du dra til ikoniske Madame Tussauds og gå på den røde løperen for å se alle favorittstjernene dine. Kom tett innpå A-liste kjendiser, sportslegender, politiske tungvektere og historiske ikoner, i tillegg til kongefamilien på den kongelige balkongen. 

London: Busstransport fra Stansted lufthavn til sentrum

5. London: Busstransport fra Stansted lufthavn til sentrum

Start eller avslutt ferien din på den enkle måten med transport mellom Stansted lufthavn (STN) og London sentrum. Denne hyppige forbindelsen fra Stansted tar deg hele veien til hovedstaden og stopper på sentrale destinasjoner i London underveis, inkludert Golders Green, Baker Street, Liverpool Street, Stratford og Marble Arch. Ved ankomst på flyplassen kan du bytte inn din GetYourGuide-kupong på et av de mange utsalgsstedene. Du får en billett til neste ledige transport. Bussene kjører døgnet rundt og har avganger hvert 15 minutt, slik at du kommer deg raskt til sentrum. Luksusbussene tar deg direkte fra flyplassen til det sentrale London. Len deg tilbake og slapp av i busser med skinnseter med nakkestøtter, bord, god benplass, toaletter,  klimaanlegg og stikkontakter; utvalgte busser har også WiFi om bord.

London: Magisk Harry Potter-omvisning til fots

6. London: Magisk Harry Potter-omvisning til fots

Gå i fotsporene til dine favoritthekser og -trollmenn rundt i gompe-London. Guiden din er en ekte Harry Potter-entusiast, som morer deg med masse rare og spennende filmtrivia.  Etter å ha møtt guiden din, kan du starte eventyret ditt med å finne ut hvilket Galtvorthus du hører hjemme i. Konkurrer mot de andre husene med en interaktivt quiz, mens du ser stedene som inspirerte J.K. Rowling – fra Shakespeare's Globe til de smale London-smugene som inspirerte Spindelsmuget. Høydepunkter inkluderer å passere Den lekke heksekjel, det hemmelige trollmanns-/heksevertshuset. Utforsk den virkelige Diagonallmenningen, der Harry kjøper sin første tryllestav. I tillegg kan du se broen som ødelegges av dødseterne i «Harry Potter og halvblodsprinsen».  Som en del av omvisningen, kan du velge å ta t-banen eller en kort båttur på Themsen. Begge alternativene følger denne ruten:  1. Southwark Cathedral 2. Borough Market 3. The Golden Hinde 4. Winchester Palace 5. The Clink Prison Museum 6. Shakespeare's Globe 7. Millennium Bridge 8. Daniel Radcliffes skole 9. The London Eye 10. Themsen 11. Sherlock Holmes' pub 12. Great Scotland Yard 13. Gringotts Wizarding Bank (Trollmannsbanken) 14. The world's smallest police station (Verdens minste politistasjon) 15. Trafalgar Square 16. Knockturn Alley (Spindelsmuget) 17. Diagon Alley (Diagonallmenningen) 18. Palace Theatre

London: Jack the Ripper-omvisning til fots

7. London: Jack the Ripper-omvisning til fots

Dra ut i gatene i Londons East End, på en Jack the Ripper-omvisning til fots. Dra tilbake til 1888 sammen med din ekspertguide, når du prøver å løse de fremdeles uløste drapene på denne altoppslukende opplevelsen. Vurder fotografiske bevis og hør sanne historier om etterforskningen for å avsløre de mistenkte. Etterforsk de påståtte gjerningsmennene og hør om teoriene om hvem som begikk noen av de mest sjokkerende forbrytelsene i Storbritannias historie. Lær mer om ofrene og hverdagen i Whitechapel, som var et fattig nabolag på den tiden. Guiden din deler noen perler om det viktorianske London, inkludert den kulturelle konteksten for karakterer som Sherlock Holmes.  Var Jack the Ripper noen gang i nærheten av å bli fanget? Hvorfor valgte han Whitechapel? Hvor ble det funnet noen bevis? Finn ut alt dette og mer med din Ripperolog-guide. Stoppene inkluderer:  • Brick Lane  • Christ Church  • Spitalfields Market • Mitre Square • Petticoat Lane • Ten Bells Pub

London: Buss fra Luton flyplass (LTN) til sentrale London

8. London: Buss fra Luton flyplass (LTN) til sentrale London

Begynn eller avslutt ferien på enkelt vis, med gunstig busstransport mellom Luton flyplass (LTN) og sentrum av London. Denne hyppige bussen fra Luton flyplass (LTN) tar deg hele veien til sentrale deler av London og stopper ved viktige og sentrale destinasjoner i London sentrum, inkludert Golders Green, Baker Street og Marble Arch. Ved ankomst på flyplassen kan du løse inn GetYourGuide-kupongen din på et av de mange utsalgsstedene. Få plass bestilt på neste tilgjengelige transporttjeneste, og med busser som kjører 24 timer i døgnet med avgang omtrent hvert 20. minutt, og du er fremme i hovedstaden i løpet av kort tid. Luksusbussene tar deg direkte fra flyplassen til det sentrale London. Len deg tilbake og slapp av i busser med skinnseter med nakkestøtter, bord, god benplass, toaletter,  klimaanlegg og stikkontakter; utvalgte busser har også WiFi om bord.

London: BBC Earth Experience attraksjonsbillett

9. London: BBC Earth Experience attraksjonsbillett

Legg ut på en uforglemmelig reise mens du avdekker det forbløffende mangfoldet til de syv kontinentene med denne billetten til BBC Earth Experience i London. Bli fascinert av denne digitale utforskningen på flere skjermer gjennom den naturlige verden. Lytt mens fortelling av David Attenborough tar deg med på en transformerende audiovisuell opplevelse fra TV-serien Seven Worlds, One Planet fra BBC Studios Natural History Unit. Vent deg inn i utbruddssoner der du kan dykke ned i vannverdenens dyp, beundre det vidstrakte landskapet på Vista Stage, og teste tapperheten din ved å komme nær skumle kryp i Micro Life-sonen  Tenk på planeten på en annen måte mens du tar en majestetisk 360-graders audiovisuell reise. Utforsk ikoniske landskap og få kontakt med fascinerende dyr fra hele verden. Oppdag i komfort på The Daikin Centre, et spesialbygd, fullt tilgjengelig og klimatisert sted på Earl's Court.

London: Ekspresstogtransport til/fra Stansted lufthavn

10. London: Ekspresstogtransport til/fra Stansted lufthavn

Dra nytte av Stansted Express-forbindelsene mellom Stansted Airport Train Station og Londons Liverpool Street Train Station med en forhåndsbestilt transport. Reis ombord på et romslig tog under ankomst eller avreise fra byen. Hvis du til slutt skal tilbake til din opprinnelige destinasjon, kan du kjøpe en tur-retur-billett, og spare penger og tid. Unngå bryet med å navigere i det offentlige transportsystemet før eller etter en lang reise. Slapp av og nyt utsikten over London fra ditt komfortable sete. Dra nytte av sykkel- og rullestoltilgjengelige tog med god plass til bagasjen. Gå ombord på et moderne tog for å legge igjen bekymringene dine, og ankomme i tide til destinasjonen din på flyplassen eller i byen. Hold kontakten med vennene dine med gratis WiFi og strømforsyning i hvert sete. Nyt bekvemmeligheten av et toalett ombord.

347 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 22

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 2 820 vurderinger

Det var veldig godt organisert fra bestilling på forhånd til å bli utstyrt og klargjort for opplevelsen. Det startet og avsluttet i tide med god tid på toppen til å se seg rundt, ta bilder og nyte utsikten. Jeg følte meg helt trygg med alle sikkerhetsfunksjonene som video, tydelige instruksjoner og utstyr. Det blåste veldig, men dette var ikke noe problem.

Veldig praktisk og sparer penger og tid. Tilgangen til attraksjonene fungerte uten problemer og som annonsert uten kø. !!! Vær forsiktig med attraksjonene, noen er kun for voksne, f.eks minigolf ??? Angivelig fordi det tilbys alkohol. Vi syntes det var rart og fant dessverre ikke ut av det før vi sto foran inngangen. Ungene var skuffet.

Strålende en flott aktivitet å gjøre minst når utsikten over London er fantastisk, vi ankom en time for sent på grunn av streikene og vi kontaktet få guiden din via chatten som svarte oss direkte og tok oss opp i aktiviteten 10 minutter senere, veldig hyperreaktiv og veldig hyggelig anbefaler jeg

Veldig interessant tur. Visste veldig lite om Jack the ripper på forhånd. Men lærte veldig mye.

Kevin was an excellent guide with a lot of great things to tell us