Legg til datoer
London

Gastronomi og natteliv

Ofte stilte spørsmål om London Gastronomi og natteliv

Hva er andre ting å gjøre enn Gastronomi og natteliv som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Hvilken London Gastronomi og natteliv tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Utrolig fra start til slutt. Påminnelser og oppdateringer fra Get Your Guide var nyttige. Personalet ombord var oppmerksomme, høflige, vennlige og jobbet hardt (spesielt servitøren vår som ikke kunne gjøre nok for oss). Maten var velsmakende, stort utvalg av anstendig vin for alternativet "frittflytende" vi hadde bestilt, og liveunderholdningen var strålende. Anbefaler dette cruiset på det sterkeste, og vårt parti på fire likte det så mye at vi sannsynligvis vil bestille et nytt.

Fra start til slutt var denne turen strålende organisert og utført. Mye moro, full av veldig interessant informasjon, alt i alt en fornøyelig ettermiddag. Jeg anbefaler denne turen på det sterkeste. Jeg vil absolutt se etter å arrangere andre turer med dette selskapet når det er mulig. Guiden vår Dave var strålende, veldig kunnskapsrik og karismatisk og veldig glad for å svare på eventuelle tilleggsspørsmål som dukket opp underveis. Takk til Dave for å gjøre vår guidede tur så gøy.

Flott historisk tur til London-puber med venner. Jeg besøkte venner som nylig flyttet til London, og vi bestemte oss for at dette ville være den perfekte aktiviteten på søndag ettermiddag. Vi lærte litt historie, nøt noen halvlitere og sosialiserte oss med reiselederen og andre andre turister. Det var en herlig ettermiddag!

Our guide, Linden, was fabolous. The combination of histories, presentations of the local drinks (gin and beer) and atmosphere made this tour realy great. We recomnend this tour. You will visit five pubs and a lot of good stories.

Flott reiseleder da han var veldig kunnskapsrik og imøtekommende. Pubene var også flotte! Elsket munken Yoda!