London Harry Potter-tur
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Mest valuta for pengene
magiske london guidet harry pottertur til fots

Magiske London: Guidet Harry Potter-tur til fots

Varighet: 2,5 timer
Liten gruppe
7101 vurderinger
GetYourGuide Original
7101

Legg ut på en interaktiv Harry Potter-tur rundt sentrum av London med en ekspertguide. Velg enten å ta turen med båt eller undergrunnsbanen for…

Populære Harry Potter-tur i London

Se alle Harry Potter-tur i London
Se alle 806 billetter og opplevelser

Hva folk sier om London

Morsom og interessant Harry Potter tur i London

En fin og morsom tur i London, på en annerledes måte. Guiden vår, Tom, var full av Harry Potter-kunnskap og veldig engasjert. Han hadde med seg nettbrett rundt, slik at han noen ganger kunne vise oss bilder fra filmene som var tatt akkurat det vi var. Det var morsomt å se likhetene og forskjellene. Turen kan anbefales til alle som liker Harry Potter og til alle som vil se London på en ny måte.

Magiske London: Guidet Harry Potter-tur til fots Vurdert av Anonym, 10/07/2018

Fin sightseeing med fokus på Harry Potter, men også med andre steder

Sightseeing med fokus på Harry Potter, som også tar med andre landemerker i og rundt City of London. Mange steder som inspirerte Rowling og filmskaperne, med fortellinger om det. Blant annet mye om plattform 9 3/4. Fin tur, inkluderer en t-bane tur som du må ha billett for og relativt mye gåing. Ta på gode sko.

For en gjeng! Johnny var supersøt og dyktig.

Hele deltakergjengen, fra hele kloden, ble bestevenner på gå minutter. En veldig positiv opplevelse. Og en fantastisk rundtur i London generelt. Mor, som ikke er helt potternerd, ble sjarmert i senk. Datter, som er supetnerd, kom hjem til sine- og elsket det! Tusen takk.

Forventningene var høye, men ble lave i forhold til hva vi opplevde.

Utrolig bra aktivitet om man har tilknytning til Harry Potter-filmene eller bøkene. Lærte masse nytt om hva som ble gjort under filmene for å få til det de hadde fått til. Mye folk, men opplevde aldri at vi sto lenge i kø. Flinke guider/ansatte.

Fantastisk opplevelse for en Harry Potter-fan

Bra opplegg med reise og guide. Alt ble godt forklart, og det var lett å følge både reiselederen og guiden. Vi fikk masse tid til å se inne etter omvisningen, og følte vi fikk maksimalt ut av dagen.