London Dagsturer
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Mest valuta for pengene

Populære Dagsturer i London

fra london dagstur til oxford og landsbyene i cotswolds
Miljømerket

Fra London: Dagstur til Oxford og landsbyene i Cotswolds

Varighet: 10 timer
Liten gruppe
257 vurderinger
Bestselger
257

Røm fra kjas og mas i London og tilbring dagen med å utforske den historiske byen Oxford og de tradisjonelle steinlandsbyene i Cotswolds. Reis…

Se alle Dagsturer i London
Se alle 741 billetter og opplevelser

Hva folk sier om London

Profesjonelt opplegg. Oxford- biten var best syns vi voksne. Kunne gjerne hatt mer tid i Oxford. De Harry Potter frelste ungdommene fikk også utbytte av Oxford turen siden guiden var så flink til å vise hvordan JK Rowlings var inspirert av Oxford da hun skrev Harry Potter bøkene. Noe for enhver smak. Harry Potter Studios er jo en maskin. Og det er bare å stålsette seg dersom man ikke er blodfan!!

Veldig fin opplevelse. Alt fungerte som det stod i infoen. Det var togstreik i London, så det tok litt lengre tid å komme frem enn vanlig, men de løste det greit. Guiden vi hadde var engasjerende og svært kunnskapsrik. Kunne kanskje hatt litt lengre lunsjpause, men utenom det var alt helt topp.

Graham var vår hyggelige sjåfør. Han var helt fersk, og kunne dessverre ikke guide oss, derfor fikk vi refundert halve billettprisen. Det var helt greit å se seg om på egenhånd. Mye kjøring, men dagen gikk veldig fort. Kunne gjerne hatt mer tid på hvert sted, men dagen var lang nok som den var.

hei bra tur.fin buss.kunne kanskje vært litt kortere.trenger ikke vært så mange timer.god service av busssjåfør.tok dobbel skjekk om aller var der.da en dame kom i siste liten.da bussen skulle gå 18.30.

Flink guide som fulgte oss frå London sentrum. Guiden på omvisninga var middels. Kjedeleg å høyre om alle kleda og parykkane ho skulle vise oss. Elles verdt å ta turen, men kjekkare å vere i Orlando