Legg til datoer

LondonGåturer

Våre mest anbefalte London Gåturer

London: Omvisning på Wembley stadion

1. London: Omvisning på Wembley stadion

Følg i forballlegendens fotspor. Omvisningen på Wembley stadion lar deg utforske bak kulissene til Storbritannias største sports- og musikkarena. Denne prisvinnende omvisningen tar deg med dypt inn i hjertet av stadion, og inkluderer omkledningsrommene, pressekonferanserommet, spillertunnelen, banen og den ikoniske kongelige losjen. Omvisningen gir deg sjansen til å gjenoppleve stadions største øyeblikk, fra Englands strålende verdenscupseier i 1966, UEFA Champions League-triumfer, den pågående tradisjonen med Emirates FA Cup-finale, utallige utsolgte konserter og mer. Crossbar-utstillingen og The Walk of Legends viser høydepunkter fra Wembley-arkivene. Du får vite om stadions opprinnelse, dets rike historie og arv, så langt tilbake som The British Empire Exhibition fra 1924. Du kan laste ned en guideapp ved ankomst til stadion. Ved hjelp av QR-koder får du tilgang til det digitale innholdet på telefonen din. Det er gratis WiFi-tilgang for de som ikke kan bruke mobildataene sine.

London: Chelsea Football Club Stadion og museum

2. London: Chelsea Football Club Stadion og museum

Om du er en fotballfan bør du ikke gå glipp av et besøk på Stamford Bridge, hjemmebanen til Chelsea Football Club. Denne morsomme og informative 1 time lange omvisningen inkluderer et besøk på stadion og i museet. Din kunnskapsrike guide tar deg med bak kulissene i en av de største fotballklubbene i verden, og gir deg tilgang til områder som normalt er reservert for spillere og funksjonærer. Tenk deg hvordan det ville vært å møte pressen mens du sitter bak skrivebordet i presserommet. Sug til deg atmosfæren i den spektakulære hjemme-garderoben, og se så for deg spenningen når du går gjennom tunnelen til banen, med jubelen fra publikum ringende i ørene dine. Stadionomvisninger og museumsåpningstider er avhengig av tilgjengelighet, kansellering og endringer på kort varsel på grunn av omstendigehetens art, og aktivitetsleverandøren beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre. 

London: Guidet tur av British Museum

3. London: Guidet tur av British Museum

Oppdag noen av høydepunktene i British Museum med en lisensiert guide, og få en smak av et av verdens eldste og flotteste museer. Fordi det er så mye å se, kan du tilbringe en uke på British Museum og fortsatt ikke oppdage alt. Opplev det beste av samlingene i British Museum, og start med en utsikt over det fantastiske taket. Beundre det spektakulære glasstaket i Great Court, som er et kunstverk i seg selv. Se deretter den verdensberømte "Rosettasteinen," nøkkelen til å tyde egyptiske hieroglyfer. Beundre de kontroversielle Parthenonskulpturene, tatt fra Parthenon i Athen av Lord Elgin, den tidligere britiske ambassadøren til Det osmanske riket. Gå til galleriene fra antikkens Egypt for å se den store samlingen av egyptiske mumier, og oppdag de angelsaksiske "Sutton Hoo" gravminnene, samt "Lamassu" fra Khorsabad.

London: Jack the Ripper-omvisning til fots

4. London: Jack the Ripper-omvisning til fots

Dra ut i gatene i Londons East End, på en Jack the Ripper-omvisning til fots. Dra tilbake til 1888 sammen med din ekspertguide, når du prøver å løse de fremdeles uløste drapene på denne altoppslukende opplevelsen. Vurder fotografiske bevis og hør sanne historier om etterforskningen for å avsløre de mistenkte. Etterforsk de påståtte gjerningsmennene og hør om teoriene om hvem som begikk noen av de mest sjokkerende forbrytelsene i Storbritannias historie. Lær mer om ofrene og hverdagen i Whitechapel, som var et fattig nabolag på den tiden. Guiden din deler noen perler om det viktorianske London, inkludert den kulturelle konteksten for karakterer som Sherlock Holmes.  Var Jack the Ripper noen gang i nærheten av å bli fanget? Hvorfor valgte han Whitechapel? Hvor ble det funnet noen bevis? Finn ut alt dette og mer med din Ripperolog-guide. Stoppene inkluderer:  • Brick Lane  • Christ Church  • Spitalfields Market • Mitre Square • Petticoat Lane • Ten Bells Pub

London: Tidlig adgang til Tower of London og omvisning med Beefeater

5. London: Tidlig adgang til Tower of London og omvisning med Beefeater

Utforsk et av de eldste severdighetene i London, på en tidlig morgenomvisning av Tower of London og se kronjuvelene før folkemengdene ankommer. Hopp over de lange køene til den legendariske borgen hvor 3 engelske dronninger ble henrettet. Dessuten får du en kort introduksjon til borgens opprinnelse, før du møter en av de tradisjonelle vokterne, mer kjent som «beefeaters». Lær om tradisjonene til disse elitegardistene, som historisk hadde ansvar for fangene på tårnet og for å passe på kronjuvelene. Reis gjennom århundrer av britisk historie og se hvor Guy Fawkes ble stilt for retten. Beundre fantastiske kuler, sverd, ringer, kroner og septere som brukes for kongelige seremonier og kroninger. Du kan bli igjen på Tower of London for å utforske videre i ditt eget tempo, når den offisielle omvisningen er over. Ved bestilling kan du velge å oppgradere opplevelsen din, og inkludere en billett til Buckingham Palace. Hvis du velger å oppgradere opplevelsen din eskortere guiden din deg inn i Buckingham Palace, som kun åpner dørene for besøkende to måneder hvert år. Dra nytte av en unik mulighet til å få et sjeldent glimt inn i den private boligen til den britiske kongefamilien. Tilgang er garantert og du slipper å stå i kø. Disse leilighetene kan skilte med overdådige glitrende rom, som huser noen av de største skattene i Royal Collection. Med den offisielle Buckingham Palace-lydguiden kan du lære om palassets historie og tradisjoner, mens du spaserer gjennom palasset og dets hager og nyter skjønnheten til denne pittoreske kongelige residensen.

London: 1-times omvisning i Royal Albert Hall

6. London: 1-times omvisning i Royal Albert Hall

Dra til Londons grønne nabolag Kensington, og gå inn i den vakre Royal Albert Hall for å bli med på en 1-times guidet omvisning gjennom stedets frodige historie og overdådige interiører. Start din omvisning ved dør 12, hvor du blir møtt av en av stedets kunnskapsrike og vennlige reiseguider. Følg med guiden på en magisk reise rundt den ikoniske bygningen, besøk forsiden av huset og Queen's Royal Box og private suiter, dekorert med veggtapet designet av William Morris. Opplev spenningen mens konserthallen forbereder seg til sin neste forestilling, og nyt opplevelsen av det fantastiske auditoriet, hvor mange av verdens stjerner har stått på scenen. Få fantastisk utsikt fra galleriet, og håp på å se en artist som øver seg til kveldsforestillingen (ikke garantert)! Gå tilbake til dør 12 og få muligheten til å avslutte omvisningen med lunsj eller ettermiddagste i Verdi Restaurant (ligger på Grand Tier) eller med en enkel kaffe og bakverk fra Cafe Bar. Dette er også der hvor gavebutikken ligger, dersom du ønsker å kjøpe med deg suvenirer. Vis billetten din for å få 10 % rabatt! 

London: Tower of London Beefeater Velkommen og kronjuveler

7. London: Tower of London Beefeater Velkommen og kronjuveler

Opplev kronjuvelene, de berømte ravnene og den utrolige kongelige historien på denne turen til tårnet ledet av en ekspert engelsktalende lokal guide. Slå folkemengdene med billetten din for tidlig tilgang, og vær vitne mens historien blir levende i Tower of London. Din guide for en del av turen vil være en Yeoman Warder, bedre kjent som en Beefeater. Forbered deg på å bli imponert når de deler historier om nettstedet. Still spørsmål, og ta en titt på hvordan en dag i livet til en Beefeater er. Føl spenningen ved å se de verdensberømte kronjuvelene, Ravens Den og White Tower. Lær om det beryktede Tower Executions-nettstedet, og ta en spasertur på de historiske slagmarkene. Utforsk andre attraksjoner i ro og mak etter turen, som Towers Mint, Bloody Tower og Medieval Palace.

London: Magisk Harry Potter-omvisning til fots

8. London: Magisk Harry Potter-omvisning til fots

Gå i fotsporene til dine favoritthekser og -trollmenn rundt i gompe-London. Guiden din er en ekte Harry Potter-entusiast, som morer deg med masse rare og spennende filmtrivia.  Etter å ha møtt guiden din, kan du starte eventyret ditt med å finne ut hvilket Galtvorthus du hører hjemme i. Konkurrer mot de andre husene med en interaktivt quiz, mens du ser stedene som inspirerte J.K. Rowling – fra Shakespeare's Globe til de smale London-smugene som inspirerte Spindelsmuget. Høydepunkter inkluderer å passere Den lekke heksekjel, det hemmelige trollmanns-/heksevertshuset. Utforsk den virkelige Diagonallmenningen, der Harry kjøper sin første tryllestav. I tillegg kan du se broen som ødelegges av dødseterne i «Harry Potter og halvblodsprinsen».  Som en del av omvisningen, kan du velge å ta t-banen eller en kort båttur på Themsen. Begge alternativene følger denne ruten:  1. Southwark Cathedral 2. Borough Market 3. The Golden Hinde 4. Winchester Palace 5. The Clink Prison Museum 6. Shakespeare's Globe 7. Millennium Bridge 8. Daniel Radcliffes skole 9. The London Eye 10. Themsen 11. Sherlock Holmes' pub 12. Great Scotland Yard 13. Gringotts Wizarding Bank (Trollmannsbanken) 14. The world's smallest police station (Verdens minste politistasjon) 15. Trafalgar Square 16. Knockturn Alley (Spindelsmuget) 17. Diagon Alley (Diagonallmenningen) 18. Palace Theatre

London: Shreks eventyromvisning med DreamWorks

9. London: Shreks eventyromvisning med DreamWorks

Vær stjernen i ditt eget morsomme, elleville eventyr i kongeriket Langt langt borte, i selskap med Shrek og hans populære Dreamworks-venner. Reisen begynner når du går om bord på DreamWorks Tours magiske, flygende 4D-buss til Langt langt borte-landet. Der besøker du Askepott i Shreks sump, støte på Katten med støvlene, redde Pinocchio fra torturhjulet og lage en magisk trylleformel med Muffinsmannen. Dette er et unikt eventyr, hvor du utforsker 12 hysterisk morsomme temaforestillinger. Opplev skuespillere, fengslende historiefortelling, spesialeffekter og ekstraordinær DreamWorks-animasjon som lar deg se, høre, ta på, lukte og føle eventyret, med en god dose av eselets frekkhet underveis. I løpet av eventyret ditt møter du mange karakterer (inkludert prinsesser og esler), men som i alle eventyr kan du også møte en heks eller to, som noen av det yngre publikumet kan synes er skummelt.

Buckingham Palace, London: Omvisning til fots

10. Buckingham Palace, London: Omvisning til fots

Bli med på en omvisning til fots av de kongelige severdighetene i London. Se toppseverdigheter som St. James's Palace, Clarence House og The Mall. Spar tid med forbi-køen-billetter til Buckingham Palace og se deg om i den kongelige residensen ved hjelp av den offisielle lydguiden til slottet. Møt guiden din i nærheten av Buckingham Palace og dra ut på en guidet spasertur i den mest kongelige delen av London. Hør fascinerende bakgrunnsinformasjon om slottet og kongefamilien, samt det praktfulle St. James's Palace, som ble bygget av Henrik VIII. Besøk den vakre St. James's Park og The Mall, som ble bygget for å ligne en «gigantisk rød løper» som leder opp til slottet. Gå forbi Clarence House som var hjemmet til prins Charles og hertuginnen av Cornwall. Gå inn i de store salene til Buckingham Palace, som er åpne for besøkende i en begrenset periode hvert år. Få billetter som gir deg garantert tilgang uten å kaste bort tid på å vente i kø. Beundre de overdådige rommene, glitrende lysekroner og flotte møbler. Se noen av de største skattene i den kongelige samlingen, som utsøkt Sèvres-porselen og noen av de fineste engelske og franske møblene i verden. Bruk den offisielle lydguiden til slottet, og lær om beboerne, historien og tradisjonene, samt hør historier om møbler og dekorasjoner. Mange av disse gjenstandene er gaver fra statsoverhoder fra hele verden, som de har gitt opp gjennom århundrene.

458 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 29

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 14 011 vurderinger

The guiding was excellent. The only thing I missed was that it was much about Daniel Craig, and not that much of Sean Connory- bur that is about my age.

The guide, Billie, was very passionat and had great knowlage. Loved that we also got a good history lesson. Would absolutely recomend this.

Very informativ guided experiance, learned alot of the victims. And visited allt of the finding spots

Veldig interessant tur. Visste veldig lite om Jack the ripper på forhånd. Men lærte veldig mye.

Kevin was an excellent guide with a lot of great things to tell us