London Buss og minibussturer
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Mest valuta for pengene

Populære Buss og minibussturer i London

fra london dagstur til oxford og landsbyene i cotswolds
Miljømerket

Fra London: Dagstur til Oxford og landsbyene i Cotswolds

Varighet: 10 timer
Liten gruppe
253 vurderinger
Bestselger
253

Røm fra kjas og mas i London og tilbring dagen med å utforske den historiske byen Oxford og de tradisjonelle steinlandsbyene i Cotswolds. Reis…

Se alle Buss og minibussturer i London
Se alle 777 billetter og opplevelser

Hva folk sier om London

Profesjonelt opplegg. Oxford- biten var best syns vi voksne. Kunne gjerne hatt mer tid i Oxford. De Harry Potter frelste ungdommene fikk også utbytte av Oxford turen siden guiden var så flink til å vise hvordan JK Rowlings var inspirert av Oxford da hun skrev Harry Potter bøkene. Noe for enhver smak. Harry Potter Studios er jo en maskin. Og det er bare å stålsette seg dersom man ikke er blodfan!!

Utrolig dyktig guide! Morsomt og fengende å følge med. Var desverre veldig kaldt, så ble litt i lengste laget. Vi hadde kledd oss veldig godt, men ikke godt nok. Hadde vært genialt med fleece tepper til utlån! Men vi var strålende fornøyd. Anbefaler og ta den de første dagene, man får mange gode tips til ting man bør få med seg. Vi tok den siste kveld og angrer på det :)

London om kvelden: 90-minutters tur i åpen buss Vurdert av Helene, 02.03.2020

Flott tur til Cotswolds og Highclere Castle! Oxford var litt kjedelig. Ser at det trengs opprydning/oppussing ute på gårdsplassen på highclere Castle. Flott at guiden var engelsk, så det var lett å forstå. På stasjonen når vi ventet på bussen var det ikke alltid lett å forstå hva de sa. Wifi skulle det være på bussen, men det var ikke.

Graham var vår hyggelige sjåfør. Han var helt fersk, og kunne dessverre ikke guide oss, derfor fikk vi refundert halve billettprisen. Det var helt greit å se seg om på egenhånd. Mye kjøring, men dagen gikk veldig fort. Kunne gjerne hatt mer tid på hvert sted, men dagen var lang nok som den var.

This is a hectic trip with too little time at each attraction. As long as you are aware of this, as we were, it is a great way to cover a lot in one day. In the future I will always include a day trip when I visit a big city.