London Kultur og historie
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Mest valuta for pengene
london gå i de blodige fotsporene til jack the ripper

London: Gå i de blodige fotsporene til Jack the Ripper

Varighet: 2 timer
42 vurderinger
GetYourGuide Original
42

Legg ut på en interaktiv Jack the Ripper-vandretur rundt det viktorianske London, med dine helt egne kort med mistenkte og Ripperolog-guide som leder…

Populære Kultur og historie i London

magiske london guidet harry pottertur til fots

Magiske London: Guidet Harry Potter-tur til fots

Varighet: 2,5 timer
7137 vurderinger
GetYourGuide Original
7137

Legg ut på en interaktiv Harry Potter-tur rundt sentrum av London med en ekspertguide. Velg enten å ta turen med båt eller undergrunnsbanen for…

Se alle Kultur og historie i London
Se alle 777 billetter og opplevelser

Hva folk sier om London

The London Eye var kjempe flott og en kul opplevelse. Vi hadde forhåndsbestilt billetter og kunne gå rett forbi den lange køen. Klokkeslett har egentlig ikke noe å si, vi kom 1 time senere enn planlagt. Turen opp og rundt gikk sakte og var behagelig. Vi tok masse bilder og det var fin utsikt over London. Etterpå ble vi tilbudt å kjøpe bilder av oss i The Eye, det gjorde vi og var veldig fornøyd. The Eye - et must i London.

The London Eye Vurdert av Kristina, 20.03.2020

Knirkefritt opplegg med henting på hotellet, og vi ble også kjørt til døra da vi skulle hjem igjen. Selve studiotouren var proppfull av alt en Harry Potterfan kan ønske seg, og man må faktisk holde litt tempo for å få med seg alt. Begynnelsen av turen ble litt stressende med mye folk, noe som roet seg etterhvert.

Veldig gøy!! Fantastiske voksfigurer men også opplevelsesrom hvor man glir rett inn i en spennende verden. Virkelig verdt turen og pengene. Anbefales alle, ikke bare barn.

London: Madame Tussauds Vurdert av Ole, 08.03.2020

A Great and a nice driver. We were on time and had 2 hours to experience Stonehenge. It was amazing! A lot of cold wind, but just wear a hat!

Fra London: Halvdagstur til Stonehenge Vurdert av Paola, 15.02.2020

Tower of London skuffer ikke, spesielt med kronjuvelene utstilt. Bare synd man ikke kan ta bilde av de. Anbefales på det sterkeste!