Dagsturer fra London

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om London Dagsturer fra

Hva er andre ting å gjøre enn Dagsturer fra som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 9 354 vurderinger

Fantastisk dag! Først omvisningen til Oxford - en flott by - veldig søt, gammel og vakker. Og med Harry Potter-bakgrunnsinformasjon. Hadde en veldig morsom guide, så vi hadde det gøy til tross for den kalde vinden. :-) Og studioturen er også en opplevelse i seg selv. Et must for enhver Harry Potter-fan! Jeg kan bare anbefale det! De 4 timene som er tilgjengelige på denne turen flyr forbi. Det er nok til å komme gjennom i et behagelig tempo. Men hvis du vil lese gjennom informasjonen for hver rekvisitt, bør du planlegge en hel dag for det. De 4 timene var nok for meg personlig.

Jeg syntes dette var en for lang tur. Jeg er så glad jeg dro til alle tre stedene. Dagen fløy avgårde og jeg var sliten, men det var veldig bra. Jeg har lært og sett så mye. Windsor Castle var fantastisk. Vi hadde godt vær så det var morsomt å utforske byen. Jeg var ærefrykt for Stonehenge. Og for en flott liten by Bath er. Den beste delen av turen var guiden og sjåføren. Tony, sjåføren var alltid trygg og høflig. Bruce var ute Guide, så kunnskapsrik, profesjonell og bare en hyggelig, underholdende fyr! Dra på denne turen, ingenting er bedre enn landsbygda utenfor London!

Turen var veldig godt planlagt - transporten var behagelig og sjåføren var hyggelig. Andy, Oxford tour guide, var spesielt fantastisk. Han var vennlig og godt kunnskapsrik og skreddersydde turen slik at den også refererte til Harry Potter. Studioene var også flotte, og det var godt å ha transport sortert for veien hjem etter en travel dag. Anbefaler helt.

Stonehenge er et imponerende sted og bør definitivt være på alles bucket list. Sjåføren vår var morsom og kunnskapsrik og ga nyttig innsikt under hele turen frem og tilbake. Kanskje det jeg ikke likte var det faktum at toalettene ved stonehenge er litt stinkende og ødelegger luften rundt dem. Alt i alt var det en flott tur. Anbefaler sterkt!

Super organisert, kombinasjonen av Oxford og Harry Potter Studios var veldig fin. Alle tider ble oppfylt. De planlagte 3,5 timene er ganske knappe for Harry Potter-fans. Våre barn kunne ha blitt i ytterligere 2 timer.