London Afternoon Tea

Ofte stilte spørsmål om London

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve London?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra London?

De beste dagsturene og utfluktene fra London er:

Stonehenge

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 846 vurderinger

God mat og fin utsikt. Alt gikk på skinner.

Maten og kakene var gode. Det så imidlertid ut som om det var et standard fat med sandwicher og kaker man fikk, uansett hvor mange personer man var. Vi var to personer og fikk akkurat det samme som et bord med fire personer. Det var heller ikke to av hver, sånn at vi måtte sitte og dele opp kakene selv for å få smakt på alle. Kakene var også små, så det ble en munnfull av hver. Ble uansett mette. Deilig å sitte på en båt og få sett masse mens vi spiste. Personalet hadde tydeligvis vært igjennom dette mange ganger før, og alt fra ombordstigning til servering gikk knirkefritt. De hadde imidlertid ikke mye tid til overs til en prat e.l.

Bare å lene seg tilbake å nyte

Deilig avslappende tur på Themsen. Følte meg badet i luksus og fikk mye mer enn det vi forventet. Guide over høytaleren, så mye kaffe og te du ville ha og et treetasjes brett med masse godsaker. Rett og slett verdt alle pengene.

Det fungerte bra. Var veldig hyggelig fra starten av. Hyggelig personale, super velsmakende snacks, atmosfære og musikk flott - mitt absolutte høydepunkt av en allerede perfekt helg i London. Du MÅ ha gjennomført denne turen!

Veldig hyggelig krets som lar deg ha god utsikt over byen (i 1. etasje) samtidig som du komfortabelt deltar på en god testund Personalet er vennlig og smilende. En flott tur!

Fantastisk opplevelse

En flott måte å kombinere sightseeing med afternoon tea