London
Buss og minibussturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om London Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 20 168 vurderinger

Bare flott!...vi finner alt der: de dekorative elementene og de forskjellige spesialeffektene, kostymene, de forskjellige universene (sovesal, storsal, bank, veikryss, den forbudte skogen, plattform 9 3/4, osv. !)... .vi har et pass å stemple på veien, som er en veldig fin liten suvenir! .... vi kan ta oss selv for ekte trollmenn ved å lage en video og/eller fotomontasje ... og for å fullføre turen en stor butikk med noen produkter som du finner bare der!...på den annen side er det verdt å planlegge et godt budsjett for butikken hvis du lett faller for gjenstander relatert til filmen!...vi brukte 3 timer og 1/2 min der og det var nesten bare inne tiden er det så mange ting å se og gjøre!...en flott opplevelse!Jeg anbefaler på det sterkeste!

Jeg syntes dette var en for lang tur. Jeg er så glad jeg dro til alle tre stedene. Dagen fløy avgårde og jeg var sliten, men det var veldig bra. Jeg har lært og sett så mye. Windsor Castle var fantastisk. Vi hadde godt vær så det var morsomt å utforske byen. Jeg var ærefrykt for Stonehenge. Og for en flott liten by Bath er. Den beste delen av turen var guiden og sjåføren. Tony, sjåføren var alltid trygg og høflig. Bruce var ute Guide, så kunnskapsrik, profesjonell og bare en hyggelig, underholdende fyr! Dra på denne turen, ingenting er bedre enn landsbygda utenfor London!

Stonehenge er et imponerende sted og bør definitivt være på alles bucket list. Sjåføren vår var morsom og kunnskapsrik og ga nyttig innsikt under hele turen frem og tilbake. Kanskje det jeg ikke likte var det faktum at toalettene ved stonehenge er litt stinkende og ødelegger luften rundt dem. Alt i alt var det en flott tur. Anbefaler sterkt!

Settene var fantastiske. Det er mye å oppdage og til en viss grad kan du fordype deg i verden. Vi hadde nok tid, men vi stoppet ikke ved hvert eneste lille skilt. Jeg kan bare anbefale alle fans å sjekke ut studioene. Ta definitivt med deg litt ekstra penger, for fanartikkelbutikken er enorm og det er også noen godbiter fra filmene å kjøpe.

Super organisert, kombinasjonen av Oxford og Harry Potter Studios var veldig fin. Alle tider ble oppfylt. De planlagte 3,5 timene er ganske knappe for Harry Potter-fans. Våre barn kunne ha blitt i ytterligere 2 timer.