Legg til datoer
London

Førstegangsbesøkende

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
  • Dagsturer
17 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 17

Ofte stilte spørsmål om London For førstegangsbesøkende

Hva er andre ting å gjøre enn For førstegangsbesøkende som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Hvilken London For førstegangsbesøkende tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Veldig informativ cruise nedover Themsen. Guiden var både kunnskapsrik og morsom. Likte det grundig og ville ikke nøle med å bestille det igjen. Cruiset gikk fra Westminster brygge kl. 13.00 og tok 2 passasjersamlinger på ruten ned til Greenwich. Vi ankom Greenwich ca kl. 14:05 og bestemte oss for å bli ombord for returen tilbake til Westminster Pier, som gikk kl. 14:10. Vi bestemte oss for å hoppe av ved St Katherine's Dock, ved siden av Tower Bridge for å se på yachter og ta en drink på Dickens Inn. Jeg vil anbefale på det sterkeste! Et nydelig lite avslappende sted. Ingen hodetelefoner var nødvendig på cruiset, til tross for hva bestillingen sier. Ankom 20-30 minutter før avgang hvis du vil garantere en plass på det åpne toppdekket.

Effektiv organisering. Reservasjon for timer 10.00 viste seg å være et veldig godt valg, for på ettermiddagen var køen til Royal Jewelry-kolleksjonen for eksempel 3 ganger lengre (selv om det må innrømmes, det går veldig greit). Jeg anbefaler på det varmeste. Englands historie begynte her!

Vi likte dette cruiset. Mannskapet var veldig enkelt å jobbe med - uformell, avslappet og morsom. Og nyttig: vi fikk noen råd om å reise til vår neste destinasjon som var veldig hjelpsomme. London fra elven var en annerledes måte å se byen på, og verdt det.

Fin tur, mn aller best når det sol. Flinke folk på båten

A fantastic wiew. If you need assistance you get it.