Dagsturer fra London

  • Dagsturer
129 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 9

Ofte stilte spørsmål om London

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve London?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra London?

De beste dagsturene og utfluktene fra London er:

Stonehenge

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 9 354 vurderinger

topptur Du vil bli tatt med tog fra London til Brighton av en guide og overlevert til guiden for dagsturen. Deretter kjører du tilbake til London på egenhånd, teoretisk sett kan du bli lenger i Brighton. Guiden vår Lawrence var flott. Han forklarte i stor detalj på et godt til dyktig engelsk. Reisen med buss for ca maks 20 personer varte aldri lenger enn 20/25 minutter. Etterpå hadde du nok tid til å nyte naturen og ta bilder på alle punkter. Jeg kan anbefale turen til alle.

Fantastisk service av Annemarie og Sean. Gikk ut av deres måte å hjelpe og tjene oss. Kunne ikke anbefale dem nok! Det var en flott og hyggelig tur. Veldig snill og alt var godt tenkt. Hun gikk til og med ut av hennes måte å spørre oss hvordan vi ville komme oss hjem og om vi trengte noen veibeskrivelse. Super fornøyd og absolutt verdt pengene. Fortsett med det!

È stata una bellissima esperienza! La guida era simpatica e interessante e parlava un inglese molto comprensibile. Le scogliere del sussex sono fantastiche e abbiamo avuto modo di osservarle da vicino. I più alla fine puoi scegliere se rimanere a fare un giro anche a Brighton perché il treno del ritorno è a orario libero. Super consigliata!

For en fantastisk dag på tur i 3 landsbyer sammen med lunsj i Cotswold-området i England. Landsbyene og naturen finnes bare i eventyr. Jeg vil gjerne flytte dit. Turdirektøren vår...Andy gjorde en god jobb. Han var veldig kunnskapsrik og veldig grundig. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

It’s was perfect. The perfect day away from the busy London.