Legg til datoer

London Buss og minibussturer

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Kombinasjonspakker
  • Andre opplevelser
70 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Ofte stilte spørsmål om London

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve London?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra London?

De beste dagsturene og utfluktene fra London er:

Paris

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 20 168 vurderinger

Flott aktivitet for å gjøre alt på en dag, 3 forskjellige ruter for bussen, lett å finne holdeplassene, nedlastbar og superpraktisk app. Busspersonalet er veldig tilstedeværende og snille. Samme for elvebussen, liten guide på engelsk er ikke gitt, men at et medlem av personalet var snill nok til å gi oss gjennom sin personlige kunnskap om hovedstaden. London Eye, forvent en ventetid sammenlignet med vår bestilte tidsluke, travel, enkel halvtimes ventetid. Til tross for denne gode aktiviteten å gjøre, fin utsikt over London, aircondition og vi er ikke overfylt i observasjonsboblene.

Tjenesten var veldig god og vennlig. På St. Pauls var det ingen ledige seter ovenpå, men vi klarte å få noen på neste buss. Det var alltid noen der for å hjelpe til på bussholdeplassene. Det er også bra at du kan stille inn språket for kommentaren. På en buss fungerte ikke kommentaren for noen seter, men vi kunne bytte plass. Vi hadde også bestilt en båttur - jeg var først usikker på hvilket selskap, men det er med City Cruises. Kommentatoren (bare på engelsk) var helt fantastisk! Veldig morsomt - lo mye. Båten hadde åpent tak, og kafé.

Fin busstur, fra det åpne taket kan du se alt godt. Praktisk kart inkludert (tilgjengelig om bord) slik at du vet hvor bussholdeplassene er og hvor du kan gå av og på for severdigheter. Du får også ørepropper slik at du kan følge forklaringen eller hvis de ikke sier noe på en stund, kan du høre på musikk. Vi hadde et cruise som anbefales på det sterkeste! Veldig hyggelig å gå litt på Themsen. Med en hyggelig reiseleder fortalte vi noe om bygningene vi ser underveis. Du får valuta for pengene!

Tootbus Hop On Hop Off Tour i London var en topp opplevelse. Alt gikk veldig bra fra bestilling av billetter til slutten av vår 72 timers tur. Jeg ville gjort alt på samme måte igjen, dvs. bestille alle billetter i Tyskland og kan anbefale leverandøren.

Amazing. Good food, nice staff and spectacular places. Who’d do it again.