Legg til datoer

LondonFørstegangsbesøkende

Våre mest anbefalte London Førstegangsbesøkende

London: Adgangsbillett til London Eye

1. London: Adgangsbillett til London Eye

Gå inn i kapselen og opplev spenningen idet du stiger opp over elven, og kommer på høyde med Houses of Parliament og Big Ben. Svev over London i en høyde på opp til 135 meter over bakken, om bord i Europas største pariserhjul.  Du får en fantastisk 360-graders utsikt over byen, som brer seg ut under deg. Se de mest berømte landemerkene som Buckingham Palace, St. Pauls katedral og Tower of London. På en klar dag kan du se Windsor Castle og opptil 40 km rundt deg. Nyt den gradvise rotasjonen og se utover hektiske London under deg, den vakre solnedgangen, eller byens tusenvis av glitrende lys etter at mørket har falt på. 

London: Inngangsbillett til Madame Tussauds

2. London: Inngangsbillett til Madame Tussauds

Millioner av mennesker har strømmet inn gjennom dørene til Madame Tussauds i London siden attraksjonen åpnet for mer enn 200 år siden. Sett navnet ditt på listen og spaser opp den røde løperen, for å se alle favorittstjernene dine. Taubarrierene du ofte finner på museer er borte, slik at du kan komme helt innpå superkjendiser, sportslegender, politiske tungvektere og historiske ikoner. Gjenopplev øyeblikkene og begivenhetene som vakte oppsikt verden rundt. Bli med favorittkjendisene dine på den ultimate festen, som inkluderer Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Bli med kongefamilien på den ikoniske balkongen på Buckingham Palace, og ta en selfie med Harry og Meghan, og møt Harry Stiles. Utforsk jungelen i filmen «Kong: Skull Island» sammen med Tom Hiddleston som kaptein James Conrad, eller ta en drosje for en reise gjennom 400 år av Londons historie. Deretter kan du bruke «kraften» for å bli transportert til en galakse langt, langt borte og spille sammen med de store stjernene i Star Wars-universet.

Emirates Stadium, London: Inngangsbillett og lydguide

3. Emirates Stadium, London: Inngangsbillett og lydguide

Utforsk bak kulissene på Arsenal Football Club og la en rekke Arsenal-stjerner dele sine kampdagsopplevelser med deg, via en lydguide for Emirates Stadium. Gjør deg klar til å ta plass i garderoben, gå gjennom spillertunnelen og forestill deg brølet fra 60.000 fans. Benytt deg av Arsenal-merkede hodetelefoner for å lytte til lydguiden som følger med. Se spillerstatistikker og høydepunkter over de beste øyeblikkene deres gjennom trøyekameraet, mens omvisningskameraet liver opp opplevelsen din med interaktiv tilgang til bilder som aldri før er vist. Besøk Arsenal Museum som ble grunnlagt i 1886. Arsenal har en fantastisk historie fra tiden på Woolwich, Highbury og Emirates Stadium. Det nyoppussede museet gir besøkende muligheten til å se en rekke spennende utstillinger. Mange av gjenstandene som vises er donert av tidligere spillere. Høydepunkter inkluderer Jens Lehmanns keeperhansker som han brukte for hver ligakamp i den ubeseirede 'Invincibles'-sesongen i 2003/04, Michael Thomas' støvler fra Anfield '89 og Charlie Georges FA-cupfinaleskjorte fra 1971. Museet har også 2 imponerende kinoer og 20 store utstillinger som viser Arsenals stolte historie. Du mottar et sertifikat ved fullført besøk. På utkikk etter et sted å spise etter omvisningen? Hvorfor ikke besøke Chapman's (ligger utenfor Armoury Store). De serverer et bredt utvalg av mat og drikke, inkludert te og kaffe, sandwich, panini, wraps og mer.

London: Cruise på Themsen fra Westminster til Greenwich

4. London: Cruise på Themsen fra Westminster til Greenwich

Beundre utsikten til Londons mest ikoniske severdigheter under et cruise på Themsen. Cruise til Greenwich for å se Londons historiske severdigheter fra Themsen. Reis forbi ikoniske severdigheter som Houses of Parliament, Tower Bridge og Tate Modern. Velg mellom enten enveis- eller tur-retur-cruise, med forbi-køen-adgang slik at du kan gå rett på båten og unngå køene ved billettkontoret. Lytt til den nedlastbare lydkommentaren på smarttelefonen din mens du nyter komforten til et moderne, men tradisjonelt fartøy. Beundre pyramidestrukturen The Shard, og se andre severdigheter fra Londons historiske vannvei. Gå opp på det åpne dekket for en panoramautsikt over Londons landemerker. Stopp ved Embankment Pier, Festival Pier og Tower Bridge Quay før du ankommer Greenwich Pier. Utforsk den sjarmerende Greenwich på dine egne premisser, og se severdigheter som Greenwich Market, Cutty Sark, National Maritime Museum, Greenwich Park og Royal Observatory, alt i gangavstand fra kaien.

Adgangsbillett til Westminster Abbey i London

5. Adgangsbillett til Westminster Abbey i London

Oppdag historiske Westminster Abbey i ditt eget tempo. Fordyp deg på dette stedet for tilbedelse, feiring og seremoni, hvor mange av Storbritannias mest betydningsfulle øyeblikk i historien har skjedd. Se Coronation Chair, det eldste møbelet i landet som fortsatt brukes til sitt opprinnelige formål. Siden 1066 har klosteret vært vertskap for kroningen av enhver britisk monark inkludert dronning Victoria og Elizabeth II. Lær hvordan klosteret er hvilestedet for mange store monarker, poeter, musikere, vitenskapsmenn og politikere. Utforsk Poets' Corner, som fikk navnet på grunn av de mange poetene og forfatterne som er gravlagt her.

St. Pauls katedral, London: Adgangsbillett

6. St. Pauls katedral, London: Adgangsbillett

Utforsk St. Paul's Cathedral, et arkitektonisk mesterverk og Englands sted for nasjonal feiring. I dag er St. Pauls katedralen både en travel fungerende katedral og samtidig en av Londons ledende turistattraksjoner. Multimediaguide med berøringsskjerm er nå inkludert for turister, lytt og se mens guiden viser deg film, foto, og gir deg detaljerte kommentarer for å gi en rik opplevelse av dette unike landemerket. Velg en mer personlig tilnærming med omvisninger i katedralen og krypten ledet av katedralens guider 4 ganger daglig. Vær med på en gratis 60-minutters spasertur gjennom katedralen og lær om dens kunst, historie og religiøse betydning. Alternativt kan du bli med på en av de mange korte introduksjonene som tilbys hele dagen, for ekstra innsikt. Disse omvisningene og foredragene er tilgjengelig etter førstemann til mølla-prinsippet. Vennligst sjekk tilgjengeligheten på stedet.  Når du går gjennom katedralen vil du legge merke til at den er fylt med naturlig lys, glitrende mosaikk og malerier som pryder kuppelen. Se kapellene i nederste etasje, deretter kan de som er i stand til det, gå de 257 trappetrinnene opp til Whispering Gallery for å teste den unike akustikken. Gå opp de 119 ytterligere trappetrinnene til Stone Gallery og deretter de 152 siste trinnene til Golden Gallery, som begge tilbyr en spektakulær panoramautsikt over byen. Ta deg tid til å besøke krypten for å se de mange gravene og minnesmerkene til verdensberømte briter, inkludert Lord Admiral Nelson og hertugen av Wellington. Merk at Whispering Gallery forblir stengt for publikum inntil videre. Adgang til Golden Gallery er avhengig av tilgjengelighet på grunn av kapasitetskontroller i drift, og det kan være tidsbegrensninger.

London: Dagstur til Windsor, Stonehenge, Bath og romerbadene

7. London: Dagstur til Windsor, Stonehenge, Bath og romerbadene

Utforsk flere av de beste høydepunktene rundt London på denne dagsturen med buss fra London. Opplev elegansen til Windsor Castle, lås opp mysteriene til Stonehenge, og beundre den georgiske arkitekturen i byen Bath. Besøk et godt bevart romersk badehus. Windsor Castle Windsor Castle står stolt på en frodig skogkledd ås med utsikt over Themsen. Slottet dateres tilbake til normanniske tider, med vidstrakte hageanlegg og det runde tårnet, så det er lett å se hvorfor det er kongens favoritt helgebolig i Royal Windsor. Nyt en fascinerende titt gjennom nøkkelhullet på de overdådige statsleilighetene, som er hjem til uvurderlige kunstverk av Rembrandt og Leonardo da Vinci. Besøk også St. Georges kapell, det atmosfæriske siste hvilestedet for tidligere monarker, inkludert Henry VIII. Videre får du også se dronning Marys dukkehus, en utrolig konstruksjon komplett med fungerende heiser, innlagt vann, strøm og ekte vinflasker, alt i miniatyr. Mystiske Stonehenge Vandre rundt stedet som er på UNESCOs verdensarvliste og bli betatt av den unike stenformasjonen. Stedet befinner seg på Salisbury Plain, med 40 tonns steiner som har stått siden deres ankomst for 5000 år siden. En overflod av teorier omgir Stonehenge. Alt fra et religiøst tempel til en astronomisk klokke, og selv et gravfelt fra bronsealderen. Bestem deg for hva du selv skal mene, idet du oppdager historien til dette mystiske monumentet. Bath Bath ligger vakkert til ved bredden av elven Avon og var den første byen i England som kom på UNESCOs verdensarvliste. Beundre det nydelige Bath Abbey fra 1400-tallet, den fantastiske georgianske arkitekturen og den romantiske Pulteney Bridge. Romerske bad Bath er kjent for sine romerske bad og her finner vi de best bevarte romerske spaene fra antikken. Dykk ned i dybden av historien til dette magiske monumentet, som var mirakuløst skjult helt frem til 1870-tallet, og beundre dens arkitektoniske prakt.  Ankomst tilbake i London rundt kl. 20:00.

London: Adgangsbillett til Kew Gardens

8. London: Adgangsbillett til Kew Gardens

Nyt en hel dag i Kew Gardens, Londons største UNESCOs verdensarvsted, som kun ligger 30 minutter fra sentrum med t-bane eller tog. Din billett inkluderer adgang til hager på over 53 hektar, 3 kunstgallerier, en høy gangbro over skogen og Kew Palace.  Gå inn i Kew Palace og utforsk det vakre, kongelige tilfluktsstedet, med prinsessenes soverom, en intim spisestue, og det nylige restaurerte, georgianske, kongelige kjøkkenet. Området omfatter store vinterhager som bidrar til et rikt planteliv året rundt. Se de gigantiske liljene i Waterlily House, og opplev deretter en eksotisk regnskog i Palm House. Reis gjennom 10 klimasoner i Princess of Wales Conservatory.  Andre høydepunkter inkluderer Arboretet. Med en høyde på 17 meter og konstruert av 170 000 aluminiumsdeler og 1000 LED-lys, etterligner kubestrukturen både de visuelle og lydeffektene av en faktisk bikube i Kew Gardens. Lær alt om bienes ekstraordinære liv, og den viktige rollen de spiller for planetens helse. Avslutt besøket på en av stedets kafeer og restauranter som serverer varme måltider og klassisk ettermiddagste (ikke inkludert). 

London: Inngangsbillett til SEA LIFE

9. London: Inngangsbillett til SEA LIFE

Dette stedet huser en av Europas største samlinger av verdens havliv. Utforsk en fascinerende undervannsverden midt i hjertet av London. Reis gjennom 14 temasoner lagt ut over tre etasjer, kom ansikt til ansikt med tusenvis av skapninger i spennende omgivelser mens du utforsker hvor vakkert og skjørt havets økosystemer er. Mer enn 500 forskjellige arter lever i 65 akvarier med fantastiske funksjoner og mange spennende bevegelser underveis. Vær vågal og gå langs en glassplattform mens 10 haiarter svømmer under føttene dine. Fortsett til den nye Ice Adventure-attraksjonen og se et glitrende land av frost og snø, der kongedømmet til bøylepingvinene ligger. Bli med på et isete eventyr i deres arktiske verden der de plasker og dykker ved den snøhvite isen. Føler du deg modig nok til å gå gjennom Amazonas? Parkvokteren Andy inviterer deg til å bli med på et helt nytt eventyr i regnskogen! Amazonas er truffet av en storm og parkvokteren Andy trenger din hjelp til å finne ut hva som ligger under overflaten. Fordyp deg i en verden med småkryp, sjarmerende innsekter og interessante skapninger. Kom tett på den største fugleedderkoppen og konkurrer med en koloni med bladskjærermaur med å finne dronningen før du ser et vannvidd når Storbritannias største samling pirajaer blir matet!

London: Magisk Harry Potter-omvisning til fots

10. London: Magisk Harry Potter-omvisning til fots

Gå i fotsporene til dine favoritthekser og -trollmenn rundt i gompe-London. Guiden din er en ekte Harry Potter-entusiast, som morer deg med masse rare og spennende filmtrivia.  Etter å ha møtt guiden din, kan du starte eventyret ditt med å finne ut hvilket Galtvorthus du hører hjemme i. Konkurrer mot de andre husene med en interaktivt quiz, mens du ser stedene som inspirerte J.K. Rowling – fra Shakespeare's Globe til de smale London-smugene som inspirerte Spindelsmuget. Høydepunkter inkluderer å passere Den lekke heksekjel, det hemmelige trollmanns-/heksevertshuset. Utforsk den virkelige Diagonallmenningen, der Harry kjøper sin første tryllestav. I tillegg kan du se broen som ødelegges av dødseterne i «Harry Potter og halvblodsprinsen».  Som en del av omvisningen, kan du velge å ta t-banen eller en kort båttur på Themsen. Begge alternativene følger denne ruten:  1. Southwark Cathedral 2. Borough Market 3. The Golden Hinde 4. Winchester Palace 5. The Clink Prison Museum 6. Shakespeare's Globe 7. Millennium Bridge 8. Daniel Radcliffes skole 9. The London Eye 10. Themsen 11. Sherlock Holmes' pub 12. Great Scotland Yard 13. Gringotts Wizarding Bank (Trollmannsbanken) 14. The world's smallest police station (Verdens minste politistasjon) 15. Trafalgar Square 16. Knockturn Alley (Spindelsmuget) 17. Diagon Alley (Diagonallmenningen) 18. Palace Theatre

15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om London Førstegangsbesøkende

Hva er andre ting å gjøre enn Førstegangsbesøkende som er verdt å besøke i London?

Hvilken London Førstegangsbesøkende tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Utrolig! Det var helt verdt det, en veldig god og ganske imponerende opplevelse. Cruisepersonalet var ganske vennlig og de gir deg en guidet tur. Det var godt å vite fra tidligere anmeldelser at cruiset bare dekker ett etappe, så vi tok cruiset til London Eye og ventet på reservasjonstiden vår der. Når London Eye-sløyfen var over (utrolig btw) satte vi oss på bussen rundt 15.00 og brukte bussen til 17.00 da rutene gikk tom, og stod fortsatt opp tidlig og fortsatte å bruke bussen neste dag. (Bussen varer i 24 timer, så vi besøkte flere steder med tiden vi hadde igjen.) Jeg anbefaler på det sterkeste å laste ned Big bus-appen for å kunne se rutene og bussene i sanntid. Utrolig opplevelse, vi var 4 personer

Det var veldig godt organisert fra bestilling på forhånd til å bli utstyrt og klargjort for opplevelsen. Det startet og avsluttet i tide med god tid på toppen til å se seg rundt, ta bilder og nyte utsikten. Jeg følte meg helt trygg med alle sikkerhetsfunksjonene som video, tydelige instruksjoner og utstyr. Det blåste veldig, men dette var ikke noe problem.

Strålende en flott aktivitet å gjøre minst når utsikten over London er fantastisk, vi ankom en time for sent på grunn av streikene og vi kontaktet få guiden din via chatten som svarte oss direkte og tok oss opp i aktiviteten 10 minutter senere, veldig hyperreaktiv og veldig hyggelig anbefaler jeg

Flott. var der tidlig. kom kjapt inn. bygger seg fort kø. kom greit inn på kronjuvelene, men absolutt der der var lengst kø. behjelpelig ansatte. Flott ivaretatt historisk sted

Vi hadde turguide Perla hun gjorde en god jobb det er definitivt verdt å gjøre denne vandreturen!