Legg til datoer

LondonFlyplasstransport

Våre mest anbefalte London Flyplasstransport

London: Busstransport fra Stansted lufthavn til sentrum

1. London: Busstransport fra Stansted lufthavn til sentrum

Start eller avslutt ferien din på den enkle måten med transport mellom Stansted lufthavn (STN) og London sentrum. Denne hyppige forbindelsen fra Stansted tar deg hele veien til hovedstaden og stopper på sentrale destinasjoner i London underveis, inkludert Golders Green, Baker Street, Liverpool Street, Stratford og Marble Arch. Ved ankomst på flyplassen kan du bytte inn din GetYourGuide-kupong på et av de mange utsalgsstedene. Du får en billett til neste ledige transport. Bussene kjører døgnet rundt og har avganger hvert 15 minutt, slik at du kommer deg raskt til sentrum. Luksusbussene tar deg direkte fra flyplassen til det sentrale London. Len deg tilbake og slapp av i busser med skinnseter med nakkestøtter, bord, god benplass, toaletter,  klimaanlegg og stikkontakter; utvalgte busser har også WiFi om bord.

London: Buss fra Luton flyplass (LTN) til sentrale London

2. London: Buss fra Luton flyplass (LTN) til sentrale London

Begynn eller avslutt ferien på enkelt vis, med gunstig busstransport mellom Luton flyplass (LTN) og sentrum av London. Denne hyppige bussen fra Luton flyplass (LTN) tar deg hele veien til sentrale deler av London og stopper ved viktige og sentrale destinasjoner i London sentrum, inkludert Golders Green, Baker Street og Marble Arch. Ved ankomst på flyplassen kan du løse inn GetYourGuide-kupongen din på et av de mange utsalgsstedene. Få plass bestilt på neste tilgjengelige transporttjeneste, og med busser som kjører 24 timer i døgnet med avgang omtrent hvert 20. minutt, og du er fremme i hovedstaden i løpet av kort tid. Luksusbussene tar deg direkte fra flyplassen til det sentrale London. Len deg tilbake og slapp av i busser med skinnseter med nakkestøtter, bord, god benplass, toaletter,  klimaanlegg og stikkontakter; utvalgte busser har også WiFi om bord.

London: Ekspresstogtransport til/fra Heathrow flyplass

3. London: Ekspresstogtransport til/fra Heathrow flyplass

Slipp stresset med å komme deg mellom London sentrum og Heathrow flyplass med en transport på Heathrow Express. Si farvel til å bli sittende fast i trafikken i en taxi eller tilbringe evigheter på London Underground med det raskeste alternativet for å komme deg til London etter flyturen eller omvendt. Hvis du til slutt skal tilbake til opprinnelig destinasjon kan du kjøpe en tur-retur-billett, sparer penger og tid. Hvis du ankommer Heathrow Terminal 2 eller 3, går du bare ombord på Heathrow Express på Heathrow Central. Hvis du ankommer Terminal 5, vil Heathrow Express-toget ditt gå fra Terminal 5 stasjon, mens passasjerer ved Terminal 4 må ta en rask skyttelbuss fra terminalen til Heathrow Central. På Paddington eller Heathrow Central kan du ganske enkelt skanne QR-koden på kupongen din ved portene for å gå ombord på det elektriske toget. Nyt gratis Wi-Fi, Hex TV, strøm ved setet og dedikert bagasjeplass. Med tjenester hvert 15. minutt og en 15-minutters reisetid, er du på et blunk på reisemålet ditt.

Transport fra Southampton Cruise Terminal til hotell/flyplass

4. Transport fra Southampton Cruise Terminal til hotell/flyplass

Denne overføringen fra hvilken som helst terminal fra Southampton cruiseterminal til London Hotel eller London flyplasser gjør reisen enkel og lett for deg. Disse overføringene opererer 24 timer, 7 dager i uken. Denne delte overføringen tar deg fra ankomsthallen til cruiseterminalen til ønsket reisemål i London. Sjåføren din venter på deg og holder et skilt med navnet ditt på. De vil hjelpe deg med bagasjen og kjøre deg til destinasjonen mens du slapper av komfortabelt i kjøretøyet.

London: Ekspresstogtransport til/fra Stansted lufthavn

5. London: Ekspresstogtransport til/fra Stansted lufthavn

Dra nytte av Stansted Express-forbindelsene mellom Stansted Airport Train Station og Londons Liverpool Street Train Station med en forhåndsbestilt transport. Reis ombord på et romslig tog under ankomst eller avreise fra byen. Hvis du til slutt skal tilbake til din opprinnelige destinasjon, kan du kjøpe en tur-retur-billett, og spare penger og tid. Unngå bryet med å navigere i det offentlige transportsystemet før eller etter en lang reise. Slapp av og nyt utsikten over London fra ditt komfortable sete. Dra nytte av sykkel- og rullestoltilgjengelige tog med god plass til bagasjen. Gå ombord på et moderne tog for å legge igjen bekymringene dine, og ankomme i tide til destinasjonen din på flyplassen eller i byen. Hold kontakten med vennene dine med gratis WiFi og strømforsyning i hvert sete. Nyt bekvemmeligheten av et toalett ombord.

London: Heathrow flyplass til Southampton enveis busstransport

6. London: Heathrow flyplass til Southampton enveis busstransport

Slapp av på vei til ferien med en rimelig busstransport fra Heathrow flyplass og Southampton sentrum. Med regelmessige avganger hele dagen kan du lene deg tilbake og nyte den praktiske og rimelige reisen. Høyspesifiserte busser tar deg direkte fra flyplassdøren til sentrale Southampton. Slapp av i skinnseter med nakkestøtter, ryggbord, god benplass, toaletter, klimaanlegg, Wi-Fi og stikkontakter. Ved å bruke GetYourGuide-kupongen din vil du kunne gå ombord på din spesifikke tjeneste uten å måtte bekymre deg. Pålitelige, moderne og komfortable kjøretøy tar deg til og fra Southampton uten problemer.

Transport fra London til Sør-England cruiseterminaler

7. Transport fra London til Sør-England cruiseterminaler

Din sjåfør eller assistent vil møte deg på overnattingsstedet ditt, med et skilt med hovedreisendes navn på. Sjåføren vil da hjelpe deg med bagasjen og laste den inn i kjøretøyet. Kjøretøyet som brukes er ikke mer enn 3 år gammelt. Tilstrekkelig tid vil bli tillatt for eventuelle trafikkforsinkelser, for å sikre at du kommer i tide. Nyt det engelske landskapet mens du reiser til cruisehavnen. Sjåføren vil nok en gang hjelpe deg med bagasjen og si farvel når du går ombord på cruiseskipet.

Heathrow flyplass til Central London Private Transfer

8. Heathrow flyplass til Central London Private Transfer

Bli møtt av sjåføren din ved ankomsthallen i riktig terminal, der de vil vente på deg med et skilt med navnet ditt på. Flyene overvåkes og sjåførens detaljer vil bli gitt på forhånd. Reis komfortabelt og bekvemt fra Heathrow flyplass til sentrum av London, med avreise på ditt foretrukne reisemål. Unngå bryet med å navigere i offentlig transport, og kom raskt og problemfritt til destinasjonen.

Southampton cruise-terminal til London - direktetransport

9. Southampton cruise-terminal til London - direktetransport

Slapp av på slutten av cruiset med en direkte transport fra Southamptons cruiseskipterminal til Heathrow flyplass, utvalgte togstasjoner eller hoteller i sentrum av London. Spar penger på en delt tjeneste, planlagt for å passe rutene til skip operert av Celebrity Cruise Lines, Royal Caribbean, Oceania, Norwegian Cruise Lines og Princess. Hvis ditt skip tilhører et annet cruise-selskap kan du fortsatt benytte deg av tilbudet ved å finne nærmeste skip på hentelisten. Slapp av i et executive-kjøretøy mens vi tar deg til det valgte stoppestedet.

London: Privat transport til/fra Heathrow lufthavn (LHR)

10. London: Privat transport til/fra Heathrow lufthavn (LHR)

Hopp over stresset med det offentlige transportsystemet med tung bagasje, og unngå behovet for å bestille en taxi i siste øyeblikk med en forhåndsbestilt ankomst- eller avgangstransport mellom Heathrow lufthavn og overnattingssteder i London sentrum. Dra nytte av tjenestene til en profesjonell sjåfør og reis i komforten av et luftkondisjonert kjøretøy med sjenerøs plass til bagasje. For ankomsttransport, vil du møte og hilse på sjåføren i ankomsthallen og dra nytte av sjenerøs ventetid i tilfelle forsinkelser inne i terminalen. Flyet ditt blir sporet og hentetiden din justert i tilfelle forsinkelser eller tidlig landing. Få hjelp med bagasjen mens sjåføren din eskorterer deg til den ventende bilen. Ved avreisetransport vil sjåføren møte deg i resepsjonen på hotellet ditt. Tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken for å passe alle flyturer som ankommer og har avreise.

Tilgjengelige aktiviteter

96 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 6 278 vurderinger

Vi (3 voksne, 2 tenåringer) bestilte National Express som flyplasstransport, da Stansted Express var i streik dagen vi ankom (august). Transaksjonen gikk greit og relativt raskt til tross for det store antallet turister. Det var National Express-ansatte på stedet som instruerte oss. Selve bussen var veldig komfortabel, godt luftkondisjonert og vi var på Victoria Station på i underkant av 1,5 time. På grunn av trafikkaos hadde vi en forsinkelse på rundt en halvtime på returoverføringen, som var enda større fordi det også var stor trafikk på motorveien. Til tross for de hektiske henvendelsene, beholdt bussjåføren seg rolig og høflig og fikk oss til Stansted flyplass i tide. Når du booket billetten, rådet National Express-agenten oss forsiktig til å være på flyplassen 3 timer før avgang. Så vi hadde ikke noe stress til tross for trafikkaoset. Når som helst!

Ekstremt lett å komme seg fra flyplassen til London sentrum. Vi løste inn kupongene våre ved skranken på flyplassen og gikk ombord på en buss 15 minutter senere. De hadde også gitt oss returbillettene samtidig, så vi var sikret plass på bussen. Det eneste vi hadde problemer med var å finne bussholdeplassen vår for retur til flyplassen. Vi brukte ganske mye tid på det.

Så optimalt! Følger du skiltene på flyplassen er det utrolig enkelt å finne oppsamlingsstedet. Da vi skulle hjem brukte vi litt tid på å finne riktig hentested, men da det gikk opp for oss at det var Victoria busstasjon og ikke bare sentralstasjonen, var det greit. Skikkelig lett, fin buss og hyggelig kjøretur.

To ting hadde vært nyttig å vite på forhånd; 1) du kjøper en kupong og må bytte den til en billett ved den nasjonale ekspressskranken utenfor Stansted (nær bussene) og 2) du må også angi fra hvilket stoppested du ønsker å returnere.

Alt fungerte veldig bra. Du måtte få overført QR-kupongen til en billett i National Express billettsenter på stasjonen og gikk derfor glipp av en buss, men siden det kom en ny hvert 15.-30. minutt var det ikke så ille.