Legg til datoer

LondonBra for grupper

Våre mest anbefalte London Bra for grupper

London: Adgangsbillett til London Eye

1. London: Adgangsbillett til London Eye

Gå inn i kapselen og opplev spenningen idet du stiger opp over elven, og kommer på høyde med Houses of Parliament og Big Ben. Svev over London i en høyde på opp til 135 meter over bakken, om bord i Europas største pariserhjul.  Du får en fantastisk 360-graders utsikt over byen, som brer seg ut under deg. Se de mest berømte landemerkene som Buckingham Palace, St. Pauls katedral og Tower of London. På en klar dag kan du se Windsor Castle og opptil 40 km rundt deg. Nyt den gradvise rotasjonen og se utover hektiske London under deg, den vakre solnedgangen, eller byens tusenvis av glitrende lys etter at mørket har falt på. 

London: Inngangsbillett til Madame Tussauds

2. London: Inngangsbillett til Madame Tussauds

Millioner av mennesker har strømmet inn gjennom dørene til Madame Tussauds i London siden attraksjonen åpnet for mer enn 200 år siden. Sett navnet ditt på listen og spaser opp den røde løperen, for å se alle favorittstjernene dine. Taubarrierene du ofte finner på museer er borte, slik at du kan komme helt innpå superkjendiser, sportslegender, politiske tungvektere og historiske ikoner. Gjenopplev øyeblikkene og begivenhetene som vakte oppsikt verden rundt. Bli med favorittkjendisene dine på den ultimate festen, som inkluderer Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Bli med kongefamilien på den ikoniske balkongen på Buckingham Palace, og ta en selfie med Harry og Meghan, og møt Harry Stiles. Utforsk jungelen i filmen «Kong: Skull Island» sammen med Tom Hiddleston som kaptein James Conrad, eller ta en drosje for en reise gjennom 400 år av Londons historie. Deretter kan du bruke «kraften» for å bli transportert til en galakse langt, langt borte og spille sammen med de store stjernene i Star Wars-universet.

London: Inngangsbillett til London Dungeon

3. London: Inngangsbillett til London Dungeon

London Dungeon er en unik og spennende attraksjon, som tar deg med til byens farligste og skumleste fortid. Se, føl, hør og lukt karakterene fra den "skummel fortid", som kommer til live når du minst venter det. Oppgrader opplevelsen din til å inkludere en cocktail i tavernaen. Gå inn i Sweeney Todds beryktede barbersalong på Fleet Street og la han gi deg en potensielt dødelig barbering. Beveg deg deretter forsiktig gjennom gatene i Whitechapel, hvor Jack Ripper kan luske rett rundt hjørnet. Avslutt besøket ditt med å bli dømt for dine forbrytelser og sendt til Newgate Prison Ride for en grusom skjebne. Hvis du overlever alt dette, avrund opplevelsen med et besøk til Dungeon Taverna, hør den siste sladderen og ta en drink med lokalbefolkningen.

London: Cruise på Themsen fra Westminster til Greenwich

4. London: Cruise på Themsen fra Westminster til Greenwich

Beundre utsikten til Londons mest ikoniske severdigheter under et cruise på Themsen. Cruise til Greenwich for å se Londons historiske severdigheter fra Themsen. Reis forbi ikoniske severdigheter som Houses of Parliament, Tower Bridge og Tate Modern. Velg mellom enten enveis- eller tur-retur-cruise, med forbi-køen-adgang slik at du kan gå rett på båten og unngå køene ved billettkontoret. Lytt til den nedlastbare lydkommentaren på smarttelefonen din mens du nyter komforten til et moderne, men tradisjonelt fartøy. Beundre pyramidestrukturen The Shard, og se andre severdigheter fra Londons historiske vannvei. Gå opp på det åpne dekket for en panoramautsikt over Londons landemerker. Stopp ved Embankment Pier, Festival Pier og Tower Bridge Quay før du ankommer Greenwich Pier. Utforsk den sjarmerende Greenwich på dine egne premisser, og se severdigheter som Greenwich Market, Cutty Sark, National Maritime Museum, Greenwich Park og Royal Observatory, alt i gangavstand fra kaien.

London: Shreks eventyromvisning med DreamWorks

5. London: Shreks eventyromvisning med DreamWorks

Vær stjernen i ditt eget morsomme, elleville eventyr i kongeriket Langt langt borte, i selskap med Shrek og hans populære Dreamworks-venner. Reisen begynner når du går om bord på DreamWorks Tours magiske, flygende 4D-buss til Langt langt borte-landet. Der besøker du Askepott i Shreks sump, støte på Katten med støvlene, redde Pinocchio fra torturhjulet og lage en magisk trylleformel med Muffinsmannen. Dette er et unikt eventyr, hvor du utforsker 12 hysterisk morsomme temaforestillinger. Opplev skuespillere, fengslende historiefortelling, spesialeffekter og ekstraordinær DreamWorks-animasjon som lar deg se, høre, ta på, lukte og føle eventyret, med en god dose av eselets frekkhet underveis. I løpet av eventyret ditt møter du mange karakterer (inkludert prinsesser og esler), men som i alle eventyr kan du også møte en heks eller to, som noen av det yngre publikumet kan synes er skummelt.

Fra London: Dagstur til Oxford og landsbyene i Cotswolds

6. Fra London: Dagstur til Oxford og landsbyene i Cotswolds

Legg ut på en heldagsomvisning til Oxford og Cotswolds fra London. Se det historiske Oxford University, utforsk Cotswolds-landsbyene og beundre det frodige engelske landskapet. Reis fra London med en luksuriøs Mercedes-minibuss og tilbring morgenen med å utforske den vakre universitetsbyen Oxford. Vandre blant de verneverdige bygningene og høyskolene, og klatre på et av utsiktspunktene for en fantastisk utsikt over spirene. Beundre Ashmolean Museums samling før du drar til de sjarmerende Cotswolds-landsbyene for å se tradisjonelle små hytter bygget av stein. Ankom landsbyen Burford, inngangsporten til Cotswolds, og fortap deg i denne travle markedsbyen. Ta den korte reisen til Bibury og spaser til den berømte og eventyrlignende Arlington Row. Beundre disse hyttene fra 1300-tallet og få et innblikk i historien fra guiden din. Merk at denne omvisningen ikke går fra Victoria busstasjon.

London: Cruise på Themsen fra Westminster til Tower Bridge

7. London: Cruise på Themsen fra Westminster til Tower Bridge

Gå om bord en sightseeingbåt på Westminster Pier og cruise gjennom hjertet av London, mens du beundrer mange av severdighetene ved Themsen på veien. Stopp ved Embankment Pier, Festival Pier og Tower Bridge Quay, før du ankommer Greenwich Pier. Se severdigheter som St. Pauls Cathedral, The Shard, Tate Modern, Globe Theatre og mye mer underveis. Velg mellom et envisecruise til Tower Bridge Quay, eller et tur-retur cruise til Westminster. Underveis kommenterer kapteinen severdighetene. Dra dessuten nytte av de moderne fasilitetene på båten.   Dra nytte av regelmessige avganger fra Westminster Pier hver time. Nyt også fantastisk utsikt fra det øverste dekket til de moderne båtene «Sapele» og «Mercuria» eller den åpne, tradisjonelle båten «Sarah Kathleen». Alle båtene har bar ombord som selger drikke.

Fra London: Small Group Cotswolds Villages Tour

8. Fra London: Small Group Cotswolds Villages Tour

Avreise fra London og la de travle gatene i byen ligge bak deg mens du drar mot Cotswolds, det største enkeltområde med enestående naturskjønnhet i Storbritannia. Med sin rustikke landlige sjarm, bølgende åser, livlige markedsbyer og bildeperfekte landsbyer, dekker Cotswolds nesten 800 kvadratkilometer med uberørt landskap. Ta en tur gjennom de bølgende åsene, hjem til noen av de mest kjente og historiske byene og landsbyene i England. Et område med enestående naturskjønnhet, denne rekke av åser i vest-sentral-England er fullpakket med pittoreske landsbyer bygget av Cotswold-stein, vakre kirker og store herregårder. Når du tar deg gjennom små landsbyer og historiske markedsbyer, vil du få muligheten til å utforske de honningfargede hyttene Bourton-on-the-Water, Bibury og Burford. Høydepunktene inkluderer en fantastisk rekke med veverhytter fra 1600-tallet og en rolig elv som renner gjennom "Venice of the Cotswolds".

London: Downton Abbey og landsby med liten gruppe

9. London: Downton Abbey og landsby med liten gruppe

Bli Lord eller Lady Grantham for en dag når du besøker filmsteder knyttet til det BAFTA-prisbelønte dramaserien Downton Abbey. Lær om hvordan den populære TV-serien ble skapt, om de involverte skuespillerne, og om de fantastiske stedene du besøker i løpet av denne dagsturen. Du reiser fra London om morgenen og kjører til den sjarmerende landsbyen i Oxfordshire, landsbyen som blir omtalt som Downton Village i serien. Nyt en guidet tur til steder som Downton Hospital, landsbyens pub, det tidligere hjemmet til Matthew Crawley og den lokale kirken.  Ta en kort pause, før turen fortsetter videre til Highclere Castle, som er hovedstedet i Downton Abbey. Underveis vil du lære om slottets tusen år lange historie og om livet over og under trappene. Lunsj kan kjøpes på Highclere Castle eller du kan ta med egen lunsj og nyte den på den vakre eiendommen. Selv om guidede turer ikke er tillatt inne i slottet, vil du få mulighet til å utforske det øvre området av Downton Abbey på egen hånd ved hjelp av et informasjonsark. Tenk deg livet som det var for over 100 år siden og begi deg inn i den aristokratiske Crawley-familien og deres tjeneres verden, mens du vandrer rundt på eiendommen. Turen ender i det sentrale London.

London: Klatring til toppen av O2 Arena

10. London: Klatring til toppen av O2 Arena

Oppdag den fantastiske utsikten over London ved å klatre opp på taket av O2 Arena. Bli med på en morosom og sjelden mulighet til å se London ovenfra på taket av den verdensberømte O2 Arena. Her opp får du panoramautsikt til Londons ikoniske silhuett, 52 meter over bakkenivå. Ved ankomst møter du guiden din og mottar en kort sikkerhetsorientering før klatringen starter. Gjør deg klar for opplevelsen med alt nødvendig sikkerhetsutstyr, inkludert klatresko, en klatrejakke og en sele. Før klatringen, får du høre litt om detaljene ved den unike arkitekturen og bygningens konstruksjon. Hør om noen av de mest kjente besøkende og artister som har arrangert show i arenaen opp gjennom årene. Deretter drar du opp på taket og utsiktsplattformen sammen med guiden din. Ta deg tid til å beundre den 360-graders utsikten over byen. Se kjente landemerker fra et unikt perspektiv, inkludert The Shard, Tower Bridge, Big Ben og Themsen. Velg mellom en rekke klatrealternativer, inkludert i løpet av dagtid, solnedgang eller skumring.

199 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 13

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Vi dro som en familie på 4 som inkluderte en 14 år gammel og 10 år gammel. Vi trodde alle dette var høydepunktet på turen. Vi hadde mye moro og mange jumpscares!!!...det var ganske interaktivt og informativt. Den eneste ulempen var at turene ikke fungerte, men vi fikk muligheten til å endre datoer, men vi bestemte oss for å gå videre og elsket det virkelig.. det var hyggelig på slutten å ende opp i baren for en drink og en juice..veldig anbefale.

Det var veldig godt organisert fra bestilling på forhånd til å bli utstyrt og klargjort for opplevelsen. Det startet og avsluttet i tide med god tid på toppen til å se seg rundt, ta bilder og nyte utsikten. Jeg følte meg helt trygg med alle sikkerhetsfunksjonene som video, tydelige instruksjoner og utstyr. Det blåste veldig, men dette var ikke noe problem.

Strålende en flott aktivitet å gjøre minst når utsikten over London er fantastisk, vi ankom en time for sent på grunn av streikene og vi kontaktet få guiden din via chatten som svarte oss direkte og tok oss opp i aktiviteten 10 minutter senere, veldig hyperreaktiv og veldig hyggelig anbefaler jeg

Fin tur, mn aller best når det sol. Flinke folk på båten

A fantastic wiew. If you need assistance you get it.