Legg til datoer
London

Kultur og historie

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
256 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 256

Ofte stilte spørsmål om London Kultur og historie

Hva er andre ting å gjøre enn Kultur og historie som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Hvilken London Kultur og historie tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 15 225 vurderinger

Vi dro som en familie på 4 som inkluderte en 14 år gammel og 10 år gammel. Vi trodde alle dette var høydepunktet på turen. Vi hadde mye moro og mange jumpscares!!!...det var ganske interaktivt og informativt. Den eneste ulempen var at turene ikke fungerte, men vi fikk muligheten til å endre datoer, men vi bestemte oss for å gå videre og elsket det virkelig.. det var hyggelig på slutten å ende opp i baren for en drink og en juice..veldig anbefale.

Bussen var behagelig. Vi kom til stedet tidlig før publikum. Å se Stonehenge var alt jeg trodde det ville være... mystisk og fantastisk sted. Vakkert landskap. Ville ha foretrukket å kjøre selv, men ikke realistisk å leie en bil som turister som bor i London. Anbefales for alle som vil se dette området.

Effektiv organisering. Reservasjon for timer 10.00 viste seg å være et veldig godt valg, for på ettermiddagen var køen til Royal Jewelry-kolleksjonen for eksempel 3 ganger lengre (selv om det må innrømmes, det går veldig greit). Jeg anbefaler på det varmeste. Englands historie begynte her!

States-rommene er ubeskrivelig vakre. Historien, kunsten og den vakre innredningen kombinert med betydningen disse rommene har i vår historie og kultur er storslått. Det er den beste sightseeing-utflukten vi noen gang har gjort (og vi har gjort mange!) Dette er vel verdt besøket

Fin tur, mn aller best når det sol. Flinke folk på båten