Legg til datoer
London

Familievennlige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Kombinasjonspakker
75 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 75

Ofte stilte spørsmål om London Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Hvilken London Familievennlige aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Vi dro som en familie på 4 som inkluderte en 14 år gammel og 10 år gammel. Vi trodde alle dette var høydepunktet på turen. Vi hadde mye moro og mange jumpscares!!!...det var ganske interaktivt og informativt. Den eneste ulempen var at turene ikke fungerte, men vi fikk muligheten til å endre datoer, men vi bestemte oss for å gå videre og elsket det virkelig.. det var hyggelig på slutten å ende opp i baren for en drink og en juice..veldig anbefale.

Effektiv organisering. Reservasjon for timer 10.00 viste seg å være et veldig godt valg, for på ettermiddagen var køen til Royal Jewelry-kolleksjonen for eksempel 3 ganger lengre (selv om det må innrømmes, det går veldig greit). Jeg anbefaler på det varmeste. Englands historie begynte her!

Dette er vårt fjerde besøk på 10 år, hver gang med 2 forskjellige små barn. Ankommer tidlig (rundt 10.00), ingen problemer med for lange køer. Den kulturelle og historiske opplevelsen er alltid perfekt. 10-åringene er også fornøyde med de få spillene i hovedtårnet...

Det er ikke et must vil jeg si, men det var mitt tredje besøk i LONDON, og så jeg nøt utsikten fra det høye. Vil definitivt anbefale aktiviteten, hvis du ikke allerede har vært på The Shard (gjorde det forrige gang) eller Sky Garden (fortsatt på listen min).

alltid en spennende opplevelse du ikke bør gå glipp av på en tur til London. Vi ble begeistret for å se karakterer vi ser på TV eller i filmer i full størrelse