Adgangsbillett

Fra London: Billett til Harry Potter Warner Brothers Studio inkl. skytteltransport

Fra London: Billett til Harry Potter Warner Brothers Studio inkl. skytteltransport

Fra NOK 983 per person

Gå bak kulissene i Harry Potter-filmsettene og gå i fotsporene til favorittfigurene dine på en magisk heldagstur til Warner Brothers Studio fra London sentrum.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Valg av varighet: 7 - 8 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Forbi billettkøen
Viktig informasjon

Ikke tillatt

 • Mat og drikke

Godt å vite

 • Starttiden på turen er det tidspunktet du blir hentet. Skytteltransporten til studioene tar 2 timer. Du vil da ha 4 timer i studioene før du får transport tilbake til sentrale London.
 • De ovenfornevnte tidene er omtrentlige og kan endres avhengig av trafikk.
 • Butterbeer™ (smørterøl) kan inneholde nøtter eller andre ingredienser som kan forårsake allergier. Den lokale partneren er ikke ansvarlig for uønskede bivirkninger.
 • En rekke spesialeffekter (inkludert plutselige høyeffekter og strobelys) kan bli brukt på visse områder.
Høydepunkter
 • Avdekk hemmelighetene bak de magiske scenene i Harry Potter-filmserien
 • Få en nærmere titt på settene, rekvisittene og kostymene på en studiotur
 • Utforsk trolldomsbanken til Gringotts og klatre ombord Galtvortekspressen
 • Gå i fotsporene til Harry Potter på de berømte brosteinene i Diagonallmenningen
 • Se Humlesnurrs kontor, Storsalen, Hagrids hytte, Nimbus 2000 og mer
Beskrivelse

Dykk inn i Harry Potters fantastiske trollmannsverden i Warner Brothers Studio med returtransport inkludert. Ta en titt bak kulissene på de mest suksessrike filmseriene noensinne.

Gå til plattform 9 ¾ og kjør Hogwarts Express. Gjenopplev magien fra Harry Potters turer til Galtvort og poser med en bagasjevogn rett før den forsvinner inn i veggen. Du kan også gå gjennom togvognene.

Gå på den berømte Diagonalallmenningen, og se butikkvinduene til Ollivanders tryllestavbutikk, Snirckel og Blæk og Weasleys' Wizard Wheezes.

Ta en tur bak kulissene for å oppdage fantastiske sett, kostymer og rekvisitter. Lær om noen godt beskyttede hemmeligheter, inkludert fakta om spesialeffekter og animatronics som gjorde disse Harry Potter filmene så uendelig populære over hele verden.

Se ikoniske rekvisitter som Harry's Nimbus 2000 og Hagrids motorsykkel. Gjenoppdag andre minneverdige scener fra filmrekken, inkludert fellesrommet i Gryffindor, guttenes sovesal, Hagrids hytte og rommet med trylledrikker.

Inkludert
 • Adgangsbillett til Warner Bros. Studio London
 • Transport fra møtestedet til aktiviteten: Buss
 • Returtransport: Buss
  Ikke egnet for
  • Rullestolsbrukere

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Busstopp 1, Bulleid Way, Victoria, London, SW1W 9SH. På møtesstedet finner du et skilt med «Golden Tours». Det ligger et billettkontor i nærheten for eventuelle generelle henvendelser (nærmeste stasjon - Victoria Station).

  Åpne i Google Maps ⟶
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,7 /5

  basert på 22025 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   4,2/5
  • Transport
   4,5/5
  • Verdi for pengene
   4,1/5
  • Service
   4,5/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  En veldig spennende og hyggelig dag for alle Harry Potter fantaster fungerte fint med bussen tur og retur, tok bare 1 time. Anbefaler ikke å bruke penger på audio med headset, da man nesten ikke hører hva de sier uansett pga alt lyd rundt en. Og litt uforståelig når man skal lytte til hva. Litt stress å lange køer i starten, men det blir bedre.

  Les mer

  9. april 2022

  Veldig bra opplevelse på selve settet! Skulle gjerne hatt litt mer info om ca bruk av tid i området og kart over site, da vi hadde kun 4 timer til rådighet og sultne etter lang tid for å komme ut hit... Buss turen var ikke noen skryte av, ingen info eller velkommen, dårlig ventilasjon på vei opp, og bilsyk datter etter mye ‘kjør-og-brems’ kjøring. Så også andre busser hvor de viste film av HP underveis, skulle gjerne hatt det....

  Les mer

  7. oktober 2019

  Strålende for barn og voksne fans!

  Vi koste oss gjennom hele besøket. Noen muntlige orienteringer i starten som 8-åringen syns det var litt dumt å ikke forstå, men det gikk fort over når vi kom inn i kjente effekter og settinger fra filmene. Valgte den tidlige turen, og det betalte seg med korte køer og god mulighet til å prøve ut «alt» uten venting.

  2. desember 2017

  Produkt-ID: 390489

  VA ID: 390489