London
Afternoon Tea

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om London Ettermiddagste

Hva er andre ting å gjøre enn Ettermiddagste som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 846 vurderinger

God mat og fin utsikt. Alt gikk på skinner.

Maten og kakene var gode. Det så imidlertid ut som om det var et standard fat med sandwicher og kaker man fikk, uansett hvor mange personer man var. Vi var to personer og fikk akkurat det samme som et bord med fire personer. Det var heller ikke to av hver, sånn at vi måtte sitte og dele opp kakene selv for å få smakt på alle. Kakene var også små, så det ble en munnfull av hver. Ble uansett mette. Deilig å sitte på en båt og få sett masse mens vi spiste. Personalet hadde tydeligvis vært igjennom dette mange ganger før, og alt fra ombordstigning til servering gikk knirkefritt. De hadde imidlertid ikke mye tid til overs til en prat e.l.

Bare å lene seg tilbake å nyte

Deilig avslappende tur på Themsen. Følte meg badet i luksus og fikk mye mer enn det vi forventet. Guide over høytaleren, så mye kaffe og te du ville ha og et treetasjes brett med masse godsaker. Rett og slett verdt alle pengene.

Det fungerte bra. Var veldig hyggelig fra starten av. Hyggelig personale, super velsmakende snacks, atmosfære og musikk flott - mitt absolutte høydepunkt av en allerede perfekt helg i London. Du MÅ ha gjennomført denne turen!

Deilig øyeblikk

Stedet er vakkert og te tid veldig rik ... vi er ikke ferdig med alt!

Fantastisk opplevelse

En flott måte å kombinere sightseeing med afternoon tea